Câștigă un videoproiector Xiaomi Mi Smart
De Ziua Indragostitilor libris.ro pregătește un date ca la carte pentru Carti, Jocuri, Filme si Accesorii. Locul de intalnire este pe Libris.ro, iar pentru tine au pregatit un CONCURS.
Fii tu castigatorul unui VIDEOPROIECTOR Xiaomi Mi Smart Compact, Full HD 1080p, in valoare de 2.199,90!
*Toate comenzile plasate in perioada 12-14 februarie si livrate cu succes, vor intra automat in concurs. **Castigatorul va fi anuntat telefonic si pe pagina aferenta promotiei in data 19 februarie 2021.
Despre destin – Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu
Despre destin. Un dialog (teoretic si confesiv) despre cea mai dificila tema a muritorilor
Despre roata destinului, urzeala sortii si chipurile neasteptate ale ursitei se vorbeste si se scrie de cand lumea. Vechi si noi, culturile si civilizatiile dau intelesuri tulburator-obscure acestor forte nevazute care par sa conduca din umbra vietile oamenilor. Ce este, pana la urma, destinul? O zeitate legata la ochi? Libertatea omului de a-si asuma propriile fapte si decizii? Voia lui Dumnezeu? Fatalitatea?
Zece scrisori schimbate cu eleganta si firescul unei prietenii intelectuale vechi de peste patruzeci de ani, pline de reflectii, umor, experiente personale si culturale, un turnir modern al ideilor in care se confrunta doua conceptii despre destinul omului. Un epistolar despre soarta si sorti care se citeste pe nerasuflate.
Gradina de vara – Paullina Simons
Ultimul volum al trilogiei Calaretul de arama
O epopee magistral zugravita, un adevarat regal literar, unic si ravasitor, care cuprinde doua treimi din secolul XX si se intinde pe trei continente
Totul a inceput cu povestea de dragoste dintre Tatiana si Alexander in Leningradul sfasiat de razboi. Acum, destinul lor se implineste in tara tuturor posibilitatilor – sau asa pare…
Tatiana si Alexander au trait toate experientele ingrozitoare ale secolului XX. Dupa ani de despartire, au reusit sa-si impleteasca din nou destinele in America, taramul visurilor lor. Il au pe Anthony, incununarea dragostei lor, o dragoste ce s-a dovedit mai puternica decat napasta pogorata asupra intregii omeniri. Dar se simt straini. Intr-o lume dominata de teama si neincredere, sub norii amenintatori ai Razboiului Rece, forte malefice le pun soarta in pericol. Vor reusi oare sa-si croiasca o noua viata si sa-si gaseasca fericirea in acest nou Taram al Fagaduintei? Sau fantomele trecutului le vor spulbera sperantele, innegurand pana si destinul primului lor nascut?
Este greu sa ignori povestea de dragoste inserata intr-o naratiune cu adevarat grandioasa. Romanul Pe aripile vantului al lui Margaret Mitchell ramane prototipul acestui gen literar, in care Razboi si pace al lui Tolstoi culege elogiile literare… Se observa repede ca autoarea de origine rusa Paullina Simons stapaneste acest gen de saga romantica… Ea poate sa faca demonstratii puternice despre trainicia spiritului uman, dar niciodata in detrimentul pasajelor descriptive pline de stralucire, forta si frumusete. – Barry Forshaw, Amazon, despre Calaretul de arama
Paullina Simons s-a nascut in Sankt Petersburg si la varsta de zece ani a emigrat in Statele Unite impreuna cu familia ei. A absolvit Stiinte Politice la Universitatea din Kansas si a lucrat ca jurnalista in domeniul financiar si traducatoare. Pe langa bine-cunoscuta sa trilogie, Calaretul de arama, multe dintre romanele Paullinei au dobandit popularitate internationala, ajungand pe listele celor mai vandute carti in numeroase tari. In prezent, Paullina si sotul ei locuiesc in Long Island, New York, si au patru copii, una dintre fete purtand numele eroinei din Calaretul de arama, Tatiana.
La Editura Epica, de aceeasi autoare, au aparut:
• Calaretul de arama
• Tatiana si Alexander
• Gradina de vara
Auschwitz, ultima statie – Eddy de Wind
Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 19 februarie 2021.
