S-a deschis oficial sezonul la gratare!

Odata cu venirea primaverii se deschide oficial sezonul la gratare. La romani orice petrecere sau eveniment este neaparat insotit de un gratar, fie ca il facem in curte, pe malul unui lac, la munte, sau chiar in spatele blocului.

Daca ati pornit in cautarea unui gratar este bine sa stabiliti in primul rand materialul din care sa fie construit: metal, caramida, piatra, ceramica. Un alt aspect important il reprezinta tipul de combustibil folosit: carbune, gaz, curent.

Fiecare tip de gratar are avantajele si dezavantajele lui. Astfel, daca optati pentru un gratar electric acesta prezinta avantajul de a putea fi folosit atat in interior, cat si in exterior. Insa nu poate fi folosit fara a fi conectat la o priza.

 

Gratarele pe carbuni sunt disponibile in diferite forme si marimi, avand avantajul de a fi foarte mobile. Pot deveni totusi incomode prin fumul pe care il degaja.

Gratarul pe gaz este apreciat pentru rapiditatea coacerii si pentru faptul ca nu deranjeaza prin  miros sau fum. Are o durata de viata indelungata si este excelent pentru camping. Dezavantajul il constituie pretul destul de ridicat.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică și
Close
Back to top button