Pescuit sportiv si un picnic ca la carte

Pescuitul a depasit de mult aria unei activitati de procurare de hrana. Astazi este practicat ca sport, din pasiune, necesitand un echipament destul de sofisticat si variat.

Asadar, o sesiune de pescuit antreneaza o intreaga gama de echipamente, incepand de la carlige, lansete, mulinete, pana la barci de cauciuc, sisteme de semnalizare si rodpoduri.

Articolele de imbracaminte pentru pescari sunt de asemenea importante. Orice pescar are nevoie de cizme speciale, vesta, sapca, pelerina de ploaie sau chiar salopeta impermeabila.

Si pentru ca pescuitul inseamna timp liber petrecut in mijlocul naturii, in cazul in care sunteti insotiti de familie si prieteni, puteti transforma totul intr-un adevarat picnic.

Iar un picnic nu poate avea farmec fara traditionalul cos de picnic. Trebuie sa fie neaparat din nuiele de rachita si suficient de mare pentru a incapea in el farfurii, pahare si caserolele cu mancare.

Se poate opta bineinteles si pentru varianta moderna a cosului de picnic, si anume geanta de picnic. Special compartimentata pentru a depozita cani, farfurii, servetele, tacamuri si chiar patura pentru picnic, este ideala pentru iesirile in aer liber.

Picnicurile se traduc intotdeauna prin vara, soare, caldura. Asadar, o geanta frigorifica este neaparat necesara pentru a putea mentine bauturile reci.
Pentru o reteta de picnic ca la carte mai sunt necesare cateva scaune, o masa si multa voie buna.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button