Parfumuri chic pentru o vara incendiara

Istoria parfumurilor incepe inca din Antichitate, cand alchimistii si magii descopereau primele esente. Atunci, ca si acum parfumurile presupuneau o adevarata maestrie, fiind ridicate la gradul de arta.
In epoca contemporana, parfumurile sunt impartite in 6 categorii, in functie de arome. Avem astfel, parfumuri fresh, parfumuri puternice, parfumuri florale, parfumuri de mosc, orientale si lemnoase.
Alese corect, in functie de caracter si personalitate,  parfumurile reusesc sa surprinda foarte bine esenta unei persoane, fiind totodata un excelent ambasador al imaginii.
Asadar, un parfum  cu miros de mosc poate sa spuna despre tine ca esti o persoana increzatoare, cu o personalitate puternica. Totodata, un parfum cu arome orientale sau dulci poate sa spuna despre tine ca esti o romantica incurabila, cum la fel de bine o aroma fresh poate dezvalui  faptul ca esti o persoana foarte activa.

Parfumurile mai pot fi alese si in functie de anotimp. Astfel, in cursul verii este recomandat sa renunti la aromele grele, puternice folosite in sezonul rece si sa optezi pentru un parfum fresh. La 30 de grade Celsius, nimeni nu o sa stea in preajma voastra daca folositi un parfum mult prea puternic.
In ceea ce ii priveste pe domni, pana mai ieri lucrurile erau simple in ceea ce ii priveste. In parfumurile destinate barbatilor se foloseau arome simpliste, de cedru, santal sau alte plante.
Acum insa, barbatii sunt dispusi sa experimenteze, alegand notele de menta, ambra, ciocolata neagra sau orez.
O alta tendinta care a revolutionat piata parfumurilor este cea a parfumurilor pereche. Reprezinta un cadou ideal pentru un cuplu, fiind gandite sa se imbine perfect. Un el si o ea care au pana si parfumurile pereche.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button