Cele mai bune aparate de coafat pentru un look perfect

Femeile vor mereu mai mult, vor mereu altceva, vor mereu schimbari. Mda… Femeile iubesc transformarea. Ne place sa mutam mobila, sa ne schimbam gentile si pantofii, dar cel mai mult ne place sa ne schimbam coafura. Acum il vrem drept, acum il vrem ondulat, acum il vrem tapat.

Iata ca tehnologia vine din nou in ajutorul nostru si ne ofera tot soiul de aparate pentru coafat. Asadar, e bine ca orice femeie sa detina in arsenalul de infrumusetare o placa, un ondulator sau bigudiuri, in functie de tipul de par (cret sau drept).

Daca aveti parul ondulat sau cret si v-ati hotarat sa va achizitionati o placa de indreptat parul, asigurati-va ca alegeti un aparat cu placi ceramice, din teflon, sau mai nou, cu placi anodizate din titan, pentru o alunecare cat mai usoara si pentru un efect cat mai putin daunator.  De asemenea, este recomandat sa aveti un control digital al temperaturii, pentru a putea alege nivelul potrivit pentru parul dumneavoastra.

Totodata, pentru a inlatura riscul unui par lipsit de volum, este recomandat ca inainte sa folositi placa, sa va uscati parul cu un feon sau o perie rotativa. Daca parul ondulat necesita o placa, parul drept are nevoie de un ondulator. In cazul ondulatoarelor, va recomandam sa alegeti un aparat care are cat mai multe accesorii. Astfel, nu trebuie sa lipseasca peria termica, pieptenul ceramic, peria de formare a buclelor sau duza cu jet de aer pentru uscare.

Onduleurile se mai pot obtine de asemenea si cu ajutorul bigudiurilor. Putem alege bigudiurile clasice, care necesita mai mult timp pentru a obtine coafura dorita, sau putem opta pentru bigudiurile electrice, care ne ofera coafura dorita intr-un timp mai scurt.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button