3 zile de iubire pe Bookzone.ro [12 februarie – 15 februarie]

In perioada 12 februarie, ora 12:00 pm – 15 februarie, ora 12:00 pm, pe bookzone.ro are loc campania “3 Zile de iubire”, in cadrul careia sunt preturi speciale la cartile de dezvoltare personala, cartile romance si la titlurile de dragoste.

De asemenea, există o sectiune de flash sale, in cadrul careia produsele de aici au o extra-reducere si titlurile se schimba odata la 24 de ore.

Pachet AME – Vol.1+2, Cathya MP

Cea mai captivantă poveste de dragoste de pe Wattpad a ajuns în inimile a peste 500.000 de cititori. Povestea despre secrete nespuse pornește dintre zgârie-norii din New York în locul în care s-au născut pasiunile arzătoare, mafia și respectul de neclintit pentru familie, Sicilia.
Comandă acum cărțile și pornește în călătoria sufletelor pereche alături de Ame și Sergio!
O poveste care îi va aduce aminte inimii tale de forța nimicitoare a iubirii. Forța care nu ține cont de dorințe, de promisiunile pe care le facem și le încălcăm și de lanțurile bolnăvicioase ale lumii, ci de tempoul destinelor predestinate să se unească. Forța care devine invincibilă atunci când este folosită pe câmpul de luptă a două destine legate de un lanț bolnăvicios și construite din fragmentele unui viitor incert.
Ame este definiția normalității. Sergio nu ar recunoaște normalitatea nici dacă ar avea-o în fața propriilor ochi. Dar asta nu îi împiedică să își folosească toate armele pe care le au în lupta pentru iubire. Chiar dacă Sergio și-a lăsat viața condusă de setea de răzbunare, ADN-ul inimii sale a fost rescris de singura femeie pe care a iubit-o vreodată. Iar senzualitatea începe să prindă contur chiar și în trupurile neinițiate. Dar nici când traversezi oceane în căutarea liniștii sufletești și găsești pasiunea cu origini latine nu ai siguranța unui final fericit. La dolce vita aduce cu ea promisiunea fericirii, dar se poate transforma atât de repede într-o poveste de proporții despre trădare, onoare și violența mafiei siciliene.
Comandă cele două volume ale cărții cu peste 500.000 de lecturi și descoperă emoțiile și tragediile pe care le aduce cu sine dragostea riscantă dintre Ame și Sergio!

Recenzii de la cititori

De-a dreptul GENIALĂ
„Deci cartea asta e de-a dreptul GENIALĂ, am trăit povestea odată cu personajele și am stat cu sufletul la gură de fiecare dată când Ame și Zane erau în aceeași încăpere.” – Iulia

Captivă în poveste
„O carte excepțională! Deși este „încărcată” cu descrieri, nu sunt plictisitoare, ci te induc cu totul unde se află personajele și nici nu realizam când terminam de citit o descriere, atât de captivă eram în poveste. Am citit fiecare capitol cu sufletul la gură, am trăit acceași intensitate de emoții asemănătoare cu cele ale personajelor. Merită citita și abia aștept volumul 2.” – Alexandra

Cu sufletul la gură
„Superbă! O carte ce m-a făcut să trec de la o stare la alta, să parcurg pagină cu pagină având sufletul la gură! M-au enervat, m-au emoționat personajele principale, îmi doream să o termin să văd ce se întâmplă, dar în același timp nu aș fi vrut să se termine povestea! Minunată!” – Cristina

Mi-a răscolit sentimentele
„AME este o carte care mi-a răscolit sentimentele. Am o stare nostalgică acum că am terminat-o și sfârșitul a fost trist. Am trăit povestea, eram pierdută în ea. Felicitări! Mulțumesc! Nerăbdătoare aștept continuarea.” – Andreea

Poveste de dragoste picantă
„O poveste de dragoste picantă scrisă într-un mod extraordinar! O carte plină de umor, dramă și senzualitate, pe care o recomand cu toată încrederea! Felicitări, Cathya! Cartea ta tocmai a trecut în topul preferințelor mele! Aștept cu nerăbdare următorul volum!” – Alina

Fragmente

Fragment volumul 1
Fără să analizez o clipă situația sau consecințele, mă aplec peste balustradă, închid ochii și sar. Două brațe puternice mă prind zdravăn, iar eu icnesc la impactul cu pieptul său dur. Răceala pielii mele face cunoștință cu dogoarea trupului său. Încă purta casca pe cap. Teroristul era tare perspicace când era vorba să se ascundă. Şiret, până în măduva oaselor îmi fixează buzele cu privirea lui arzătoare. Acum îi puteam vedea mult mai bine ochii, deoarece ne aflam lângă un felinar înalt.
— Îmi pare rău ca ți-am stricat petrecerea, prințesă. Aveai întâlnire?
Îl privesc stupefiată. Ce-i pasă lui?
— Dispari! Mă încrunt şi-mi întorc privirea către strada pustie. De unde aveam atât tupeu? Probabil că valul de adrenalină încă mai curgea în voie prin trupul meu. Inima nu contenea să se liniștească odată, pulsând atât de tare, încât aveam impresia că o aud.
— Uuu! Eşti o pisică blândă care zgârie rău. Mă strânge la piept şi mai aproape, apoi îmi şopteşte la ureche: Acolo sus nu mai erai aşa rea.
Îmi arunc privirea iarăşi spre el şi, când îi întâlnesc sclipirea din ochi, mă pierd şi constat că încă eram în braţele lui. Sar ca arsă şi trag de rochie în jos, ruşinată la gândul că mâna lui perversă tocmai ce stătuse lipită de fundul meu. Aproape că intru în pământ de rușine când observ că rochia îmi era ridicată pe şolduri.
Vai! Dacă îmi văzuse chiloţii când sărisem? Noroc că, înainte să plec, m-am schimbat și am luat boxerii negri dantelați în locul celor de babă, deoarece marginile groase ieșeau în evidentă prin rochia subțire.
— Ai văzut ceva? îl întreb rușinată.
— Stai liniștită. Nici nu mă interesează.
Îmi fixez privirea în pământ în timp ce-mi netezeam poalele rochiei. Oare spusese asta din orgoliu, sau mă găsea neatrăgătoare? Cumva, mă simțeam tare prost la gândul că nu trezeam niciun fel de interes pentru un bărbat ca el. Părea atrăgător, chiar dacă nu puteam să văd prea multe pe sub geaca din piele sau casca de pe cap. Respir adânc, gândindu-mă că orice fată în locul meu s-ar simți jignită dacă ar fi tratată cu asemenea indiferență și răceală. El practic îmi spusese că nu sunt drăguță, că nu arat bine. Poate șoldurile mele erau prea mari, sau, poate, sânii prea mici. Fel de fel de complexe se trezesc din hibernare, iar eu stăteam în fața lui, îngropată de un val de rușine. Era penibil!