Auschwitz, ultima statie. Povestea mea din lagar, 1943-1945
O marturie din iadul de sarma ghimpata, singura carte scrisa la Auschwitz inca din timpul razboiului, recuperata dupa aproape 75 de ani de la prima editie si aflata in curs de aparitie in peste 30 de tari.
Auschwitz, ultima statie. Povestea mea din lagar, 1943-1945 este o relatare coplesitoare, in care se regasesc atrocitati, suferinta, degradare fizica si morala, dar si solidaritate si incredere, consemnata aproape in timp real, cu sclipiri de iubire si speranta ce lumineaza, fie si pentru o clipa, unul dintre cele mai cumplite locuri cunoscute, sinonim cu infernul. Scotand la iveala si ceea ce este mai rau, si ceea ce este mai bun in fiinta omeneasca, povestea lui Eddy de Wind este o lectie unica, mereu de actualitate, mereu citita ca un avertisment.
In 1943, tanarul medic Eddy de Wind se ofera voluntar pentru a merge sa lucreze in lagarul de tranzit de la Westerbork, in care ajung toti evreii din estul Olandei. Are motive sa creada ca isi va gasi acolo mama. Dar ea a fost deja trimisa la Auschwitz. Nu se stie inca prea bine ce reprezinta Auschwitzul, iar Eddy spera. La Westerbork se indragosteste de Friedel, iar in scurt timp sunt si ei trimisi la Auschwitz. Eddy este repartizat in Blocul 9, unde face parte din personalul medical, iar Friedel in Blocul 10, cumplitul Experimentenblock, de unde isi alege victimele Josef Mengele. Eddy si Friedel supravietuiesc, dar nu reusesc sa ramana impreuna. In incercarea de a-si sterge urmele, nazistii vor sa goleasca rapid lagarul, iar Friedel porneste intr-unul dintre „marsurile mortii”. Eddy ramane inca o vreme in lagarul eliberat si isi scrie povestea. Pe de o parte, se teme ca manuscrisul sau ar putea cadea in maini nepotrivite; pe de alta parte, oroarea si povara celor traite la Auschwitz ii produc atata suferinta, incat nu gaseste putere sa scrie la persoana intai si hotaraste sa atribuie intamplarile unui personaj numit Hans.
Pentru mine, aceasta e marturia suprema despre Holocaust. – Heather Morris, autoarea bestsellerului Tatuatorul de la Auschwitz
Caietul pe care a scris Eddy de Wind, unul dintre multele folosite de nazisti pentru a inregistra numele celor care urmau sa fie gazati, s-a transformat in mainile acestui medic olandez intr-o carte de o frumusete neobisnuita; desi ne imprima pe retina oroarea celor traite in cea mai mare masinarie de ucis care a existat, este si un imn inchinat tocmai acelor valori care anihileaza raul. – La Vanguardia
O contributie speciala la literatura Holocaustului. – Library Journal
Ceea ce conteaza cel mai mult este marturia lui Eddy de Wind asupra crimelor nazismului si a calvarului barbatilor si femeilor care au supravietuit sau, cel mai adesea, au pierit; intuitia sa precoce asupra mecanismelor psihologice si politice ale lagarului si stringenta cu care descrie masinaria de ucis in care era prins. – Time Magazine
Fragment din cartea „Auschwitz, ultima statie” de Eddy de Wind
„Erau adevarati stupi de albine; barbatii roiau la intrare, iar printre ei tinere in haine de calitate, apartinand cu siguranta unor evreice – ucise intre timp. Mai erau si Haftlinge din asa-numitul Kommando SS-Revier care lucrau ca oameni de serviciu, unele somitati erau chiar farmacisti sau tehnicieni dentari. Lor le mergea bine. Primeau mancarea SS-istilor, aveau toate articolele de toaleta si medicamentele necesare. Kommando SS-Revier era cea mai importanta sursa de medicamente din lagar. Haftlinge-ii care lucrau acolo faceau contrabanda cu ele si le schimbau pe margarina, parizer sau haine furate la randul lor de altii din Bekleidingskammer. In farmacia enorma de acolo si in niste poduri mari ajungeau toate medicamentele confiscate miilor de oameni la sosirea cu trenul. Laolalta cu transporturile Sanitatslager der Waffen-SS din Berlin-Lichtenberg formau astfel niste rezerve uriase. Din acel punct central se distribuiau medicamentele in intregul SS din sectorul de front Sud-Ost. In acelasi mod functiona si Bauhof-ul din Auschwitz, ca o centrala pentru materialele de constructii necesare tuturor trupelor, iar intregul Waffen-SS Sud-Ost era aprovizionat cu materiale de razboi de la fabricile din Auschwitz. Deutsche Ausrustungswerkstatte, prescurtat DAW, se ocupa de tot ce era confectionat din lemn, mai ales de lazile cu munitie. Munitia in sine era fabricata la „Auto-Union” si in fabricile din Buna, unde se prelucra si cauciucul sintetic.”
Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli – Jeanne Mackin
O poveste minunata despre doua femei creative si vibranta lor bucurie de a trai, dar si despre concurenta apriga dintre ele.
Paris, 1938. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli se razboiesc de multa vreme pentru titlul de cea mai buna, cea mai inspirata, dar si cea mai influenta creatoare de moda din Franta. Rivalitatea dintre cele doua este legendara, iar strategiile sunt, uneori, inspaimantatoare. Coco si Elsa sunt cum nu se poate mai diferite fie ca este vorba despre optiunile politice, fie despre stil. Tinutele imaginate de Chanel sunt clasice, elegante, practice, in vreme ce Schiaparelli mizeaza pe indrazneala si nonconformism. Cand americanca Lily Sutter, o tanara vaduva care viseaza sa devina pictorita, este angajata la buticul Elsei, lucrurile se precipita. Fara voia ei, inocenta Lily se vede implicata in lupta dintre cele doua creatoare de moda si nu stie careia sa ii ia partea. Concurenta devine tot mai incrancenata, iar atmosfera, tot mai sumbra caci amenintarea razboiului pluteste in aer.
Inteligent, spiritual, scris din inima si captivant. […] Pur si simplu uimitor! – Chanel Cleeton, autoarea romanului When We Left Cuba
O poveste minunata despre doua femei creative si vibranta lor bucurie de a trai, dar si despre concurenta apriga dintre ele, totul pe fundalul amenintarii crescute a invadarii Parisului de catre nazisti. – Shelley Noble, autoarea romanului Lighthouse Beach
In vreme ce Hitler si nazistii devin din ce in ce mai puternici, iar omenirea se pregateste de razboi, Elsa Schiaparelli si Coco Chanel, ale caror opinii politice difera la fel de mult ca stilul vestimentar pe care il propun clientelor, duc propria batalie. […] Jeanne Mackin il insoteste pe cititor intr-o calatorie captivanta, plina de descrieri atat de vii ale hainelor despre care se vorbeste, incat ai senzatia ca le vezi sarind din pagina. Splendid istorisita, avand la baza o cercetare minutioasa, povestea Rivalelor este o lectura obligatorie. – Renee Rosen, autoarea romanului Park Avenue Summer
Rivalele aduce in prim-plan povestea fascinanta a Elsei Schiaparelli intr-un roman la fel de elegant construit precum tinutele imaginate de aceasta. Concurenta apriga dintre ea si Coco Chanel, precum si apropierea razboiului creeaza o tensiune aproape palpabila, iar, in cele din urma, Jeanne Mackin propune cititorilor un deznodamant frumos, sfasietor, perfect in toate privintele. – Michelle Gable, autoarea bestsellerului Un apartament la Paris
Jurnalul unui pusti Vol.15: La ananghie – Jeff Kinney
Cartile din seria Jurnalul unui pusti s-au vandut in 250 de milioane de exemplare in toata lumea, au fost traduse in 65 de limbi si sunt citite in 140 de tari.
Greg Heffley si familia lui pornesc la drum pentru o excursie cu cortul de-a lungul tarii. Sunt gata pentru aventura vietii lor. Numai ca le sunt date peste cap planurile si se trezesc blocati intr-un parc pentru autorulote care nu-i tocmai locul potrivit pentru o vara de vis.
Situatia se inrautateste pentru familia Heffley cand cerul se deschide si nivelul apei incepe sa creasca, facandu-i sa se intrebe daca vacanta lor mai are sorti de izbanda – sau daca sunt deja la ananghie, fara scapare.
