Promoții și reduceri vegis.ro în Ianuarie

Până la sfârșitul lunii vegis.ro are o serie de oferte și promoții foarte interesante.

Zilele Cosmopharm: Până la 30% REDUCERE la toate suplimentele și Pachetele Promo!

COSMOPHARM este unic importator și distribuitor al produselor liderului mondial TISHCON CORP, din Statele Unite ale Americii. Cu o experiență de peste 35 de ani, TISHCON CORP este astăzi una dintre cele mai mari companii producătoare de suplimente nutritive. Deține fabrici în New York și Maryland, care funcționează conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) și US FDA (United States Food and Drug Administration). TISHCON CORP este înregistrată la New York State Board of Pharmacy, deținând 5 patente exclusive și peste 200 de mărci înregistrate la nivel mondial. Are în portofoliu peste 10.200 de produse comercializate, în mod curent, în SUA și pe plan internațional.

20% REDUCERE la toate alimentele Sanovita, producătorul lunii pe vegis.ro

Sano Vita a fost înfiintata ca o necesitate de a pune pe piata româneasca produse vegetariene, pentru cei care aleg sa fie sanatosi.

Lucram în parteneriat cu diferite firme din Cehia, Slovacia, Polonia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Germania, Australia, Filipine, Thailanda, Canada, China, Iran si Turcia si participam la expozitii zonale si (inter)nationale, de tip IndAgra, Anuga, SIAL.

„Consideram o onoare, dar si o datorie, sa punem pe piata româneasca produse care pot determina formarea unui stil de viata echilibrat (prin consolidarea obiceiurilor alimentare bune), contribuind astfel la îmbunatatirea starii de sanatate a semenilor nostri.”

Gama Telom-R de la DVR Pharm: 15% REDUCERE la toate produsele pentru reîntinerirea organismului

Datorită ingredientelor vegetale și apicole, produsele Telom-R acționează la nivelul vaselor de sângearticulațiilorfuncției cardiace și a glandelor endocrine, având multiple efecte benefice asupra organismului, precum:

  • întărirea sistemului imunitar;
  • protejarea celulelor și țesuturilor împotriva deteriorărilor oxidative;
  • reîntinerirea naturală a pielii și menținerea elasticității acesteia;
  • ameliorarea stărilor de oboseală;
  • reducerea anxietății;
  • susținerea funcțiilor normale ale organismului.

Te invităm să te bucuri de întreaga gamă de produse Telom-R, disponibile acum cu 15% REDUCERE, și să descoperi proprietățile acestora!

20% REDUCERE la extractele 100% naturale Cloud Nine Factory

Sortimentele de extract pur Cloud Nine Factory sunt fabricate în România și sunt 100% naturale. Extractul pur este un condiment alimentar destinat aromatizării prăjiturilor și deserturilor și reprezintă o alternativă sănătoasă a esențelor și aromelor artificiale disponibile în comerț.

20% REDUCERE la toată gama BiSeptol

Dacia Plant a fost fondată în anul 2002 de câțiva tineri pasionați, care au vrut să demonstreze că produsele naturale sunt eficiente, sigure și îi ajută cu adevărat pe oameni să fie mai sănătoși.

Cei 13 ani de cercetări în industria alimentară și farmaceutică, de colaborări cu nume de excepție în domeniul medical și farmaceutic, îmbinate cu experiența în fitoterapie și viziunea fondatorului, au făcut ca Dacia Plant să ajungă în topul celor mai apreciate companii românești de suplimente alimentare.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button