10% reducere la produsele TOKYO MARUI de pe airsoft.ro

De ce TOKYO MARUI?

1. Este cel mai renumit si experimentat producator in materie de AIRSOFT din lume si provine exact din tara de unde a luat nastere aceasta frumoasa activitate si anume din Japonia!
2. Calitate si fiabilitate de necontestat demonstrata de-a lungul experientei noastre de 17 ani!
3. Producatorul Tokyo Marui nu se ocupa cu productia de masa precum alte companii concurente din China sau Japonia si prin urmare aceste produse sunt la mare cautare, foarte apreciate si foarte cumparate WORLDWIDE!
4. In aceasta perioada se afla si la un discount de 10%

G17 – GBB

G17 - GBB
G17, cunoscut si sub varianta G17, a fost produs in anii ’80 si a fost arma utilizata de catre Armata Austriaca, mai apoi fiind adoptata si de catre Miami Police Department in anii ’87.
Versiunea de la tokyo Marui este o replica demna de respect, combinand excelentul mecanism cu look-ul autentic exterior. Asa cum ne asteptam de la Tokyo Marui, acesta este un pistol pe baza de gaz cu sistem blow-back bine construit, cu o structura fizica solida si atentie la detalii.
Sistemul standard de ochire poate fi inlocuit cu un altul iluminat cu fosfor pentru timp de noapte (inclus in pachet).
Numar serial inscriptionat pe slide. Sistemul de siguranta direct pe tragaci (intalnit numai la Glock), ofera un plus de siguranta iar descarcarea accidentala este prevenita. Blow-back puternic, la acelasi nivel cu G17 KSC, dar straluceste in materie de precizie si portanta. Asa cum ne asteptam de la pistoalele Marui, acest Glock trage in linie dreapta si foarte precis.Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/ desfundat teava si manual de instructiuni.Recomandam utilizarea bilelor de 0.20g si a gazului 144A (cod: A2), deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS!
Vezi si incarrcator de rezerva (TM-19)
Produs disponibil doar pe baza de precomanda !

Mai multe detalii


Tokyo Marui HI-CAPA 4.3

Tokyo Marui HI-CAPA 4.3
Colt HI-CAPA 4.3, prezinta in partea exterioara si componente metalice: catarea anterioara si posterioara, siguranta, butonul de eliberare al incarcatorului, iar teava interna este placata cu nickel. Incarcatorul are o capacitate de 28 bile.Slide-ul este din plastic ABS foarte rezistent, insa reculul foarte puternic il face cel putin la fel de impresionant ca un slide metalic.In ciuda faptului ca reculul este foarte puternic, actionarea si culisarea mansonului sunt foarte fine.Alte info: replica este prevazuta cu sina de 20 mm pt. montare lanterna/ punctator laser.Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/desfundat teava si manual de instructiuni.Recomandam folosirea bilelor de 0.20g si a gazului 144A (cod: A2) deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS! Vezi si: incarcator de rezerva (cod: 15305).

Mai multe detalii


G18C / AEP

G18C / AEP
O alta mare realizare a companiei Tokyo Marui.
Cu un Gearbox metalic si utilizand un acumulator reincarcabil de 7.2 V, acest pistol trage excelent pe ambele moduri: full-auto si semi-auto. Desi construit din plastic ABS, aceasta bijuterie intruneste toate caracteristicile unui pistol full-metal. Incarcatorul de 29 bile este metalic. Sina de 20 mm prezenta in partea inferioara a armei, permite montarea diferitelor dispozitive optice.
Avantajul de a avea un G18C AEP, este ca poate fi utilizat in conditii meteorologice extreme, vorbind in principiu de temperaturi scazute in care pistoalele pe baza de gaz nu fac fata cu brio.Pachetul contine: arma G18C, incarcator, tija de curatat/ desfundat teava, manual de instructiuni si o punga cu circa 100 bile (0,20g).Recomandam folosirea bilelor de 0,12g respectiv 0,20g. Vezi si incarcator de rezerva (cod: 1611, 15935).Atentie: pachetul NU contine acumulator si alimentator!!!

