Cadouri de Sfanta Maria

Pe 15 august sarbatorim Sfanta Maria. Si cum acest nume, precum si derivatele sale sunt foarte raspandite, majoritatea dintre noi vom fi nevoiti sa alegem cateva cadouri pentru cei ce isi serbeaza ziua onomastica. Pentru a va usura munca, va recomandam o serie de cadouri care vor fi cu siguranta apreciata.

Pentru prietene, mame, surori sau sotii va recomandam un cufar cu produse aromoterapeutice. Doamnele se vor bucura ca ati ales sa le rasfatati cu un astfel de cadou. Este un set ideal pentru a obtine o stare de relaxare, de meditatie si de armonie. Un cadou foarte apreciat este, de asemenea un ceas sau un obiect decorativ retro.

Urmatorul cadou se adreseaza pasionatilor de gastronomie, care in acelasi timp pun foarte mare pret pe detalii. Setul pentru branzeturi din 5 piese este elegant si inedit si va face cu siguranta o impresie deosebita persoanei careia il daruiti.

De asemenea, va mai puteti arata aprecierea si respectul pe care il purtati persoanei sarbatorite daruindu-i un bonsai. Bonsaii sunt plante deosebite, care au nevoie de o ingrijire speciala, dar care asigura o stare de relaxare. Aceste plante pot trai sute de ani, fara a depasi 60-80 de cm.

Un alt cadou premium, care se adreseaza in special domnilor il constituie setul de golf de birou. Domnii vor aprecia clipele de relaxare si deconectare pe care le ofera acest set.

Si tot pentru niste domni pretentiosi, puteti achizitiona o cutie din lemn pentru sticlele de vin vechi si pretioase sau o sticla de whisky.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button