Baiatul care l-a urmat pe tatal sau la Auschwitz – Jeremy Dronfield
Baiatul care l-a urmat pe tatal sau la Auschwitz – O poveste adevarata
Baiatul care l-a urmat pe tatal sau la Auschwitz – O poveste adevarata
Viena, 1939. Familia Kleinmann duce o viata simpla, obisnuita. Gustav lucreaza ca tapiter, in timp ce sotia lui, Tini, se ocupa de apartamentul modest in care locuiesc. Bucuria lor cea mai mare sunt cei patru copii: Edith, Fritz, Herta si Kurt. Dar, dupa ce nazistii anexeaza Austria, lumea celor asemenea sotilor Kleinmann se schimba rapid si radical, chiar sub ochii lor: vecinii le devin ostili, afacerea le este confiscata, iar amenintarile la adresa lor se transforma curand in realitate. Gustav si Fritz se numara printre primii arestati, fiind trimisi in Germania, la Buchenwald. Astfel se declanseaza o serie de chinuri inimaginabile pentru ei.
Iar cand Gustav urmeaza a fi transferat la Auschwitz, ceea ce e totuna cu o condamnare la moarte, fiul sau, Fritz, alege sa i se alature. De-a lungul urmatoarelor luni de suferinte, iubirea constanta dintre ei este singura care-i mentine in viata.
Carte bazata pe jurnalul secret al lui Gustav si pe o cercetare meticuloasa de arhive, Baiatul care l-a urmat pe tatal sau la Auschwitz povesteste pentru prima oara istoria familiei Kleinmann, o poveste a iubirii si a curajului unor oameni care au de infruntat orori cumplite.
O poveste captivanta si extraordinara. Profund emotionanta si plina de umanitate. – Guardian
Ororile Holocaustului sunt transpuse la scara umana in aceasta istorisire captivanta si accesibila inclusiv celor care nu au cunostinte de istorie despre perioada respectiva. – Publishers Weekly
O relatare profund umana si o reprezentare viscerala a vietii de zi cu zi in lagarele de concentrare. – Daily Express
Baiatul este cea mai mare bucurie a mea, scria Gustav Kleinmann in jurnalul secret, pe care l‑a tinut la Buchenwald. Ne intarim reciproc. Suntem unul, inseparabili… Macar de‑am fi liberi; numai ca‑n orice moment avem moarca‑n moartea dinaintea ochilor.
Jeremy Dronfield s-a nascut in anul 1965, in Tara Galilor. Dupa ce a obtinut doctoratul in arheologie la Cambridge, a inceput sa scrie literatura. Primul sau roman, The Locust Farm (1998), a fost nominalizat la Premiul John Creasey Memorial pentru debut in genul thriller. Lista operelor sale include romanul de succes The Alchemist´s Apprentice (2001), precum si lucrari de nonfictiune cum ar fi Beyond the Call. The True Story of One World War II Pilot’s Covert Mission to Rescue POWs on the Eastern Frontthe Front (2015), Dr James Barry: A Woman Ahead of Her Time (2016), Baiatul care l-a urmat pe tatal sau la Auschwitz (The Boy Who Followed His Father into Auschwitz, 2019) si Hitler’s Last Plot (2019).
Acolo unde canta racii – Delia Owens
Un roman care de multe ori iti taie rasuflarea. – The Times
Zvonurile despre Fata Mlastinii au circulat multi ani in Barkley Cove, un orasel linistit de pe coasta Carolinei de Nord. Asa ca, in 1969, cand frumosul Chase Andrews este gasit mort, localnicii banuiesc imediat ca a fost ucis de Kya Clark, adevaratul nume al Fetei Mlastinii. Insa Kya nu este nici pe departe salbaticiunea pe care si-o inchipuie lumea. Sensibila si inteligenta, a supravietuit singura in mlastinile cu vegetatie luxurianta de pe malul oceanului, imprietenindu-se cu pescarusii, descoperind bogatia nesfarsita a padurilor brazdate de canale si invatand lectii de viata accesibile doar celor care traiesc in natura. Intr-o buna zi, Kya simte infiripandu-se in sufletul ei dorinta de a fi iubita, iar cand doi tineri din oras sunt atrasi de frumusetea ei neobisnuita, viata i se schimba complet, capatand un alt sens. Dar, nu dupa mult timp, ceva cu totul neprevazut ii sfarama noua existenta.