Fragment volumul 2
— Atunci lasă-mă să te fac a mea, iubito, iar eu îţi dau sufletul meu de acum până la ultima suflare.
Simțeam necesitatea să îi ofer garanția asta și nu doar ca să par cavaler, ci pur și simplu ca să mă simt împăcat cu ideea că puritatea ei trebuia să vină cu un preț pe care eu eram dispus să-l plătesc cu ochii închiși.
O scrisesem în tatuajele mele și o băgasem în suflet, iar acum urma să-mi curgă prin vene. Nu mai conta ce hram port, atâta timp cât mă acceptase ca bărbat al ei.
— Promiți?
— Jur.
(…)
Pe acea plajă, în acea noapte, aproape de răsărit mi-am vândut sufletul, mi l-am lăsat în mâinile unei femei sensibile, cu iz de cafea tare, ce mă ţinea treaz noapte de noapte, măcinându-mă în propriile gânduri. Dar nu numai atât, mă tulbura fizic şi psihic, dorinţe pătimaşe aprinzându-mi imaginaţia. Acum înţelesesem. Înţelesesem că o femeie nu era doar o jucărie capabilă să satisfacă plăcerile trupeşti cum aveam impresia până acum, o marionetă pe care o terfeleai și mototoleai aşternuturile, îţi ridicai pălăria de jos şi o scuturai de praf apoi plecai fără nici o tragere de inimă.
Adevărata femeie a ta, e cea care te satisface sufleteşte, apoi fizic, combinând plăcerile într-o explozie de sentimente şi trăiri memorabile.
Te seduce de fiecare dată ca fiind prima zi de iubire încât te face să îndrăgostești de ea mai mult în fiecare zi, mai mult decât prima dată când imaginea ta s-a reflectat pe irisurile ei fericite de fiecare dată când te privește.
Unii zic că e mai bine în pat decât în suflet. Eu zic că e mai bine în amândouă.
Probabil că eram prost sau inconștient, dar cred că tocmai descoperisem rețeta dragostei.

Despre autoare

Citind, am șansa să trăiesc mai multe vieți. Scriind, am șansa să le orchestrez pe toate.
Cathya MP se numără printre cei mai tineri autori Bookzone și surprinde datorită emoției pe care o regăsești în fiecare rând pe care-l scrie. Anul 2016 a fost un pilon în cariera ei de scriitoare, câștigând cu Ame premiul pentru cea mai captivantă poveste de dragoste a anului de pe Wattpad.
O personalitate complexă, dedicată întru totul peniței de scriitor, Cathya MP este un as al poveștilor neașteptate în care iubirea e acel ceva care învinge mereu. Ame a prins viață în 4 ani, fiind scrisă cu o migală aparte, caracteristică autoarei. Cei peste 500.000 de cititori de pe Wattpad sunt dovada vie a talentului scriitoarei.

 

Mai multe detalii


Pachet „O dragoste din altă lume”, Silviu Iliuta

Pe Pământ, totul are un început și un sfârșit. Dar când omenirea trece prin patru mini-apocalipse, iar cea de-a cincea schimbă întregul curs al istoriei și al evoluției, doar dragostea este cea care mai poate sădi sămânța speranței în Lumea Nouă.

Citește acum cele 2 volume „O dragoste din altă lume” și lasă-te purtat într-un univers complet diferit de ceea ce credeai că va aduce viitorul!

Anul 3615. Ai crede că omenirea se plimbă doar în mașini zburătoare și deja există câteva colonii pe alte planete. Dar în viitor ne întoarcem în trecutul îndepărtat. Toate cărțile au fost arse, religiile vechi uitate, iar tehnologia devine doar o amintire. Un singur lucru rămâne la fel – iubirea care transcede totul: timpul, apocalipsele, regulile noilor societăți, sacrul și profanul. Iar când omenirea este împărțită în două – Lumea de pe Dealuri și Lumea de la Mare – și războiul pare iminent, iubirea este singura care poate aduce pacea salvatoare. Singura problemă este că nu este permisă între cele două societăți.

Amn și Kayala sunt doi visători din două micro-universuri complet diferite despărțite de dietă și religie. Și sunt primii pregătiți să încalce orice regulă și să lupte pentru iubirea lor în Lumea Nouă, o lume mistică în care Pământul însuși vorbește, păsările își poartă frumusețea pe aripi către nemurire, zei sunt Paul și John de la The Beatles. Dar Amn trebuie să treacă de probele dragostei dacă vrea o viață alături de Kayala. Și să învingă alți 9 pretendenți.

Află de ce s-a întors omenirea în timp în viitor, ce este Cufărul Tuturor Tainelor și cum au ajuns The Beatles să fie venerați precum niște zei!

Comandă acum cele două volume „O dragoste din altă lume” și pășește în Lumea Nouă împreună cu supraviețuitorii! Redescoperă alături de ei valorile vieții și fiorii iubirii într-o nouă carte semnată de Silviu Iliuță!

Recenzii de la cititori

Cronica viitorului
„Lumea asta pe care a creat-o Silviu Iliuță este una fabuloasă. De ce? Tocmai pentru că a scris atât de bine, încât ideea că John Lennon va fi trecut în rândul divinităților peste o mie șase sute de ani capătă sens. Oricât de ridicolă pare la început, iscusința cu care a împletit cuvintele îți oferă ocazia să citești o carte de neuitat. Personajele sunt conturate exemplar. Descrierile, tablouri pe care vrei să le privești o vreme îndelungată. Nu trece mult timp și îți imaginezi casuțele cocoțate pe dealuri, altele scăldate în briza mării, un Râu Mare care de fapt e mic.” – Alexandru-Mihai Gulie despre „O dragoste din altă lume”

Râd cu lacrimi, până o dau în tuse
„Din cauza ta, Silviu Iliuță, nu mai fac altceva… citesc,citesc și iar citesc! Trilogia este super! Râd cu lacrimi, până o dau în tuse… și apoi mă întreb de ce se uită vecinii cu ochii mari la mine!” – Alina despre „Cronicile unui bărbat”

O carte atât de complexă
„Nu am crezut că voi citi o carte atât de complexă… Are de toate, am râs, am lăcrimat și am fost plăcut surprinsă de plăcerea de a citi poveștile pline de sensibilitate, dar mai ales de un umor de calitate! Nu știu pe nimeni să descrie cu atâta umor chiar și situațiile neplăcute a întâlnirii rudelor din provincie! A fost o carte pe care nu-mi venea s-o las din mână!” – Elena despre „Cronicile unui bărbat”

După ce termini mai vrei
„Mă tot repet… le-am citit… excelente. Dar după ce termini mai vrei!! Este așa de greu să mai faci > pe care să-l dezlege în stilul lui CELEBRUL DETECTIV DE ROMANIA? Tot aștept. Cine n-a apucat, îl compătimesc… SUNT BESTIALE! Nu fac publicitate aiurea deloc.” – Nicolae despre „Detectiv de România”

Emoții care mă duceau de la o extremă la alta
„Silviu Iliuță este unul din puținii autori unde se observă simplitatea și cursivitatea frazelor în scrierile sale. Printr-un limbaj ”scurt și la obiect” a putut să-mi transmită emoții care mă duceau de la o extremă la alta. Am simțit bucurie, extaz, dar și durere, resemnare. Am depășit bariera de ”cititor” și m-am ”transpus” în lumea neînțeleasă a unui copil cu mii de întrebări și niciun răspuns.” – Booknation.ro despre Silviu Iliuță

