Reduceri de până la 65% pe gameology.ro

Gen7: A Crossroads Game (EN)

Gen7: A Crossroads Game (EN)

Gen7: A Crossroads Game este un joc cu tematica SF, care te plaseaza la bordul unei nave din spatiu, indreptata catre o planeta indepartata, din sistemul Epsilon Eridani, pentru colonizare.

Aflata intr-o misiunea care se desfasoara pe parcursul a 210 ani, nava este pregatita sa sustina nasterea a 13 generatii de oameni inainte de a ajunge la destinatie.

Suntem in cel de-al 142-lea an in spatiu, iar pentru 6 generatii anterioare, totul a functionat conform planului.
Jucatorii, ofiteri ai navei din cea de-a saptea generatie de colonisti, descopera o problema care ameninta intreaga misiune, iar soarta speciei umane va fi stabilita in functie de deciziile lor.

Jocul contine Zaruri Echipaj in 4 culori diferite (Robot, Ofiter, Colonist, Jetoane Resursa), Ecusoane Sef de Operatiuni, Indicatoare Puncte de Merit, Echipaj in hibernare, Succes, Esec, Inactiv, Runda, Desfasurare actiune, Cartonase de joc (Misiuni critice, Misiuni Operationale, Dosare, Plan, Probleme, Obiective episod, Obiective personale, Echipaj, Reguli, Locatii nava), Tabel de scor, Tabla nava, Placuta cazarma, Avantaje Ofiter, brosura Poveste si instructiuni de joc in limba engleza.

Jocul Gen7: A Crossroads Game se desfasoara pe parcursul a 7 sesiuni, denumite episoade. In fiecare episod, jucatorii vor avea de indeplinit diverse obiective, pentru a acumula Stele de ofiter si a castiga avantaje. Fiecare jucator va urmari indeplinirea obiectivelor personale, pentru cresterea reputatiei, dar va colabora si cu ceilalti jucatori pentru a preveni defectarea navei si a continua misiunea.

Firul narativ si finalul jocului este creionat de deciziile jucatorilor, aflati de multe ori in fata unor dileme morale.

Joaca Gen7: A Crossroads Game alaturi de prietenii pasionati de universul SF si salveaza generatiile de pamanteni de la bordul navei spatiale!

Iti vei compromite integritatea pentru a asigura siguranta echipajului tau?
Vei alege salvarea vietilor in schimbul misiunii?

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 29.5 x 29.5 x 10.5 cm
Material: carton, plastic
Numar jucatori: 3-4
Durata estimata de joc: 60-90 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +14 ani

Mai multe detalii


Liberatores: The Conspiracy to Liberate Rome (EN)

Liberatores: The Conspiracy to Liberate Rome (EN)

Liberatores: The Conspiracy to Liberate Rome este un joc strategic de roluri, semi-cooperativ, in care jucatorii sunt Senatori in Roma Antica, sub regimul dictactorial al lui Iulius Cezar.

O parte dintre Senatori au format o organizatie secreta denumita “Eliberatori” (Liberatores), conspirand impotriva lui Cezar si planuind asasinarea acestuia pentru restabilirea democratiei. Pentru a isi duce planul pana la capat insa, Senatorii au nevoie sa isi extinda influenta si sa se fereasca de slujitorii loiali ai lui Cezar (Agenti) sau de alti membri Eliberatori care au o agenda proprie de urmat (Competitori).

Jocul contine 1 tabla de joc Senat, 6 cartonase Identitate, 6 table individuale de joc, 36 cartonase Cetateni, 40 cartonase Servitori (20 x Mesageri, 20 x Informatori), 2 cartonase Influenta initiala, 1 cartonas Finalul, 48 jetoane Monede, 30 jetoane Influenta, 1 diferentiator si instructiuni de joc in limba engleza.

