Ramele foto digitale, cadoul perfect pentru cei dragi

Cadouri, cadouri si iar cadouri. Cu totii suntem nerabdatori sa oferim cadouri celor dragi. Asadar, ne-am gandit sa va vorbim despre ramele foto digitale, un obiect care constituie intotdeauna un cadou binevenit si util.

Articole similare

Cu totii iubim amintirile frumoase din vacante sau de la evenimentele importante,  si am vrea sa le avem intotdeauna cu noi. Tehnologia ne vine inca o data in ajutor si ne ofera posibilitatea de a avea in permanenta albumul preferat in fata ochilor, fara a mai scormoni prin PC.

Dar sa vedem mai exact in ce consta o rama foto digitala. Rama foto digitala este de fapt un ecran (de regula LCD) inzestrat cu un soft de vizualizare a pozelor.
Se incarca cu poze de la un card de memorie sau un stick USB si iti va afisa astfel nu doar o poza, ci un intreg slideshow. De asemenea, de obicei sunt dotate cu alarma, calendar, ceas si functii auto on/off.

Pe langa poze, poti de asemenea sa iti vezi videoclipurile si sa iti asculti muzica preferata, ramele foto digitale suportand formate media jpeg, Mp1, Mp2, Mp3, WMA. Pachetele sunt dotate si cu mini telecomenzi wireless.

Un alt avantaj al ramelor foto digitale este faptul ca nu mai dai banii pe imprimarea pozelor.
Asadar, pentru cei care s-au hotarat sa faca un astfel de cadou, avem cateva propuneri!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică și
Close
Back to top button