Fragment

Kay aleargă, făcându-şi loc cu greu printre pictorii fericiţi.
Suntem la câţiva paşi unul de altul.
Sar spre Kay. Sare spre mine.
Ne prindem de mână şi strigăm fericiţi unul la altul.
— ROŢI DINŢATEEEEEE!
— ROŢI DINŢATEEEEE!
Închidem ochii şi ne sărutăm, iar eu mă rog la John să nu mă vadă tatăl ei. Dar nu cred că ne mai putem opri. Mă trânteşte pe pământ, apoi ne rostogolim la vale încetişor, iar buzele noastre refuză să se desprindă, în timp ce muzica ce vine de la ai noştri ne gâdilă urechile.
— Victorieeeee! se aud oamenii de la mare, dirijaţi de Horn.
Ne oprim puţin pe dealul cocoşat, iar ea începe să ţopăie cu mâinile în aer, strigând acelaşi cuvânt, Victorie!, apoi sare iar pe mine şi continuăm să ne rostogolim ca nebunii. N-am fost niciodată mai fericit
şi mi-e greu să cred că voi putea fi vreodată.
Bănuiesc că am atins cu spatele un copac sau ceva, pentru că simt că mă opresc în ceva tare. Dar în timp ce o sărut, în imposibilitatea de a mă opri sau desprinde, simt cum copacul se dă la o parte. Probabil că şi el a recunoscut doi eroi victorioşi şi vrea să îi cinstească în felul ăsta. Chiar dacă sunt încins la maximum, îmi dau seama că este puţin probabil ca un copac să se dea la o parte, aşa că deschid puţin un ochi. Observ că suntem undeva în întuneric, iar primul gând este că am căzut într-o peşteră. Chiar mă împac cu ideea asta – nu e cel mai rău lucru din lume să fii într-o peşteră doar cu iubita ta – dar dintr-odată două uşi se închid SINGURE, în faţa mea.
— Kay…
Iar partea cea mai ciudată la faza asta e că o uşă se închide din dreapta, iar cealaltă din stânga, unindu-se la mijloc. Mi se pare! Clar că îmi imaginez!
— Kay, tu ce vezi?
Se opreşte din a mă săruta, apoi o aud mirată:
— Când am ajuns într-o grotă?
Nici nu apucă bine să termine ce are de spus, că grota începe să se mişte, ca şi cum ar fi plecat cu noi cu tot la vale.
— Amn… am murit?

Despre autor

Scriitor, blogger și motivul pentru care peste 92.000 de cititori au fost nevoiți să își șteargă lacrimile de râs. Fie că se folosește de umor sau că te convinge să te cufunzi cu adevărat în universul său, Silviu Iliuță te face să treci prin toate emoțiile.

Dacă în „Cronicile unui bărbat” a purtat cititorii în mintea bărbaților, fără a renunța la ironie și sarcasm, în „Detectiv de România” a învățat oamenii cum să își găsească pofta de râs și cum să iasă din cotidian cu ajutorul detectivului Anton, reinventând genul polițist. Iar noua sa carte, „O dragoste din altă lume”, ne plimbă în viitor, prin apocalipse și viața de după sfârșitul lumii.

Mai multe detalii


Pachet „Katherine Center”, Katherine Center

Două povești care te învață cum să te ridici după ce viața ți-a dărâmat toate visurile pe care le-ai clădit cu atât de multă pasiune și iubire în sufletul tău. Două povești a căror putere vine chiar din esența vieții, a speranței și a iubirii, învățându-ne să apreciem delicatețea micilor bucurii ale vieții, chiar și în mijlocul furtunilor sufletului. Katherine Center este ancora de care avem nevoie, atunci când uităm că iubirea își poate face simțită prezența atunci când ne așteptăm mai puțin, când aproape că am renunțat, când am uitat ce înseamnă acceptarea, vindecarea și iertarea.

„Center explorează limitele speranței și iubirii… transformă povestea unei tragedii de familie într-un ghid scris din inimă pentru a trăi viața la intensitate maximă.” – Publisher’s Weekly

Comandă acum „Cum să mergi mai departe” și „Flăcările care m-au învățat să iubesc”, bucură-te de cartea bonus primită în format fizic, „Fata din avion”, și pășește în universul dedicat sufletelor pierdute în normalitate, dar care nu sunt pregătite să renunțe înainte de a regăsi fiorii iubirii!

Cele două cărți sunt pentru tine dacă:

• ești pregătită să absorbi prin toți porii extraordinara abilitate a autoarei de a-și plasa personajele în cele mai dificile situații, din care se țes poveștile pline de umor, empatie și dragoste;
• vrei o inspirație pentru propria viață, mai exact să înveți să transformi propriile povești triste într-un viitor ce are puterea de a-i inspira chiar și pe alții;
• știi că nu vei putea rezista tentanției de a le îndrăgi și de a le primi în sufletul tău pe Margaret, eroina din „Cum să mergi mai departe”, pentru care ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața sa se transformă într-o tragedie, și Cassie, protagonista cărții „Flăcările care m-au învățat să iubesc”, care face tot posibilul pentru a obține rezultate extraordinare într-o meserie a bărbaților, cea de pompier, vindecându-și traumele cauzate de abuz.

Bonusul tău

„Fata din avion” este scurta povestire care conectează cele două povești incredibile de dragoste semnate de Katherine Center, „Cum să mergi mai departe” și „Flăcările care m-au învățat să iubesc”. Și este cadoul pe care orice cititor îl va primi în colet atunci când plasează comanda pentru cele 2 titluri ale autoarei.
Este povestirea care te va face să te îndrăgostești de Cassie și să te reîndrăgostești de Margaret, pentru că te va purta dintr-o poveste în alta fără a ține cont de barierele timpului sau chiar de limitele fizice ale paginilor scrise.

Două cărți care se cuibăresc în inima ta și te fac să vorbești cu tine însuți.

Două cărți care te duc într-o călătorie fascinantă și captivantă, care se inspiră din însăși esența curajului, povestea vindecării, povestea acceptării, povestea de dragoste, dar nu dragostea ușoară. Comandă acum cărțile care aduc în viața ta iubirea ce încălzește inimile greu încercate de obstacolele vieții și delectează-te și cu „Fata din avion”, cartea bonus pe care o primești în format fizic!

Recenzii

O poveste despre vindecare, familie, iertare, curaj și iubire
„O poveste care îți încălzește inima, care te lasă fără suflare. O poveste despre vindecare, familie, iertare, curaj și iubire. Ador modul în care Katherine Center poate scrie și despre părțile greu de controlat ale vieții.” – Deanna despre „Flăcările care m-au învățat să iubesc”

O carte care te face să îți dai seama că a fi puțin vulnerabil nu te face mai puțin curajos
„Aceasta este o carte despre modul în care zidurile pe care le construim pentru a ne proteja pe noi, adesea, țin la depărtare mai mulți oameni decât ne-am imagina. Iar până să ne dăm seama, suntem în siguranță, dar singuri. Aceasta este o carte care te face să îți dai seama că a fi puțin vulnerabil nu te face mai puțin curajos. Și, de asemenea, este o carte care te ajută să îți dai seama când ar trebui să sacrifici ceea ce vrei pentru cei pe care îi iubești.” – Larry despre „Flăcările care m-au învățat să iubesc”

O minunată lucrare de ficțiune contemporană
„O minunată lucrare de ficțiune contemporană scrisă de Katherine Center. Plină de căldură, aceasta o prezintă pe puternica, independenta și extrem de capabila Cassie Hanwell. Un pompier extraordinar și incredibil de curajos. Într-o narațiune încărcată cu umor și căldură, vedem o Cassie care își abordează traumele emoționale, care trebuie să își susțină mama bolnavă și care începe să înțeleagă puterea și bucuria iubirii.” – Paromjit despre „Flăcările care m-au învățat să iubesc”

