Tu la ce treburi casnice poti renunta?

Exista multe treburi casnice de la care ne putem eschiva sau pe care le putem amana. Putem lasa stersul prafului pe maine sau putem lasa aspiratul pe seama partenerului de cuplu, insa vasele este recomandat sa le spalam dupa fiecare masa. Dar dupa o zi obositoare la munca, spalatul vaselor este o activitate care nu se poate incadra tocmai in categoria “placuta si relaxanta”.

Dar asa cum corvoada spalatului rufelor si-a gasit rezolvare in masina de spalat rufe, tot asa si spalatul vaselor isi poate gasi rezolvare in masina de spalat vase. Desi in gospodariile din Romania nu sunt foarte prezente, tot mai multe cupluri tinere aleg sa isi achizitioneze un astfel de aparat electrocasnic, tocmai pentru ca este foarte practic.

Pretul unei masini de spalat vase este aproximativ acelasi cu cel al unei masini de spalat rufe, insa investitia este amortizata in timp prin faptul ca se economiseste timp si apa. Daca v-ati hotarat sa va achizitionati o masina de spalat este bine sa stiti ca puteti alege intre masini de spalat vase independente sau incastrabile, ale caror dimensiuni pot fi standard de 60 de cm sau reduse de 45 de cm. In functie de numarul de membri ai familiei, puteti opta pentru un numar de seturi de spalare cuprins intre 9 si 14.

De asemenea, in functie de model, masinile de spalat vase pot avea de la 4 pana la 12 programe de spalare. Totodata este recomandat sa alegeti un model cu consum energetic de clasa A si cu un nivel de zgomot sub 40 dB.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button