Mai multe detalii


HK45 TACTICAL – GBB

HK45 TACTICAL - GBBHK45 TACTICAL – GBB

Mai multe detalii


HI-CAPA D.O.R. GBB

Hi-Capa 5.1 este un pistol extrem de capabil și precis care îl face unul dintre cele mai populare în Airsoft.Este considerat cel mai fiabil pistol gaz blowback din toate timpurile – și există un motiv bun pentru asta! Nu e de mirare că atât de multe arme personalizate se bazează pe platforma Hi Capa, iar majoritatea utilizatorilor nu vor altceva.Piesele metalice incluse: tija de ghidare a arcului de recul, ciocanul percutor nichelat, catarea reglabila din spate, catarea din față, butonul de retinere a incarcatorului si incarcatorul.Teava externa este de asemenea nichelata.Cea mai recentă versiune a legendarului Hi-Capa prezintă o modificare subtilă a feței, cu niște tăieturi de relief și insertii pentru a ajuta la manipulare.Dar ceea ce pare a fi cea mai bună caracteristică a acestui pistol este D.O.R. – sistem pe care l-au folosit recent cu acest pistol. Sistemul Direct Optics Ready vă permite să montați dispozitive de ochire de tip MICRO DOT pe un suport care vine cu pistolul; puteți opta pentru o montare joasă sau înaltă.Pachetul contine : Pistolul HI-Capa 5.1 D.O.R. , un incarcator (capacitate 31 bile), 2 baze de montare dispozitive optice ( joasa si inalta), 1 pungulita cu 100 bile de 0.20g si manualul de instructiuni.

Mai multe detalii


COLT 1911 M.E.U. (SOC)

COLT 1911 M.E.U. (SOC)
Pachetul contine:

 • Replica
 • O punga cu circa 100 bile
 • Tija de curatat/ desfundat teava
 • Manual de instructiuni

Recomandam folosirea bilelor de 0.20g si a gazului 144A (cod: A2), deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS! Vezi si: Incarcator de rezerva cod: TM-23 sau cod: 1578.

Mai multe detalii


MP9 – SMITH WESSON – V-CUSTOM – FDE – GBB

MP9 - SMITH WESSON - V-CUSTOM - FDE - GBB
Pistolul V-Custom este versiunea imbunatatita a pistolului Smith&Wesson M&P9 ce este considerat deja un pistol de ultima generatie in domeniul militar si de politie!Replica de la cunoscuta casa producatoare japoneza TOKYO MARUI este o versiune pe baza de gaz, semi-automat cu sistem blow-back. Hop-up inovator, situat in interiorul pistolului ce poate fi verificat si reglat fara a mai fi necesara dezasamblarea mansonului, ofera o precizie constanta fara riscul dereglarii de la recul asa cum se intampla la versiunile low-cost produse de catre unii producatori chinezi sau taiwanezi.Detalii realistice cu logoul Smith&Wesson marcate pe manson respectiv pe pistol grip.Catarile sunt up-gradate fata de versiunea standard a pistolului M&P 9 deoarece sunt de tip HYBRID NIGHT SIGHT (cu fosfor pentru ochirea perfecta si pe timpul noptii respectiv cu fibra optica pentru ochirea pe timp de zi).Prevazut cu sina de 20 mm pentru montarea diferitelor accesorii/dispozitive optice.Cu trei variante de plasele (marimea S si L), marimea M fiind montata deja pe crosa pistolului, modelul poate fi utilizat de oricine indiferent de marimea palmei.Pachetul contine:

 • Replica
 • O punga cu circa 100 bile
 • Tija de curatat/ desfundat teava
 • Manual de instructiuni

Incarcatorul (cod produs:1592) are o capacitate de 25 bile.
Recomandam folosirea bilelor de 0.20g maxim 0.25g si a gazului 144A (cod: A2) pentru perioada calda a anului, iar gazul Predator (cod: A1) pentru perioada mai rece, deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS!

Mai multe detalii


M4 PATRIOT – HIGH CYCLE

M4 PATRIOT - HIGH CYCLE
Noul model de M4 High Cycle model PATRIOT doar la AIRSOFT.RO.
Un model revolutionar, de mici dimensiuni cu un gear-box high cycle. Parghia de armare se afla in partea frontala, catarile flyp -up, sina de 20 mm in partea superioara si un spatiu foarte bine gandit pentru acumulator in uluc. Capatul armei este prevazut cu o ureche metalica pentru prinderea curelei intr-un singur punct.
Pachetul contine:

 • Replica M4 Patriot
 • Incarcator majorat (190 bile)
 • Tija de curatat/ desfundat teava
 • O punguta cu circa 100 bile
 • Manual de instructiuni

Recomandam folosirea bilelor de 0.20g si achizitionarea unui acumulator si a unui alimentator.Vezi si incarcator de rezerva DRUM MAGAZINE – 1200 bile (cod: 1824 – NU este inclus in pachet).Atentie! Pachetul NU contine acumulator si alimentator.