O poveste generoasă despre secrete de familie, dragoste la bine și la rău, rezistența spiritului uman
„Această poveste generoasă este despre secrete de familie, dragoste la bine și la rău, rezistența spiritului uman care creează aceeași atmosferă ca Nora Ephron.” – Taylor Jenkins Reid, autor al bestseller-ului „Daisy Jones & The Six”, despre „ Cum să mergi mai departe”

Un exemplu minunat al acceptării și al vindecării
„Un exemplu minunat al acceptării și al vindecării și o sărbătorire a familiei.” – USA Today despre „ Cum să mergi mai departe”

Un roman emoționant și sincer
„Inspirator și romantic… Un roman emoționant și sincer care arată cum își pot găsi oamenii confortul în cele mai neașteptate locuri.” – Library Journal despre „ Cum să mergi mai departe”

Două bestseller-uri New York Times și USA Today

Fragmente

„Deodată, m-am aplecat mai aproape de apă și mi-am lăsat degetele să atârne în ea. Făcusem deja asta, în aceeași apă și în aceeași barcă, de mii de ori. Casele erau aceleași, norii erau aceiași, și chiar și plaja, pe care voiam cândva să mă căsătoresc, era la fel.
Ian vâslea într-un ritm susţinut, iar eu, trecând peste toate circumstanţele, bune sau mai puţin bune, îmi dădeam voie, în acel moment, să mă simt fericită, pe cât eram de tristă.
M-am minunat de senzaţie, pentru că nu era ori așa, ori altminteri. Ambele emoţii erau la fel de puternice, simultan.
Dacă m-aţi fi întrebat, înainte de accident, v-aș fi spus că emoţiile sunt ca niște blocuri de culori primare. Pentru o vreme, te simţi foarte bine când porţi sau vezi lucruri de culoare albastră, apoi treci la perioada galbenă și după aceea la cea roșie.
Dar acum, vedeam peisajul emoţional puţin diferit – mai degrabă precum pointilismul unui tablou de Seurat: fiecare culoare era compusă din multe altele. Dacă te uitai cu atenţie, erau puncte. De la distanţă, însă, formau o după-amiază pe lac, și toate culorile se bazau unele pe celelalte pentru a crea textură și sens.
Poate s-ar fi dovedit un avantaj, mi-am spus. Poate aveam să văd lumea cu ochi de artistă, acum.” – fragment din cartea „Cum să mergi mai departe”

–––––––––––––

Între noi exista ceva puternic și aveam senzația certă că ar fi putut reconstrui ceva esențial, care se sfărâmase înăuntrul meu, așa cum râsul alină suferința sau compania cuiva, alină singurătatea. Așa cum o masă bună potolește foamea.
A fost un lucru profund de conștientizat. Dragostea mă putea vindeca. Nu pifanul, nu un alt tip, ci dragostea în sine, și alegerea mea extraordinar de curajoasă să o simt.
Iubirea s-a dovedit a fi o putere, și nu o slăbiciune. Puterea de a refuza să permit monștrilor acestei lumi să strice totul. Puterea de a-mi cere dreptul la fericire. – fragment din cartea „Flăcările care m-au învățat să iubesc”

Despre autoare

Katherine Center este una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times, cu mai multe titluri care au câștigat chiar și inimile împietrite care nu credeau în povești de dragoste. Este o scriitoare cu un talent aparte: reușește să construiască personaje cu care se poate identifica oricine și povești care oferă o satisfacție nemărginită atunci când vine vorba despre hrănirea sufletului. Cele mai importante cărți scrise de aceasta, „Cum să mergi mai departe” și „Flăcările care m-au învățat să iubesc”, au fost desemnate bestseller-uri de New York Times, USA Today, au ajuns în Amazon’s Top 100 Books 2018, au fost nominalizate la Best Fiction – Goodreads, respective Goodreads’ Best Books of the year 2019.

 

Mai multe detalii


Pachet „Drako” – 3 Volume, Kiera Aslog

Iubită de peste 1 milion de cititori. Votată „Cartea anului” pe Wattpad. „Drako”, povestea unui suflet mistuit de flăcări ce renaște din propria cenușă. Rece, calculat și indiferent. Până când o întâlnește pe ea, Joanna. Iar pasiunea poate reaprinde scântei atunci când orice altceva s-a transformat în scrum.

Un destin măcinat de dependențe și violențe. „Drako” este povestea care te scutură de cenușa trecutului, doar pentru a te aduce în prezentul care te răscolește la fiecare pas.

Drako scapă din flăcările care i-au răpit orice șansă la o viață normală. Destinul comun al lui Drako și al Joannei îi aduce mereu împreună, oricât de mult s-ar împotrivi. Dar când îți dorești atât de mult să salvezi pe cineva, uiți că tu însuți ești damnat. Când iubirea este o păpădie în bătaia vântului, cum ar putea supraviețui? Poate dacă ar fi păzită de trupurile iubiților…

Un destin care rămâne adânc întipărit în inimile cititorilor, pentru simplul fapt că poate așterne pe hârtie ceea ce își dorește un cititor de la o carte preferată. Descoperă cum fiecare sfârșit poate deveni un nou început într-o călătorie în care trăiești fiecare clipă alături de personaje!

Recenzii de la cititori

Bucățică ruptă din Rai
„Orice ar scrie Kiera este o bucățică ruptă din Rai. Are un talent aparte care merită remarcat de cât mai multă lume. „Drako” este pe departe cea mai bună, frumoasă, emoționantă si plină de suspans carte pe care am citit-o, iar Kiera una dintre comorile pe care le avem în țară.” – Alexandra Maria

Wow
„Doamne… nici nu știu cum și cu ce să încep. Tot ce pot să spun este: cărțile ei sunt wow! Absolut toate. Nu cred că am citit ceva de la ea care să mă plictisească sau care să mă facă să zic “Eh, pe asta o citesc mai încolo”. Nu, toate m-au ținut în priză, toate au ceva special care m-a făcut să le citesc în timp record. Toate ca toate, însă un exemplu concret ar fi “Drako”.” – Alina

Superbă
„Drako e prima carte pe care am citit-o de la ea și a fost superbă. Citind-o, am trecut prin atâtea stări, încât în momentul în care am văzut că se poate comanda, am zis “Tu, la mine în bibliotecă imediat!!” Și le aștept cu sufletul la gură și pe celelalte, alături de orice ar mai publica ea.” – Irina

Talent pur
„Kiera Aslog este o scriitoare cu un talent pur. Felul în care scrie, modul ei de a transmite niște emoții aşa puternice este absolut… wow. Te rupe în bucăți și apoi te lipește la loc. Are ceva special care te face să te îndrăgostești de cărțile ei din primul capitol, chiar din prolog. Te lasă fără cuvinte.” – Diana

M-a cucerit
„Prima experiență a fost cu „Drako”. Stilul unic de a descrie chiar și cel mai mic detaliu, de a descrie iubirea dintre doi oameni pe care unii nu o înțeleg m-a cucerit. Am devenit un sclav al acestei cărți dorindu-mi să cunosc personajele cât mai mult și să fac și eu parte din universul lor. O să mă reîntorc întotdeauna la această carte cu aceleași sentimente. Dacă Rupi Kaur, J. K. Rowling și Margaret Artwood sunt autorii preferați ale altor persoane, eu pot să spun deja că Kiera Aslog este și va fi autoarea mea preferată, care îmi va oferi mereu o poveste în care mă voi putea retrage.” – Bogdan

