Cadouri pentru zodia Berbec

Berbecul, primul semn zodiacal – energie, entuziasm, aventura, curaj, independenta – sunt doar cateva dintre principalele calitati ale nativilor din aceasta zodie, pe care in curand ii asteapta petrecerile aniversare.

Iar cei care se afla in cautarea unui cadou pentru cei aflati sub acest semn zodiacal trebuie sa tina cont tocmai de aceste atribute care definesc personalitatea unui Berbec. Astfel, un cadou compatibil cu trasaturile acestor nativi l-ar putea reprezenta jocurile care sa le testeze inteligenta. Daruiti-le cu incredere un puzzle greu de rezolvat, un joc de sah, un joc de remy sau chiar un set de poker.
In ceea ce priveste femeia Berbec, este bine de stiut ca ii place sa se faca remarcata in multime.

Asadar, daca planuiti sa ii oferiti o bijuterie sau un accesoriu, incercati sa evitati colectiile de masa si sa optati pentru un item unicat sau handmade.
Regula este valabila si in cazul obiectelor de decor. Cautati decoratiuni exotice, orientale si mistice, precum oglinzile cu rame sculptate in lemn, vase nepaleze vechi sau chiar obiecte Feng Shui.
Pe de alta parte, barbatii din zodia Berbec iubesc adrenalina. Oferiti-le bilete la un eveniment sportiv sau echipamente specifice sporturile pe care le practica, racheta de tenis, minge de fotbal sau de bascket.
Si cum parfumurile reprezinta un ambasador al personalitatii noastre, cu siguranta domnii vor aprecia un parfum de mosc, oriental sau lemnos,  care sa le evidentieze personalitatea increzatoare si puternica.
Orgoliul le va fi cu siguranta mangaiat si daca le veti oferi un vin vechi sau un coniac de colectie.
Se mai recomanda servietele business, ceasurile de calitate sau camasile office, toate bineinteles purtand sigla unui brand de calitate.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button