Pentru siguranta si confortul bebelusilor

Toti parintii isi doresc sa le ofere copiilor lor tot ce e mai bun. Aceasta aspiratie se traduce prin alegerea celor mai bune hainute, jucarii, patuturi si alte accesorii indispensabile. Si pentru ca siguranta bebelusilor primeaza intotdeauna, astazi ne-am propus sa va vorbim despre scaunele auto pentru copii.

Pentru inceput este important de stiut ca acestea sunt impartite in mai multe categorii, in functie de greutatea copilului. Astfel, exista scaune auto concepute pentru bebelusii care cantaresc pana la 13 kg, urmatoarea categorie este destinata copiilor a caror greutatea nu depaseste 18 kg, iar ultima categorie se adreseaza copiilor cu greutatea cuprinsa intre 9 si 36 de kg.

De asemenea este recomandat ca scaunele auto pentru copii sa poate fi folosite si ca balansoare. Un alt element de care trebuie sa tineti cont la achizitionarea unui astfel de produs este manerul. Acesta trebuie sa fie reglabil, cu sisteme de autoblocare si siguranta. Copertina de soare este recomadat sa fie impermeabila, detasabila si lavabila. Harnasamentul trebuie sa contina si protectie pentru umeri, si totodata scaunul trebuie sa fie prevazut si cu protectie pentru picioare, pentru protectia si confortul termic al bebelusului.

Odata ce ati acoperit toate aceste aspecte legate de siguranta, nu va mai ramane sa alegeti decat culoarea, care poate fi in ton cu interiorul autoturismului.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button