Fragment

— Îți promit.
O șoaptă ce îmi înmoaie sufletul și îmi îmbată febra, căci simt cum devin roșie ca racul, cu sângele tropăindu-mi în timpane. Mă înfior din toată ființa atunci când își mută buzele în sus, spre încheietură, presărându-mi pe piele săruturi moi și fine. Urcă apoi, cu o lentoare agonizantă pe braț, trezindu-mi șocuri electrice prin corp, în timp ce cu celălalt braț al său încă mă ține captivă în poala sa. Ezit în a mă mișca, căci nu vreau ca, tocmai acum, lucrurile să avanseze.
Drako își continuă drumul lent pe braț, ridicându-mi mâneca de la pijama cu fiecare sărut pe care îl lasă, și îmi presez buzele una peste cealaltă atunci când își întoarce atenția spre gâtul meu, unde se află semnul lăsat de el. Își freacă nasul de piele, suflând cald. Nu spune nimic, mutându-și buzele peste linia bărbiei.
Relaxarea și gingăşia cu care mă dezmiardă îmi trimit fiori în stomac, căci încep să mă mișc emoționată pe picioarele sale. Îi simt vag mirosul de colonie, și înghit în sec atunci când ochii săi îi întâlnesc pe ai mei, pendulând cu buzele peste ale mele. Așteptarea dureroasă la care mă supune mă înfurie, căci îmi înfig degetele în umerii săi, închizând ochii. Îl aud cum surâde discret.
— Sperai că am să te sărut sau ceva?
Deschid ochii, lovindu-mă de expresia sa plină de şicanare. Mă încrunt cu duritate; chiar sunt prea amețită pentru a mă pune în vorbă cu el. Zâmbetul i se arcuieşte însă în colțul gurii. Își freacă din nou gura de a mea, iar buzele sale le ating ușor pe ale mele, ca și cum ar fi puțin indecis. Fiorii îmi înfloresc în pântec, și închid ochii din nou, lăsându-mă în voia simțurilor.
Își apasă mai tare buzele peste ale mele, ridicându-și palma stângă în dreptul obrazului meu, și își înclină capul pentru a avea mai mult acces. Mă sărută atent, oarecum leneș, ca și cum buzele mele ar fi oxigen, iar el ar fi în prag de sufocare. Aerul său cald îl cuprinde pe al meu, și îmi dispare din gând orice intenție de a-l refuza sau de a-l opri. În schimb, îl las să-mi acapareze ființa, oferindu-i lucrul după care a tânjit atâta timp.
Și poate că nu am rezolvat tot ce era de rezolvat între noi, dar acum simt că nu mai contează.
Pentru că acum trăiesc momentul acesta cu el.

Despre autor

Kiera Aslog este una dintre cele mai tinere autoare Bookzone și, în același timp, un veteran pe platforma Wattpad unde a adunat de-a lungul timpului peste 1 milion de cititori. Cu un condei aparte, autoarea reușește să exprime cele mai complexe emoții prin cele mai frumoase cuvinte, având o afinitate pentru poveștile de dragoste cu întorsături de situație excepționale.
Romanul său de debut, Drako, câștigător al premiului „Cartea anului” pe Wattpad, este dovada vie a modului în care autoarea creionează povești inedite, iar punctele forte ale scrierilor ei sunt cu siguranță energia și puterea de a da viață unor tipologii de personaje pe care nu le vei mai întâlni în nicio altă carte.

Comandă acum cele 3 volume din „Drako” și descoperă dacă au vreo șansă la vindecare și la dragostea adevărată destinele trecute prin foc!

 

Mai multe detalii


Pachet „O Viață Și Încă O Zi” – 3 volume, Alexandru-Mihai Gulie

Chiar și într-o tăcere absurdă, freamătele sufletului răsună în sufletele oamenilor care se iubesc. O poveste despre o lume mică, plină de coincidențe, pe alocuri fatale.
Comandă acum trei volume care au emoționat peste 100.000 de cititori.

„O viață și încă o zi” e un memento al încercărilor, al încrederii, al dezamăgirilor, al intimității și, nu în ultimul rând, al imperfecțiunii iubirii. – Delicatese Literare

Volumul 1
Abel este băiatul cu suflet bun, dar foarte naiv, care se îndrăgostește iremediabil de Sarah. O iubire pură, care nu reușește să troneze într-o lume în care prieteniile nu sunt aproape niciodată ceea ce par și fiecare trebuie să caute mai departe de sine sensul vieții.
Toate acestea până când un accident tragic aduce laolaltă mai multe destine, moment în care îi vei descoperi pe David și Sophie, dar și o serie de personaje care întruchipează povești de viață pe care le întâlnim cu toții, fără să știm ce se ascunde în spatele lor.
Intră în culisele unor povești fără ocolișuri. Viețile, trăirile, dezamăgirile și iubirile unor oameni sunt prinse între aceste pagini, iar lumea lor va deveni a ta și o vei trăi la intensitate maximă cu fiecare cuvânt citit.

Volumul 2
O poveste despre dragostea adevărată. O poveste despre suferința adâncă, regăsire și bucuria de a dărui. Asta vei găsi atunci când vei deschide acest volum.
Cu ochii minții vei vedea soarele cum alunecă sub orizont și pe măsură ce totul se întunecă în jur, iar noaptea cuprinde ținutul Marengo, cele câteva văpăi de lumină ale caselor de pe acolo se vor confunda, pe aceeași pânză de negură, cu stelele de pe cer.
Peste câmpurile întinse, un licăr de lumină, firav și tremurând, va răsări mereu, din dreptul casei Fontenot. Acolo, sub cerul unei seri de vară, îl vei cunoaște pe Jude și tot acolo o vei întâlni pe Savannah, părinții lui David.
Le vei afla povestea și va rămâne în sufletul tău, mult timp după ce vei fi terminat de citit această carte.

Volumul 3
Sophie și David par că se cunosc de dinainte să se fi născut. Însă o serie de evenimente tragice îi desparte și lasă în urmă regrete pe care cu greu le pot uita. Volumul 3 al cărții O viață și încă o zi continuă povestea volumului 1 și scoate la iveală o întâmplare pe care David a încercat s-o evite toată viața, dar care acum e mai vie ca niciodată.
Alaska e răpusă de un incediu masiv în căldura orbitoare a verii, iar David se vede nevoit să intervină. De aici, un singur pas a fost de-ajuns ca viața lui să se schimbe.
Emoții puternice, trăiri intense și o sensibilitate aparte. O viață și încă o zi, volumul 3, te va purta pe urmele unui destin spumos în căutarea iubirii eterne.