In Liberatores: The Conspiracy to Liberate Rome, jucatorii interpreteaza in secret cate un rol, Republican, Competitor sau Agent, desfasurand activitati in functie de obiectivul fiecaruia:

Republican (Eliberator)
Scop: asasinarea lui Cezar. Pentru a reusi sa isi duca planul pana la capat, membrii grupului de Eliberatori trebuie sa obtina o influenta mai mare decat cea a lui Cezar. Pe parcursul jocului, ei vor mitui cetateni pentru a le sustine cauza si vor angaja servitori pentru a isi extinde influenta. In plus, Republicanii trebuie sa isi descopere aliatii din joc, pe ceilalti Eliberatori, pentru a obtine sprijinul lor.

Competitor (Eliberator)
Scop: asasinarea lui Cezar. Competitorul va coopera partial cu Republicanii si cu alti Eliberatori, intrucat tinteste sa devina cel mai influent dintre Eliberatori pentru a ocupa el insusi tronul Romei dupa moartea lui Cezar, in calitate de dictator al Imperiului Roman!

Agent (sustinatorul lui Cezar)
Scop: salvarea lui Cezar. Este singurul Senator loial lui Cezar, misiunea fiind una dificila, intrucat toti ceilalti vor lupta impotriva lui. Pe parcursul jocului, Agentul va incerca sa pastreze si sa creasca nivelul actual de influenta a lui Cezar.

Dupa cele 7 runde in care jucatorii se intrec in obtinerea unui nivel cat mai mare de influenta, ei isi dezvaluie Identitatile, isi calculeaza punctajele si obtin rezultatul conspiratiei:
Daca echipa lui Cezar este mai influenta, atunci tentativa de asasinare esueaza si Agentul castiga.
Daca echipa “Eliberatorilor” este mai influenta, atunci Cezar este ucis si Republicanii castiga. Daca Competitorul are mai multa influenta personala decat alti Republicani, atunci el devine urmatorul dictator si castiga.

Intra in atmosfera Romei antice, joaca rolul conspiratorului sau al sustinatorului lui Cezar si lupta pentru cauza pe care o sustii!

Liberatores: The Conspiracy to Liberate Rome este un joc complex despre decizii riscante, planificare strategica si deductie sociala, potrivit pentru serile de jocuri in familie sau cu grupul de prieteni!

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 22.4 x 22.4 x 5.6 cm
Material: carton
Numar jucatori: 3-6
Durata estimata de joc: 40-60 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +15 ani

Mai multe detalii


Kivi (EN)

Kivi (EN)

Kivi este un joc tactic de zaruri de origine finlandeza, in care “kivi” defineste “piatra”. Scopul jucatorilor este de a acumula cat mai multe puncte prin plasarea strategica a pieselor pe tabla de joc. Piesele au forma unor pietre transparente si trebuie dispuse in siruri cat mai lungi, pe verticala sau pe orizontala.

Jocul contine 1 tabla de joc, 6 zaruri, 40 pietre (cate 10 din 4 culori diferite) si instructiuni de joc in limba engleza.

Kivi se desfasoara pe parcursul a 10 runde, in care jucatorii dau cu zarurile si plaseaza pietrele pe tabla de joc in functie de rezultatul acestora. In plus, jucatorii vor avea de ales intre a plasa o piesa pentru a crea un sir cat mai lung sau pentru a bloca jocul adversarului.

Jocul Kivi isi pastreaza tensiunea pana la final deoarece, abia ce toate piesele vor plasate, se va putea observa care dintre jucatori are cele mai mari sanse de castig! Dupa cele 10 runde de joc, fiecare jucator isi calculeaza punctele, iar cel care are cel mai mare punctaj, este desemnat castigator!

Kivi este un joc usor de invatat, insa necesita o planificare cu atentie a combinatiei de numere de pe zaruri pentru o plasare optima a pieselor.

Jocul Kivi este potrivit pentru pasionatii de matematica si de jocuri tactice, ce isi pot recalcula foarte rapid strategia de joc in functie de mutarile adversarilor!

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 16.5 x 16.5 x 6 cm
Material: carton, plastic
Numar jucatori: 2-4
Durata estimata de joc: 30 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +8 ani

Mai multe detalii


Marvel Strike Teams (EN)

Marvel Strike Teams (EN)

Bine ai venit in universul tau preferat: Marvel Comics!

