Tu cum alegi cel mai bun traseu?

Unitatile de navigare GPS au devenit un adevarat item must-have. Dar exista multi consumatori care intampina adevarate confuzii cand vine vorba de alegerea GPS-ului potrivit nevoilor lor. Daca va numarati printre ei, avem cateva recomandari care sa va ajute in gasirea GPS-ului perfect.
Inainte de toate trebuie sa stabiliti suma pe care sunteti dispusi sa o platiti pe un astfel de aparat. Preturile pornesc de la 150 de lei si pot ajunge pana la 6000-7000 de lei. Daca intentionati  sa-l folositi doar ocazional, este recomandat sa nu faceti o investitie foarte mare.
Unul din feature-urile pe care cu siguranta le veti aprecia este posibilitatea de a oferi informatii despre trafic in timp real. Noile generatii de GPS-uri va vor avertiza daca pe traseul inspre  serviciu sau inspre casa a avut loc vreun accident sau exista ambuteiaje.
Aproape toate GPS-urile din ziua de azi dispun de schimbari de directie turn-by-turn si ghidari vocale, insa ce diferentiaza un aparat performant de unul neperformant este procesorul de mare rapiditate, care sa poate indica in timp util parasirea traseului si sa poata ghida reintoarcerea la traseul initial.
Inainte de a va achizitiona un GPS trebuie sa aveti in vedere alte doua aspecte importante: display-ul si posibilitatea de upgrade.
Asigurati-va ca GPS-ul pe care il doriti are un display de minimum 3.5 inch mm ca diagonal pentru a putea vedea mai usor hartile si optati intotdeauna pentru un aparat GPS cu posibilitatea de upgrade. Apar aproape zilnic noi harti cat si noi software-uri care va pot fi de folos. Facand un upgrade nu sunteti nevoiti sa schimbati aparatul.
Cele mai populare brand-uri de GPS-uri sunt Mio, Asus, Evolio, Clarion, TomTom, Sony, Philips si Siemens.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Articole similare

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button