Recenzii de la cititori

O lectură de nota 10
Sensibilitatea şi frumuseţea acestei cărţi nu pot fi descrise în cuvinte. Doar lecturând această operă splendidă, din toate punctele de vedere, îi poţi simţi adevărata valoare care te va cuceri. O lectură de nota 10 scrisă într-un stil aparte, unic. – Florina

Uimitoare
E uimitor cum se poate schimba viața unui om citind o carte. Mi s-a întâmplat mie. Lecturând această poveste, îți dai seama că viața bate filmul. Totul a pornit de la o frază din carte: „Uitarea este cea mai de preț armă a omului rănit.” – Dorina

O lecție de viață
Foarte faine! Sunt emoționante și prezintă o lecție de viață pentru oricine își dorește cu adevărat să învețe ceva în fiecare zi. Nu orice autor poate să scrie în acest fel. De aceea, toată admirația pentru o poveste scrisă pentru a ne face să trăim totul alături de personaje.” – Sorina

Superbă
Superbă, plină de înțelepciune. Îți redă speranța, îți arată adevărata frumusețe și ceea ce contează cu adevărat în viață! – Emi

O carte care îți dă aripi
Deosebite! Am avut privilegiul și bucuria de a le citi. Povești care îți dau aripi și ridică semne de întrebare benefice pentru prezent și viitor. – Sendy

Fragmente

Volumul 1
Abel stătea așezat pe marginea patului, cu ecoul acelui cântec înfricoșător încă bântuindu-i auzul, blocat pe tărâmul dintre vis și realitate. Privirea sa căzuse asupra peretului din partea de nord a camerei. Prins în cuie, la mijlocul acestuia, un panou alb, cu tot felul de mâzgălituri, domina peisajul de deasupra mesei la care el lucra zilnic. Pentru un ochi neantrenat, dezordinea era cuvântul cheie din întreg peisajul. Pentru el, viețile personajelor dintr-un roman, caracteristicile, faptele și o poveste incredibilă stătea scrisă acolo, încâlcită, însă nu mai mult decât este întortocheată o viață normală. Acesta era cel mai important roman al său. Piatra de temelie. Era o poveste reală și poate cea mai frumoasă din toate câte crease el vreodată. O poveste de dragoste reală, așezată pe pagini îngălbenite de trecerea timpului. Deși se mutase aici recent, fără a-și lua vreun articol de mobilier, acest panou fusese primul lucru instalat în noul său cămin. În acest roman și în povestea sa reală se regăsea izvorul tuturor poveștilor care îl făcuseră faimos.
Bulversat de această premoniție, căută din priviri cheile mașinii. Deschise laptopul. Voia să facă atâtea. Era agitat. Scrise rapid conținutul unui e-mail și îl expedie.
Sper că îl vei vedea la timp.

Volumul 2
Madison Leigh deschise manuscrisul lui Abel la final și, după cum îi era obiceiul, reciti cu luare aminte, ultimele cuvinte scrise de acesta:
Dar ăsta este finalul unei cărți, așa cum am citit alte mii asemenea. Îmi doresc să fie real, dar tu, prieten drag, dacă citești aceste rânduri, lasă greșelile mele să stea ca plidă pentru tine!
Dacă ai greșit, caută iertarea, iar dacă ți s-a greșit, iartă!
Să nu așterni ura în fața privirii tale, iar inima ta las-o să bată decât pentru ceea ce contează cu adevărat! Ascult-o, căci ea va ști mai bine!
Nu pleca urechea la ce cred alții, ci urmează-ți propria cale!
Amintește-ți tot timpul de cuvintele acestea nemuritoare, date ca pildă de Apostol: [dragostea] acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul… dragostea este îndelung răbdătoare…
Își aminti apoi de ceea ce-i scrisese Abel Collins. O îndemnase să scrie povestea pe care o știa. O poveste despre dragostea adevărată… o poveste despre suferința adâncă… o poveste despre regăsire…. o poveste despre bucuria de a dărui… o poveste de vară… Povestea lui Jude Fontenot.
Și astfel, în lumina palidă a soarelui la asfințit, cu făgăduința că avea să scrie această carte, Madison adormi într-un leagănat ușor, purtând un titlu de roman pe buzele-i îmbătrânite: O viață și încă o zi…

Volumul 3
Nu există niciun arhitect suprem pentru nimic, poate doar un călău necruțător.
Cerul rămâne întunecat, chiar dacă ploaia s-a mai domolit și vântul bate în adieri răcoroase, scuturând de apă frunzele încă verzi ale copacilor. În frunzișul acestora, în inima lor, răsună șoapte de vânt într-un foșnet domol.
Iarba este încă verde și proaspătă în A. M. P. Cemetery, hrănită de ploi și de lacrimi. Între atâtea trupuri îngropate, venise, iată, și rândul lui să se așeze aici, în odihna de veci. Și era condus pe acest ultim drum de prieteni și de cunoscuți.
Tim Web se apropie de ceilalți.
Sunt mai multe niveluri de durere, se gândi el și inima i se strângea cu bătăi iregulate. Venise rândul lui să cunoască durerea pierderii unui prieten. Este neplăcută. Copleșitoare.
Durerea unei pierderi îți prinde sufletul într-o gheară de fier. Te sleiește de putere și nu-ți rămâne altceva de făcut decât să… plângi. Plângi atât cât ai lacrimi și, abia când obrajii îți sunt arși…, abia atunci nu-ți mai rămâne decât liniștea. Deplină. O tăcere absurdă a minții.
Exact această imagine o văzu și Tim atunci când o privi pe Sophie Delph. Pentru ea și-ar fi dorit să rămână puternic.

Despre autor

„Fii bun cu cei din jur. Nu știi niciodată ce dramă se ascunde în spatele unui zâmbet.”
Alexandru-Mihai Gulie este unul dintre cei mai apreciați scriitori români contemporani. Romanul lui de debut, O viață și încă o zi, a devenit bestselller național, cu peste 100.000 de volume vândute. Datorită stilului inconfundabil de a scrie, autorul a devenit un veteran al poveștilor de dragoste și al acțiunilor care te poartă în peisaje ce-ți taie răsuflarea.
Alex Gulie are un talent nativ, iar cariera de scriitor a fost răspunsul de care avea nevoie pentru a trăi viața pe care și-a dorit-o. Astfel, poveștile lui au emoționat peste 100.000 de cititori și au lăsat în urmă lecții de viață valoroase.

Tu ai fi dispus să-ți sacrifici propria fericire pentru persoana iubită? Comandă acum O viață și încă o zi și vei descoperi un univers al emoțiilor în care nici cele mai tragice întâmplări nu pot sta în calea pasiunii.

Mai multe detalii


Pachet „Clipe cu imprumut” – 2 carti, Remina Radu

Emoție pură. Pasaje care îți trezesc emoții de care nu știai că ești capabil. Și nu doar pentru că citești niște cărți încadrate în categoria de cărți de dragoste. De fapt, cărțile Reminei Radu te fac să îți analizezi alegerile. Și să te bucuri de fiecare moment al vieții. Să râzi, să plângi, să te regăsești în rândurile pe care le citești și chiar în algoritmul vieții. Pentru că viața este în sine o lecție care te învață să mai împrumuți un joker când simți că ai rămas fără noroc. Și fiindcă tot ai venit în secțiunea pachete speciale cărți, beneficiezi și de un preț redus pentru ambele cărți.