Marvel Strike Teams este un joc de strategie cooperativ, in care unul dintre jucatori va interpreta rolul unui raufacator, iar ceilalti jucatori vor fi eroii in lupta dreptatii si isi vor uni fortele pentru a isi atinge obiectivele.

Jocul contine 13 miniaturi Personaje, 99 cartonase, 30 piese Harta, 151 jetoane, 50 cuburi rosii, 20 cuburi galbene, 2 Panouri de Comanda, 1 zar Actiune si instructiuni de joc in limba engleza.

Fiecare jucator isi va alege eroul sau anti-eroul pe care vrea sa il interpreteze, fiecare dintre personaje avand propriile super-puteri, un stil unic de joc si abilitati pe care le vor dezvolta pe parcursul misiunilor.

Marvel Strike Teams ofera jucatorilor experienta a doua moduri de joc: de indeplinire a misiunilor si de campanie.
Fiecare misiune este formata din 3 scenarii generate la intamplare dintr-un set de 18 cartonase Scenarii, iar jucatorii isi vor alege punctul de start prin 6 piese Harta corespondente misiunii.
Modul de campanie ofera jucatorilor posibilitatea de a imbunatati abilitatile personajelor pe masura ce isi indeplinesc misiunile, prin tabla de scor a personajului care permite cresterea in nivel si acumularea de puncte.

Hartile misiunilor au un rol important in cadrul jocului, fiind pline de obstacole care se pot dovedi utile eroilor. De exemplu, o lada de lemn plasata strategic pentru a il impiedica pe Captain America, ar putea fi folosita de acesta ca arma, ranindu-i pe soldatii inamici ai bazei Hydra.

Marvel Strike Teams poate fi jucat de multe ori, fara a deveni plictisitor: configuratiile multiple in care pot fi aranjate piesele Harta, vor schimba modul de desfasurare a fiecarei misiuni.

Alegeti personajul Marvel preferat, fie un erou precum Iron Man, Captain America, Vision, Black Widow sau chiar agentul SHIELD Melinda May, fie un anti-erou care stabileste intriga precum Baron Strucker, Winter Soldier, Radioactive Man, Loki, Ultron sau Quake si intra in lupta apriga intre bine si rau!

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 30 x 30 x 7.5 cm
Material: carton, plastic
Numar jucatori: 2-5
Durata estimata de joc: 60-120 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +14 ani
Produs licentiat: Marvel

Mai multe detalii


Comanauts: An Adventure Book Game (EN)

Comanauts: An Adventure Book Game (EN)

Comanauts: An Adventure Book Game te provoaca sa explorezi mintea Dr. Martin Strobal si sa invingi demonii din subconstientul sau pentru a il trezi din coma!

Povestea Comanauts relateaza faptul ca, in cadrul unui experiment cu un dispozitiv care poate oferi energie nelimitata intregii lumi, numit Inelul Mobius, a aparut o defectiune care a dus la iradirea omului de stiinta si la caderea acestuia intr-o coma profunda. In plus, defectiunea a produs si o singuraritate, o gaura neagra care ameninta sa consume lumea in scurt timp. Singurul om capabil sa rezolve aceasta situatie este insusi Dr. Strobal.

Credeti ca puteti colabora suficient de bine pentru a il puteti trezi din coma pe Dr. Martin Strobal in timp util?

Jocul contine 1 brosura Aventura, 1 tabla de joc, 38 zaruri, 60 cartonase Obiecte, 11 cartonase Totem, 6 cartonase Mediu, 22 cartonase Avatar, 32 cartonase Ostilitati, 13 cartonase Entitate, 55 cartonase Indicii, 11 cartonase Coma, 10 cartonase Semne de viata, 24 cartonase Stadiu, 4 cartonase Referinta, 4 pagini individuale jucatori, peste 70 figurine (22 Avatar, 1 Copil, 1 Adult, 30 Inamici, 13 Entitate etc.), 70 jetoane (Situatie, Usi, Suspiciuni, Obiective, Claritate, Foc, Cautare, Viata etc.), 1 foaie stickere Campanie, suporturi pentru figurine, 1 saculet zaruri si instructiuni de joc in limba engleza.