Mai multe detalii


SOPMOD M4 – RECOIL SHOCK – NEXT GENERATION – BLOW-BACK

SOPMOD M4 - RECOIL SHOCK - NEXT GENERATION - BLOW-BACK Modelele produse de Tokyo Marui sunt recunoscute pentru fiabilitatea, calitatea si precizia lor, dar si pentru atentia acordata detaliilor. Modelul SOPMOD M4 este recunoscut pe piata armelor de airsoft pentru sistemul Blow-Back patentat. Acesta se afla in tubul patului armei si nu in partea superioara a gearbox-ului ca la restul modelelor. Acumulatorul este special creat pentru acest model, neavand mufe, contactul se realizeaza cu ajutorul lamelelor de contact (acelasi sistem ca la telefoanele mobile). In partea frontala sunt montate sine de 20 mm. de tip R.I.S. (RAIL INTERFACE SYSTEM) pe toate cele patru laturi.Spre deosebire de modelul M4A1 NEW TYPE, SOPMOD M4 are corpul si sinele frontale, metalice. Patul are mai multe trepte de reglare pe lungime adaptandu-se la conformatia tragatorului.ATENTIE!!! Pachetul nu contine punctator laser, dot-sight, acumulator si alimentator! Recomandam folosirea bilelor de 0,20 – 0,23 respectiv 0,25 g.
Vezi si: incarcator de rezerva (cod: 1474, 1550, TM-149)
Compatibil cu acumulator pentru SOPMOD (cod: TM-151) si alimentator pentru acumulator SOPMOD (cod: 1271).

Mai multe detalii


M4A1 CARBINE – RECOIL SHOCK – NEXT GENERATION – BLOW-BACK

M4A1 CARBINE - RECOIL SHOCK - NEXT GENERATION - BLOW-BACK
M4A1 CARBINE – RECOIL SHOCK – NEXT GENERATION –
BLOW-BACK, reprezinta copia fidela a pustii de asalt M4A1 Carbine produsa de
catre producatorul american de armament Colt. Arma reala este una dintre cele
mai populare, vandute si folosite arme de pe Mapamond.Prin urmare, producatorul japonez TOKYO MARUI nu
a intarziat sa replicheze acest model, de data asta in varianta NEXT GENERATION
RIFLE, ce ofera jucatorului de airsoft maximum de realism posibil in partidele
de airsoft, dar si in antrenamentele de zi cu zi.De altfel multe unitati speciale ale politiei,
armatei si ale firmelor private de securitate au inceput sa foloseasca aceasta
noua versiune de AEG denumita, cum spuneam, NEXT GENERATION RIFLE.
Spre deosebire de alte replici de airsoft, acest model ofera urmatoarele avantaje:

 • sistemul de recul nu este unul conventional, ci
  deosebit de inovativ si real fata de celelalte AEG-uri, deoarece reculul
  nu este doar o simpla miscare in fata si in spate a placutei din metal (SHELL
  EJECTOR) ce mascheaza si protejeaza camera hop-up, ci acesta se transmite
  prin tubul/bratul patului (buffer tube) in patul replicii, respectiv in
  umarul tragatorului
 • incarcatoare standard dedicate de 82 bile cu buton de
  oprire a replicii dupa ultima bila trasa
 • replica este prevazuta cu un sistem de blocare a
  replicii dupa ultima bila trasa, care este functional doar daca se
  folosesc incarcatoarele standard de 82 bile si nu cele majorate de 420
  bile
 • buton de deblocare a replicii (bolt catch release) perfect
  functional ca la arma reala ce permite tragatorului repornirea procesului
  de tragere dupa ce se reintroduce un nou incarcator cu bile

Supresorul de flama, teava externa, catarile,
parghia de armare, incarcatorul, tragaciul, butonul de eliberare a incarcatorului,
urechile de prindere a curelei si corpul sunt metalice.
Seria NEXT GENERATION RIFLE, o replica ravnita de foarte multi jucatori de
airsoft si nu numai, vine cu cateva optimizari:

 • Sistem BLOW-BACK
 • Supresor de flama metalic
 • Catari
 • Parghia de armare (functionala pentru accesul la
  mecanismul Hop-Up)
 • Incetarea automata a procesului de tragere (la
  terminarea bilelor din incarcator)
 • Patul este reglabil, adaptandu-se la conformatia
  tragatorului.

Manerul, ulucul, manerul de transport si patul
sunt din plastic ABS.
Pachetul contine:

 • Arma M4A1 – CARBINE
 • Incarcator
 • Dispozitiv de alimenatare cu bile a incarcatorului
 • Tija de curatat/ desfundat teava
 • O punga cu circa 100 bile
 • Manual de instructiuni.

Recomandam folosirea bilelor de 0.20g maxim 0.25g si achizitionarea unui
acumulator si a unui alimentator.Atentie!!! Pachetul NU contine acumulator si alimentator!

Mai multe detalii


Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button