Un roman de o frumusete tulburatoare. – The New York Times Book Review
Delia Owens exploreaza felul in care izolarea afecteaza comportamentul uman, precum si efectul profund pe care il poate avea respingerea asupra noastra. – Vanity Fair
Un roman pasionant despre maturizarea unei fete singuratice in mlastinile din Carolina de Nord. – The New York Times
O crima misterioasa in mijlocul naturii si o poveste de dragoste cu un final pe care nu-l veti ghici si nu-l veti uita niciodata. – Entertainment Weekly
Delia Owens si-a obtinut licenta in zoologie la Universitatea din Georgia si doctoratul in etologie la Universitatea din California. Impreuna cu fostul ei sot, Mark, a scris trei bestselleruri internationale despre anii pe care i-au petrecut ca naturalisti in Africa: Cry of the Kalahari, The Eye of the Elephant si Secrets of the Savanna. A primit Premiul John Burroughs pentru carte de stiinta si a publicat articole in Nature, African Journal of Ecology si International Wildlife. Acolo unde canta racii este romanul ei de debut, care urmeaza sa fie ecranizat, producatoarea filmului fiind Reese Witherspoon. In prezent, traieste in Idaho.
Fantanile tacerii – Ruta Sepetys
Autoarea bestsellerului international, publicat in patruzeci de limbi, Printre tonuri cenusii, ne ofera un extraordinar si captivant portret al dragostei, al tacerii si al secretelor in timpul framantarilor interne spaniole de dupa al Doilea Razboi Mondial.
Madrid, 1957
Sub conducerea dictatoriala a generalului Francisco Franco, Spania continua sa traiasca, dar redusa la tacere. Cu toate acestea, vizitatorii si oamenii de afaceri straini sosesc neintrerupt in tara, ademeniti de vremea insorita si de vinul bun. Printre acestia se afla si Daniel Matheson, un tanar texan de optsprezece ani, fiul unui magnat al petrolului, care isi insoteste parintii la Madrid, sperand sa se conecteze cu tara natala a mamei lui prin intermediul obiectivului aparatului de fotografiat. Pasiunea pentru fotografie si destinul i-o scot in cale pe Ana – in familia careia fatalitatile intretesute dezvaluie persecutiile din timpul Razboiului Civil Spaniol -, precum si sensuri inedite ale sansei in viata, ale Norocului si totodata ale fricii. Plasa tacerii e deasa. Printre umbrele pericolului, pentru Daniel fotografiile sale ridica o suma de intrebari incomode si se vede nevoit sa ia decizii dificile pentru a-i proteja pe cei pe care ii iubeste. Vietile se intrepatrund, iar inimile se cauta, totul pe fundalul rau prevestitor al insoritului oras spaniol. Include articole din presa vremii, marturii, fotografii si multe altele.
Documentarea meticuloasa este prezentata prin intermediul personajelor veridice si complexe, in prag de maturizare, personificand intrebari despre locul nostru in lume, intrebari la care trebuie sa raspundem cu totii. Un roman uimitor, care atrage atentia asupra fascismului modern si elogiaza rezistenta umana. – Kirkus
Autoarea bestsellerului international, publicat in patruzeci de limbi, Printre tonuri cenusii, ne ofera un extraordinar si captivant portret al dragostei, al tacerii si al secretelor in timpul framantarilor interne spaniole de dupa al Doilea Razboi Mondial.
Madrid, 1957
Sub conducerea dictatoriala a generalului Francisco Franco, Spania continua sa traiasca, dar redusa la tacere. Cu toate acestea, vizitatorii si oamenii de afaceri straini sosesc neintrerupt in tara, ademeniti de vremea insorita si de vinul bun. Printre acestia se afla si Daniel Matheson, un tanar texan de optsprezece ani, fiul unui magnat al petrolului, care isi insoteste parintii la Madrid, sperand sa se conecteze cu tara natala a mamei lui prin intermediul obiectivului aparatului de fotografiat. Pasiunea pentru fotografie si destinul i-o scot in cale pe Ana – in familia careia fatalitatile intretesute dezvaluie persecutiile din timpul Razboiului Civil Spaniol -, precum si sensuri inedite ale sansei in viata, ale Norocului si totodata ale fricii. Plasa tacerii e deasa. Printre umbrele pericolului, pentru Daniel fotografiile sale ridica o suma de intrebari incomode si se vede nevoit sa ia decizii dificile pentru a-i proteja pe cei pe care ii iubeste. Vietile se intrepatrund, iar inimile se cauta, totul pe fundalul rau prevestitor al insoritului oras spaniol. Include articole din presa vremii, marturii, fotografii si multe altele.