In Comanauts, jucatorii vor interactiona cu 22 de avataruri, infruntand pericolele, secretele si demonii din subconstientul omului de stiinta, ce il tin captiv in starea de coma. Pe masura ce jucatorii gasesc indiciile care formeaza cheia pentru trezirea doctorului, ei vor experimenta viata acestuia din perspective multiple.

Jucati Comanauts: An Adventure Book Game si experimentati fenomenele bizare dintr-o minte adormita!

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 29.5 x 29.5 x 7 cm
Material: carton, plastic
Numar jucatori: 2-4
Durata estimata de joc: 60-120 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +14 ani

Mai multe detalii


Villainy (EN)

Villainy (EN)

Jocul Villainy – Diabolical Doom-Dealing Doers of Dastardly Deeds iti propune sa indeplinesti 3 planuri malefice pentru a iti atinge visul: sa devii cel mai mare raufacator dintre raufacatori! Intr-o lume fantastica, plina de eroi si antieroi, desprinsa din benzile desenate, bineinteles.

La inceputul jocului, esti un personaj negativ, dar scopul tau este sa fii un personaj negativ care sa fie Super! Pentru a iti atinge scopul, trebuie sa comiti diverse fapte rele si sa duci pana la capat 3 planuri cu adevarat malefice cu care sa il invingi pe Fantastiman, un super erou enervant care supravegheaza orasul zi si noapte!

Jocul contine 102 piese cu nume de raufacatori, 4 panouri de control, 168 cartonase, 48 Cadrane, 4 indicatoare Lupta, 16 cuburi Actiune, 16 butoane Start, 4 zaruri Putere, 48 jetoane Specializari (Arme, Gadgeturi, Abilitati si Puteri), 8 indicatoare Notorietate, 1 indicator Ajutor, 78 Bancnote si instructiuni de joc in limba engleza.

Pe parcursul jocului, iti vei construi numele propriului personaj negativ pe care il vei interpreta, ii vei creste abilitatile prin diverse fapte rele pe care le vei face si vei aduna resursele si puterile necesare indeplinirii celor 3 planuri malefice inaintea adversarilor tai, alti raufacatori cu acelasi vis.

Crezi ca ai tot ce iti trebuie pentru a deveni un super raufacator? Ai putea sa comanzi sushi pentru care nu ai de gand sa platesti, sa furi standul de limonada al unui copil sau sa iti angajezi rapesti un trainer personal? Daca astfel de actiuni iti par destul de simplu de realizat, atunci un plan cu adevarat malefic precum Distrugerea Internetului ar implica un pic de efort, dar ti-ar aduce garantat titlul de cel mai mare antierou!

Joaca Villainy alaturi de prietenii tai pasionati de povestile cu super eroi, construiti-va propriile personaje si traiti experientele oferite de cartonasele de joc! Este timpul sa va distrati cu super puterile malefice si sa concepeti planuri de fapte miselesti!

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 29 x 24 x 8 cm
Material: carton, plastic, lemn
Numar jucatori: 2-4
Durata estimata de joc: 90 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +12 ani

Mai multe detalii


Shady Agents (EN)

Shady Agents (EN)

Shady Agents este un joc strategic de cartonase in care joci rolul unui agent sub acoperire si in care trebuie sa descoperi identitatea celorlalti Agenti pentru a obtine cat mai multe puncte.

Jocul contine 10 cartonase Personaje (5 Agenti onesti, 5 Agenti corupti), 20 cartonase Putere (10 Kituri medicale si 10 Gloante), 10 cartonase Identitate, 50 cartonase cu cate 2 intrebari, 1 indicator de tura si instructiuni de joc in limba engleza.

In Shady Agents, fiecare jucator interpreteaza, in secret, cate un Agent sub acoperire, fie onest, fie corupt. Prin adresare de intrebari, jucatorii trebuie sa descopere ce fel de Agent este fiecare jucator in parte, sa isi ajute agentii din echipa sa si sa ii raneasca pe cei din echipa adversa.

