Harry și Meghan – Drumul spre libertate în exclusivitate pe librex.ro

Pe Librex.ro găsești, în exclusivitate cu transport gratuit și reducere, una dintre cele mai așteptate cărți ale începutului de an: Harry și Meghan – Drumul spre libertate.

Cartea Harry & Meghan – Drumul spre libertate oferă perspectiva de spectacol asupra vieții celor doi duci, ale căror aripi au fost frânte de expunerea negativă în presă, pe fundalul unei monarhii mute, dominată de un conservatorism condamnat de mulți, inclusiv de cei doi „răzvrătiți”.

Povestea lor este un basm modern cu prinți și prințese, care nu a fost privat de „uneltele de tortură” ale acestei epoci, în care rețelele sociale și presa online te ridică și te coboară.

La început, în drumul lor în căutarea propriei identități ca și cuplu și, mai apoi, ca și familie regală, discreția a fost paravanul cel mai de preț. Odată cu dispariția acesteia s-a spulberat misterul și a pătruns în viața lor haosul. Un haos cu care poate doar iubita lui mamă, Lady Di, se mai confruntase.

Harry & Meghan – Drumul spre libertate este o carte care te face să te întrebi, încă din primele pagini: Dacă iubirea presupune atâta sacrificiu, ce le rămâne după ce trece chinul? Dacă în acest drum al lor spre eliberare, cei doi sacrifică sentimentele puternice și liniștea, spulberând misterul care i-a unit la început? Căci în încercarea lor de a face monarhia mai accesibilă s-au lovit de prejudecățile presei tabloide, mâniind un popor al cărui conservatorism vechi de secole nu poate fi prea ușor îndulcit. S-au trezit adulați, condamnați și sacrificați pe altarul opiniei publice, fiind nevoiți să se retragă dintr-o viață pe care-și propuseseră să o trăiască în linia întâi, nu pe tușă, goniți de articole pline de venin.

Comandă cartea cu reducere și transport gratuit aici.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button