Minute până la miezul nopții

„A plecat să cumpere țigări. Nu s-a mai întors. Era vinerea dinaintea nunții noastre. În primă instanță am crezut că a pățit ceva grav. Că l-a călcat mașina, că i-a picat o cărămidă în cap, că a murit sufocat într-un canal. Era mai ușor să îl cred mort decât să recunosc că mă părăsise fără niciun cuvânt…”

Hai să ne prefacem și azi

„Știi, noi – ăștia care înșelăm – nu suntem chiar niște ființe îngrozitoare. Adică avem și noi suflet, principii, aspirații, sentimente… Nu fac propagandă desfrâului. Sau poate fac, nu știu. Să arunce prima piatră cel care are numai cărți decente în bibliotecă și un history browser impecabil. Cu siguranță nu sunt nici prima, nici ultima și nici măcar singura, lucru care mă supără un pic căci îmi place să mă cred specială. Motivația fiecăruia dintre noi însă este relativă și individuală. Unii o facem pentru un boost de moral, unii pentru că suntem nefericiți, alții pentru că ne-am îndrăgostit pur și simplu. Și-apoi sunt eu care am făcut-o pentru că sunt o visătoare. Și pentru că atât m-a dus capul. Dar mai ales pentru că sunt o visătoare…”

Impresii de la cititori

„Am citit ambele cărți. Sunt minunate. Suspansul m-a ținut până la final. Și când am terminat cartea, numai că nu plângeam pentru că mai voiam. Recomand cu mare drag tuturor.” – Henrietta Docze

„Cărțile au fost superbe! Le-am citit într-un moment delicat din viața mea și m-au impresionat mult….. o întrebare: acțiunea este ficțiune sau realitate? Vă întreabă cineva care a trăit povestea descrisă într-una din cărți….” – Alina Popa

Mai multe detalii


Pachet „Intoarce-te la mine” Vol. 1 + Vol. 2, Simona Lungu

Întoarce-te la mine Vol.1

Anul 1941. Bombardierele sovietice lovesc Constanța, schimbând destinul locuitorilor săi. Astfel, Ana, o tânără răsfățată face cunoștință cu ororile vremii prin moartea bruscă a părinților săi și totodată a tot ceea ce cunoaște și i se părea firesc.

Rămasă în grija unei mătuși, forțată să muncească împreună cu aceasta într-o clădire ocupată de trupele germane, se maturizează pe zi ce trece, devenind o femeie puternică. În aceste vremuri tulbure cunoaște dragostea în toate formele ei, iubește și învață să ia de la viață tot ce i se oferă. Iubirea o face să spre într-un viitor mai bun, deși totul se prăbușește în jurul său.

Întoarce-te la mine explorează lupta pentru supraviețuire, dezvăluindu-ne destinul trist al tinerilor care au trăit acele timpuri. Este povestea bunicilor noștri.

Întoarce-te la mine Vol.2

În vremuri de răstriște, sufletul unui om este greu încercat și lupta pentru supraviețuire devine acerbă.

Cu o forță necunoscută, izvorâtă din adâncul sufletului, nu-ți rămâne decât să depășești obstacolele fiecărei zi, sperând într-un viitor care să alunge norii negri abătuți asupra sa.

Poate iubirea să străpungă așchiile necruțătorului război, să umple goliciunea lăsată în urma sa și să sfideze timpul pierdut?

” – Promite-mi că te vei întoarce la mine!

Știu că este un om de cuvânt, iar promisiunea dată cuiva îl va convinge să facă orice pentru a o îndeplini. Doar așa voi ști că va lupta să supraviețuiască și nu se va lăsa dărmat de nimeni și nimic. Scopul nostru este de a dăinui acestor ani nenorociți, atât pentru noi, cât și pentru copii.”

RECENZII

„Am citit ÎNTOARCE-TE LA MINE săptămâna trecută și a zburat efectiv în topul favoritelor mele! 💚

Sinceră să fiu, am plecat fără așteptări în privința celor două volume. Am zis că sunt scrise de o autoare româncă și că nu pot fi ceva „Wow”. M-am înșelat. Povestea asta m-a prins atât de tare, că încă mă gândesc la personaje. Recomand!” – th3worldofbooks

„ÎNTOARCE-TE LA MINE de Simona Lungu este o ficțiune istorică care mi-a plăcut tare mult. Nu e prima dată când citesc astfel de cărți, dar dacă altele se axau pe partea de război, aici se pune accentul pe dragoste și pe relația dintre personaje.

În anul 1941, când bombardierele lovesc Constanța, Ana, protagonista noastră, își pierde părinții. Ajunge în grija unei mătuși, iar după 6 luni în care își jelește părinții, este forțată să lucreze în clădirea unde stau trupele germane, împreună cu mătușa ei. Aici îl întâlnește pe Bruch, comandantul trupelor germane de care se îndrăgostește.

Mi-a plăcut relația dintre cei doi tocmai pentru că e diferită de alte cărți. Ana vorbește româna, iar Bruch germana, astfel au fost nevoiți să caute mijloace prin care să se înțeleagă. Prin gesturi, priviri și câteva cuvinte învățate unul de la altul, au reușit să se descopere și să se iubească, însă războiul nu s-a sfârșit. Vor reuși ei să treacă peste obstacolele pe care le vor întâmpina, din ce în ce mai grele?” – Andreea Olimpia

„Este o poveste despre speranță, sacrificiu și iubire. Despre frământări interioare, despre puterea de a lupta, despre familie și fidelitate dincolo de orice obstacole.

Este o promisiune furată unui bărbat, promisiune ce îl face să reziste ororilor din lagăre și să facă orice îi stă în putință pentru a-și respecta cuvântul dat.

ÎNTOARCE-TE LA MINE este un roman atât de bun încât o recenzie sau prea multe cuvinte la adresa lui nu îi fac cinste. Pentru a înțelege cât de frumos și special este acest roman e musai să îl citiți și să vă convingeți singuri.” – Amalia Marinescu

 

Mai multe detalii


Pachet „Magia Crăciunului”

O iubire de CraciunUnele povești de iubire sunt menite să dureze o viață. Altele se supun caracterului neprevăzut al vieții. Dacă ai ales categoria de cărți de dragoste pentru o poveste care să-ți orneze sufletul cu ghirlande și luminițe de Crăciun, atunci ai nimerit unde trebuia.Ce moment este mai potrivit pentru o dragoste nouă și vindecătoare decât Crăciunul? De la o pagină rătăcită din manuscrisul lui Noelle la o iubire de Crăciun, teoria haosului devine teoria magică a atracției, iar efectul fluturelui nu face decât să planteze sămânța iubirii în sufletul lui Oliver și al lui Noelle. Inimile frânte și neîncrederea nu rezistă în fața inimilor predestinate să fie împreună. Mai ales când întregul Univers complotează, pe ritmuri de clopoței și gust de turtă dulce.“Realiză astfel că își dorea o dragoste nouă, care să schimbe timpul, să închidă rănile. Tocmai raritatea și neprevăzutul transformaseră sentimentele lui în ceva prețios, ceva ce trebuia să devină realitate. Din propria experiență, știa că dragostea adevărată avea puterea să împletească două suflete, să le unească în încredere, prietenie, dorință, dar și zbucium.”Doar un alt miracolUneori ai nevoie de „Doar un alt miracol” pentru a înțelege că viața este formată din frânturi ce capătă cu totul alt sens când sunt îmbinate ca piesele unui puzzle. O dorință plantată în inimi și o ambiție de nestăvilit sunt suficiente pentru a-i spune Universului că ești pregătit să-ți construiești singur destinul.Delilah își dorește fericire pentru mama sa. Max își dorește o familie. Dar cum ajung doi copii străini unul de celălalt să își îndeplinească dorințele după o seară petrecută împreună la secția de poliție?„Ce meșter scrântit al universului face timpul să treacă atât de ușor și copiii să crească atât de repede?”Delilah inițiază un protest, pentru că nu își poate petrece Ajunul Crăciunului alături de mama sa, care este chemată la muncă. Max este obișnuit să își petreacă momentele prețioase ale vieții departe de tatăl său, dar resemnarea nu este în firea sa. Câteva dorințe, o provocare, o pânză pentru pictură, un slogan, o cauză, internet banking, două scrisori, un buletin de știri, niște sfaturi de viață, o coadă de mătură, cabluri roase, un serial celebru, un nivel greu la Candy Crush, o baterie moartă, câteva telefoane, încuietori smart și multe, foarte multe alte lucruri mai târziu și doar un miracol mai poate salva Crăciunul.Ar fi putut fi o seară liniștită dacă o adunătură ciudată de oameni, adusă laolaltă de întâmplări care ar putea fi considerate coincidențe de unii și miracole de alții, nu s-ar certa de o parte și de alta a gratiilor din arest. Dar, pentru a înțelege haosul acesta, e nevoie să mergem printre filele cărții „Doar un alt miracol”, acolo unde încep de fapt poveștile.„Doar un alt miracol” este însuși universul în care inimile nu caută „mai mult” sau „mai bine” în ceilalți, ci fericire! Pornește în călătoria care îți va scoate în cale miracolele și te va învăța să te bucuri de ele!