Agentii onesti vor raspunde corect la intrebari, iar cei corupti vor minti. Dupa investigarea reciproca si identificarea membrilor echipei, jucatorii vor folosi cartonasele cu Gloante pentru a rani membrii echipei adverse si cartonasele cu Kituri medicale pentru a ii vindeca pe cei din echipa lor.

La finalul jocului, Agentii sub acoperire isi dezvaluie identitatile. Jucatorii isi calculeaza punctajul obtinut la nivel de echipa, fiecare membru al echipei contribuind cu cate un punct petnru fiecare Kit medical folosit si scazand cate un punct pentru fiecare rana de Glont. Echipa care a acumulat cele mai multe puncte, este desemnata castigatoare!

Shady Agents este un joc distractiv, de deductie si plin de suspans, potrivit pentru intreaga familie, dar si pentru petrecerile cu prietenii. Distinge cu atentie intre Adevar si Minciuna pentru a descoperi membrii echipei tale si condu-ti echipa catre victorie!

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 16 x 11.5 x 4.5 cm
Material: carton
Numar jucatori: 4-10
Durata estimata de joc: 30-60 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +13 ani

Mai multe detalii


Palaces (EN)

Palaces (EN)

In Palaces vei intra in competitie cu ceilalti jucatori pentru a construi cele mai inalte doua turnuri identice, nivel cu nivel!

Pe parcursul jocului, maestrii constructori ai regatului vor avea la dispozitie cartonase cu materiale pretioase precum Aur, Argint, Cristal sau Marmura pentru a licita si a obtine resursele necesare construirii turnurilor fastuoase!

Jocul contine 100 piese de plastic Turn, 48 cartonase Resurse, 72 cartonase Premiu, 1 jeton pentru primul jucator si instructiuni de joc in limba engleza.

Palaces este un joc interactiv in care jucatorii liciteaza pentru cartonase in fiecare runda pentru a obtine resurse si avantaje pentru construirea turnurilor. In tura sa, fiecare jucator alege sa extraga cartonase dintr-unul dintre cele 3 teancuri de cartonase disponibile, apoi toti jucatorii liciteaza sau zic pas. Fiecare cartonas poate fi licitat doar intr-o singura runda.

Prin combinarea cartonaselor cu materiale, jucatorii isi cresc sansele de castigare a licitatiilor, oferind o valoare mai mare a acestora, de exemplu 3 de un fel este mai valoros decat un set de 2 de un fel, sau un set de 3 cartonase Aur si 2 Marmura este mai valoros decat un set compus din 3 cartonase de Aur si 1 de Argint.

In cadrul licitatiilor, fiecare jucator va incerca sa gaseasca cea mai buna strategie de a obtine cantitatea si calitatea potrivita de cartonase necesare construirii turnurilor, fara a supralicita.

La finalul jocului, se evalueaza turnurile construite, dar luand in considerare doar turnul mai mic al fiecarui jucator. Astfel, jucatorul cu cel mai mare turn (dintre cele mici), este desemnat castigatorul jocului si cel mai bun constructor din Regat!

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 17 x 11 x 3 cm
Material: carton, plastic
Numar jucatori: 2-4
Durata estimata de joc: 45 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +12 ani

Mai multe detalii


Bon Appetit! (EN)

Bon Appetit! (EN)

Bine ai venit la restaurantul Bon Appetit!, unde vei avea ocazia sa savurezi cele mai pretentioase feluri de mancare, iar plata se va face doar in pietre pretioase!

Jocul contine 13 cartonase Farfurie, 20 piese Pietre pretioase (cate 5 din 4 culori diferite), 1 cartonase Piatra pretioasa, 1 saculet de panza si instructiuni de joc in limba engleza.

In jocul Bon Appetit! vei licita pentru cele mai rafinate Farfurii si vei incerca sa aduni cat mai multe Farfurii cele mai deosebite preparate culinare pentru a castiga puncte de victorie.