Documentarea meticuloasa este prezentata prin intermediul personajelor veridice si complexe, in prag de maturizare, personificand intrebari despre locul nostru in lume, intrebari la care trebuie sa raspundem cu totii. Un roman uimitor, care atrage atentia asupra fascismului modern si elogiaza rezistenta umana. – Kirkus
O uluitoare poveste de dragoste, despre pierderea celor dragi si despre sentimentul de vina… Sepetys straluceste prin aceasta impozanta lucrare de perspectiva istorica. Reuseste deopotriva sa te zdruncine si sa-ti redea increderea in netarmurita generozitate umana. – Entertainment Weekly
Spania sub Francisco Franco este un cadru la fel de distopic ca si Gileadul lui Margaret Atwood, in noua opera de fictiune istorica, plina de suspans si romantism, a Rutei Sepetys. Fantanile tacerii spune adevarul despre putere, in speranta ca viitorii lideri politici sa se fereasca de a repeta crimele trecutului. – New York Times
Ingerii dreptatii – John Grisham
John Grisham exceleaza din nou intr-un thriller juridic alert si palpitant, abundand de intorsaturi de situatie. In micul oras Seabrook din Florida, un tanar avocat pe nume Keith Russo este impuscat mortal in biroul sau, intr-o noapte in care lucra pana tarziu. Ucigasul nu lasa niciun indiciu si nu exista martori, insa politia ajunge sa-l suspecteze pe Quincy Miller, un tanar negru care a fost candva clientul lui Russo. Quincy este judecat si condamnat la inchisoare pe viata. Timp de douazeci si doi de ani, el ramane in inchisoare, sustinandu-si nevinovatia, desi nimeni nu-l asculta. Disperat, decide sa trimita o scrisoare catre Guardian Ministries – Ingerii dreptatii, o mica organizatie nonprofit condusa de avocatul Cullen Post, sperand ca aceasta ii va dovedi nevinovatia. Post calatoreste prin tara luptand cu nenumarate convingeri gresite, in folosul clientilor uitati de sistem. In acest caz insa, el primeste mult mai mult decat a negociat. Oameni puternici si nemilosi l-au ucis pe Keith Russo si nu-l doresc pe Miller exonerat. In urma cu douazeci si doi de ani, au ucis un avocat si nu au o problema in a ucide inca unul.
Arta subtila a seductiei – Mark Manson
Arta subtila a seductiei. Cum sa fii atragator prin onestitate
De la autorul bestsellerului international Arta subtila a nepasarii
Arta subtila a seductiei iti arata cum sa devii un barbat atragator nu cu ajutorul stratagemelor si replicilor de agatat ingenioase, ci prin efortul de a te imbunatati pe tine insuti. Abordarea lui Mark Manson se bazeaza pe dobandirea sigurantei de sine in relatiile cu femeile si, in acelasi timp, pe exprimarea onesta a propriei vulnerabilitati. Cartea se concentreaza asupra procesului emotional al seductiei, nu asupra parcurgerii mecanice a pasilor unui plan prestabilit. Scopul ei este sa te ajute sa creezi conexiuni autentice cu femeile, nu doar sa le impresionezi.
Arta subtila a seductiei este cel mai sincer si mai matur ghid pe care il poti folosi pentru a atrage femei fara sa te prefaci si fara sa-i copiezi pe altii. Din el vei afla:
• de ce sfaturile de dating obisnuite nu sunt eficace pe termen lung;
• cum sa descoperi credintele si atitudinile care iti saboteaza succesul;
• care sunt comportamentele atragatoare pentru femei;
• cum sa depasesti teama de-a aborda femeile care iti plac;
• cum sa ai un aspect mai atragator cu putin timp si efort;
• cum sa porti conversatii interesante cu o femeie;
• cum sa-ti dezvolti simtul umorului.
Mark Manson este blogger, scriitor si antreprenor in mediul online. Din 2008 pana in 2012, a fost consilier de dating pentru sute de barbati din intreaga lume. Blogul lui, MarkManson.net, este citit in fiecare luna de peste doua milioane de vizitatori. In prezent, Mark este casatorit si locuieste la New York.