Mai multe detalii


Pachet „Elixirul iubirii”, A. Stephanie

Alekzandre Vol.1

Alek obișnuia să zâmbească, acum aproape că nu-și descrețește niciodată fruntea.
Zhavia zâmbește în stânga și în dreapta până te scoate din sărite, refuzând să se încrunte.
Alek obișnuia să lupte, acum preferă să fie un simplu spectator.
Zhavia luptă în fiecare zi, chiar și atunci când nu mai are pentru ce.
Alek și-a consumat toată dragostea, iar acum i-a rămas doar ura.
Zhavia iubește – răsăritul, orele târzii, ciocolata, copiii –, sau așa lasă impresia.
Alek a avut inima frântă și, atunci când a lipit-o la loc, a încurcat bucățile.
Zhavia n-a scăpat nici ea de o inimă frântă, dar a manevrat cu grijă bucățile atunci când le-a adunat.
Și, cu toate astea, când sunt unul în preajma celuilalt, masca lui Alek cade, iar Zhavia își dă seama cât de multe fisuri i-au scăpat neobservate.
Niciunul dintre ei nu vrea să fie văzut așa cum e cu adevărat, dar Alek spune lucruri care o fac pe Zhavia să se încrunte; iar Zhavia spune lucruri care-l fac pe Alek să zâmbească și poate că drumul de la cine naiba ești până la te iubesc nu e chiar atât de lung, dar cu siguranță e… denivelat.

Alekzandre Vol.2

Poate că drumul de la cine naiba ești până la te iubesc nu e chiar atât de lung, dar Alek și Zhavia au pornit de fiecare dată cu stângul. Oricât de mult și-au dorit până acum să depună armele unul în fața celuilalt, niciodată nu au făcut-o în același timp.
Și, cu toate astea, când sunt unul în preajma celuilalt, Zhavei nu îi mai pasă de siguranța inimii sale și uită să o mai protejeze, iar Alek realizează că ura nu e singurul sentiment care-i curge prin vene.
Zhavia îi amintește lui Alek de persoana care era înainte să aibă inima frântă.
Alek își dă seama că fata cu veștile proaste s-ar putea, de fapt, să fie miracolul la care a încetat să mai spere.
Zhavia decide să nu mai lupte împotriva singurului om care o face să se îndoiască de toate credințele și principiile sale.
Alek își dă seama că poate și-a consumat toată ura, iar acum nu i-a mai rămas decât dragostea și că, dacă încearcă, ar putea să se împace cu trecutul.
E nevoie de o inimă frântă ca să recunoască o alta și poate că tot așa se și vindecă, făcând schimb de bucăți până când cioburile uneia se potrivesc în cealaltă.
Alek și Zhavia decid să depună armele.
Și, dacă o fac în același timp, poate că ar putea fi fericiți.

Vorbește cu mine, este, într-o oarecare măsură, povestea fiecăruia dintre noi – îți amintește de fiorii primei iubiri, de neînțelegerile cauzate de lipsa de comunicare, de lacrimile amare, dar și de acea fericire care pare eternă.

Ne regăsim în rândurile cărții, dar este povestea lor – povestea dintre Blake, un adolescent decis să nu vorbească deloc cu Bex, fata care este dispusă să suporte momente îndelungate de tăcere doar pentru a fi în compania lui. Asta până când el decide să vorbească. Dar cine știe dacă asta nu cumva complică lucrurile și mai mult.”

” – Ți-ai făcut prieteni?

O mulțime. Toată lumea vrea să fie prietenă cu un tip care nu vorbește.”

Mai multe detalii


Pachet „Alekzandre” – Vol.1 + Vol.2, A. Stephanie

Alekzandre Vol.1

Alek obișnuia să zâmbească, acum aproape că nu-și descrețește niciodată fruntea.
Zhavia zâmbește în stânga și în dreapta până te scoate din sărite, refuzând să se încrunte.
Alek obișnuia să lupte, acum preferă să fie un simplu spectator.
Zhavia luptă în fiecare zi, chiar și atunci când nu mai are pentru ce.
Alek și-a consumat toată dragostea, iar acum i-a rămas doar ura.
Zhavia iubește – răsăritul, orele târzii, ciocolata, copiii –, sau așa lasă impresia.
Alek a avut inima frântă și, atunci când a lipit-o la loc, a încurcat bucățile.
Zhavia n-a scăpat nici ea de o inimă frântă, dar a manevrat cu grijă bucățile atunci când le-a adunat.
Și, cu toate astea, când sunt unul în preajma celuilalt, masca lui Alek cade, iar Zhavia își dă seama cât de multe fisuri i-au scăpat neobservate.
Niciunul dintre ei nu vrea să fie văzut așa cum e cu adevărat, dar Alek spune lucruri care o fac pe Zhavia să se încrunte; iar Zhavia spune lucruri care-l fac pe Alek să zâmbească și poate că drumul de la cine naiba ești până la te iubesc nu e chiar atât de lung, dar cu siguranță e… denivelat.

Alekzandre Vol.2

Poate că drumul de la cine naiba ești până la te iubesc nu e chiar atât de lung, dar Alek și Zhavia au pornit de fiecare dată cu stângul. Oricât de mult și-au dorit până acum să depună armele unul în fața celuilalt, niciodată nu au făcut-o în același timp.
Și, cu toate astea, când sunt unul în preajma celuilalt, Zhavei nu îi mai pasă de siguranța inimii sale și uită să o mai protejeze, iar Alek realizează că ura nu e singurul sentiment care-i curge prin vene.
Zhavia îi amintește lui Alek de persoana care era înainte să aibă inima frântă.
Alek își dă seama că fata cu veștile proaste s-ar putea, de fapt, să fie miracolul la care a încetat să mai spere.
Zhavia decide să nu mai lupte împotriva singurului om care o face să se îndoiască de toate credințele și principiile sale.
Alek își dă seama că poate și-a consumat toată ura, iar acum nu i-a mai rămas decât dragostea și că, dacă încearcă, ar putea să se împace cu trecutul.
E nevoie de o inimă frântă ca să recunoască o alta și poate că tot așa se și vindecă, făcând schimb de bucăți până când cioburile uneia se potrivesc în cealaltă.
Alek și Zhavia decid să depună armele.
Și, dacă o fac în același timp, poate că ar putea fi fericiți.

Mai multe detalii


Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button