Cocktail si blendere pentru zile fierbinti…

Vara este sezonul petrecerilor la piscina, al vacantelor la mare sau al distractiilor in cluburi. Iar daca la oricare dintre aceste locatii adaugam un cocktail bun, vom avea o vara traita la maxim.

Pana si cei care prefera confortul propriei locuinte se pot racori cu un cocktail exotic. Daca aveti la dispozitie echipamentul necesar, Pink Lady, Sangria, Mojito, Sex on the Beach, Paradiso, Marguarita, Cuba Libre sau Mai Tai, vor iesi la fel de savuroase ca atunci cand sunt pregatite de barmani experimentati.

Dintre accesoriile esentiale prepararii de cocktailuri se numara shaker-ul, blenderul si paharele de cocktail. Shakerele sunt de doua tipuri: europene si americane. Cele europene sunt formate dintr-un singur recipient  de metal sau de sticla, avand capacul de metal, iar cele americane sunt formate din doua recipiente, unul de sticla, iar celalalt de metal, care se infileteaza.

Blenderul este de asemenea nelipsit din arsenalul pregatirii unui cocktail. Acesta ajuta la omogenizarea bauturii, asigurand astfel savoarea.  Nu ne putem bucura de un cocktail daca nu avem si paharul potrivit. Exista patru tipuri de pahare de cocktail.

Paharele de cocktail au 125 ml si sunt concepute pentru bauturile tari. Paharele medii au 300 de ml si sunt folosite pentru bauturi cu gheata. Paharele inalte si subtiri au o capacitate de 150 ml, iar cele mai populare pahare pentru cocktailuri au forma de Y in interior si o capacitate de 90 de ml.

Odata ce ati achizitionat aceste echipamente, tot ce mai trebuie sa faceti este sa va asigurati ca aveti toate ingredientele necesare prepararii bauturii preferate.

 
 
 

  Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

  Mai multe

  Articole similare

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Back to top button