Jocul Bon Appetit! se desfasoara pe parcursul a 12 runde. In fiecare runda, o Farfurie este prezentata si scoasa la licitatie, iar jucatorii se intrec in a castiga licitatia, obtinand puncte de victorie si avantaje pe care le pot folosi in rundele urmatoare. Totusi, valoarea pietrelor pretioase ale jucatorilor se va modifica in fiecare runda, astfel incat jucatorii trebuie sa liciteze cu atentie pentru Farfurii… O supra evaluare a unei Farfurii intr-o anumita runda, ii poate impiedica sa castige o Farfurie mai valoroasa din rundele urmatoare.

La finalul jocului, fiecare jucator isi evalueaza Farfuriile obtinute, iar jucatorul cu cele mai valoroase Farfurii este desemnat castigator.

Participa la licitatiile din Bon Appetit! si pregateste-te sa degusti cele mai delicioase preparate culinare!

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 25 x 18 x 9 cm
Material: carton, plastic, textil
Numar jucatori: 2-4
Durata estimata de joc: 20 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +8 ani

Mai multe detalii


Atlandice (EN)

Atlandice (EN)

In Atlandice vei intra intr-o cursa contracronometru de salvarea a bogatiilor din legendara insula Atlantida inainte de a se fi inghitita de ape!

Atlandice combina mecanismul jocului de zaruri cu cel al explorarii locatiilor de pe tabla de joc, intr-o competitie contracronometru.

Jocul contine 1 tabla de joc cu doua zone principale: Ceas si Piata Neagra, 15 piese Zone (3 Bijutieri, 3 Biblioteci, 3 Hanuri, 3 Ateliere, 3 Fierarii), 1 pion Submarin, 9 zaruri transparente Portile Orasului, 60 Resurse (12 Pietre pretioase, 12 Carti, 12 Provizii, 12 Unelte, 12 Arme), 1 jeton pentru primul jucator, Puncte de victorie si instructiuni de joc in limba engleza.

Ceasul de pe tabla de joc indica scurgerea timpului, iar Zonele de pe insula sunt pline de resurse si de efecte speciale.

In calitate de ultimii locuitori ai insulei in scufundare, jucatorii trebuie sa exploreze insula si colecteze resursele valoroase inainte de scufundarea totala a acesteia. Prin colectarea de Pietre pretioase de la Bijutieri, Carti din Librarii, Provizii din Hanuri, Unelte de la Ateliere si Arme la Fierari, jucatorii obtin puncte de victorie.

In tura sa, fiecare jucator arunca zarurile Porti pentru a deschide accesul la o anumita zona, colecteaza o resursa aferenta si declanseaza efecte, obtinand un avantaj propriu sau distrugand planurile adversarilor.

De asemenea, odata cu scurgerea timpului, pot avea loc doua evenimente suplimentare:
Sondaj – pentru a il rasplati pe cel care a muncit cel mai mult. Jucatorul care are cele mai multe resurse de acelasi tip castiga 1 punct de victorie.
Donatie – pentru a schimba resurse in puncte de victorie cu ceilalti jucatori. Un jucator poate obtine 1 punct de victorie pentru oricare 2 resurse.

Jocul se incheie cand acul Ceasului ajunge pe ultimul spatiu, iar jucatorii isi calculeaza punctajul. Jucatorul cu cele mai multe puncte de victorie este desemnat castigator!

Atlandice se poate juca de mai multe ori, fara plictiseala, datorita combinatiei multiple de zaruri si plasarea aleatorie a efectelor ce pot fi declansate pe parcursul jocului.

Alege sa joci Atlandice pentru a salva bogatiile din Atlantida, dar nu uita sa fii cu ochii si pe Ceas in timp ce colectezi resursele!

Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 29.5 x 29.5 x 7.3 cm
Material: carton, plastic
Numar jucatori: 2-4
Durata estimata de joc: 40 minute
Elemente si instructiuni in: limba engleza
Varsta recomandata: +8 ani

Mai multe detalii


Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button