Vino la plimbare!

In ziua de azi oamenii au inceput sa redescopere din ce in ce mai mult activitatile in aer liber. Astfel, de la copii la adulti, cu totii ne bucuram de iesirile in parc, cu rolele, cu bicicleta sau de ce nu, cu tricicleta.

Si cum primavara ne bate-n geam, nu exista moment mai prielnic pentru a parasi macar pentru o ora PC-ul si a ne bucura de beneficiile unei plimbari in aer liber.

Astfel, mersul pe role ne mentine in forma, ajutandu-ne sa consumam aproximativ 350 de calorii intr-o jumatate de ora, actionand asupra muschilor fesieri si abdominali si imbunatatind ritmul cardiac.

Daca te hotarasti sa achizitionezi o pereche de role, e bine de stiut ca acestea se impart in mai multe categorii: recreationale, pentru plimbari de relaxare, off-road, recomandate pentru teren accidentat, free-style, a caror gheata seaman cu cea de patinaj, aggressive, create pentru cei care fac performanta pe role, executand diverse trucuri, hockey si fitness.

Pentru cei care nu se pot acomoda cu rolele, exista varianta bicicletelor sau a trotinetelor, care au revenit la moda. Iar pe langa faptul ca sunt trendy, pun pariu ca o bicicleta sau chiar trotinetele, daca sunteti mai indrazneti, va readuc intr-o clipita sentimentele copilariei.

Printre beneficiile mersului pe bicicleta si pe trotineta se numara efectul terapeutic pentru minte si pentru corp, imbunatatirea sistemului cardio vascular si pierderea kilogramelor in plus.

In speranta ca v-am convins sa porniti la plimbare prin aer liber, nu-mi ramane decat sa va urez……enjoy the ride.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button