Campania carturesti.ro „Boardgames până la -25%” [28 ianuarie – 7 februarie]

Dacă aveți spiritul ludic nealterat păstrat undeva într-un sertar, acum e momentul să-l scoateți la lumină: oferta de board games în stoc 24h are până la -25% reducere pe carturesti.ro până pe 7 februarie. Dacă se întâmplă totuși să nu dați de el, apelați cu încredere la copiii din dotare: vor fi cu siguranță încântați să jucați câteva jocuri împreună. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din fericire! La joacă, deci, toată lumea!

Campanie valabilă în perioada 28 ianuarie – 7 februarie, exclusiv pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil.

Joc – Century. Drumul Mirodeniilor

Joc - Century. Drumul MirodeniilorDescoperiți fascinanta lume a comerțului cu mirodenii și a piețelor sale colorate prin intermediul frumoaselor ilustrații create de renumita artistă Fernanda Suárez. Delectați-vă mintea cu o mecanică de joc simplă, ușor de învățat, combinată cu un sistem numit „construire set de cărți”. Acestea vor crea multiple posibilități strategice și vă vor pune în diverse situații decizionale.Century Drumul Mirodeniilor este cu adevărat un joc care iese din tipare,UN JOC PE CARE ÎL VEȚI JUCA, ÎL VEȚI REJUCA ȘI …VEȚI DORI SĂ ÎL JUCAȚI DIN NOU !Un joc de Emerson MatsuuchiConținut:• 5 Cărți Caravană• 10 Cărți Inițiale• 36 Cărți cu Puncte• 43 Cărți Comerciale• 105 Cuburi de lemn• 4 Boluri• 20 Monede metalice

Mai multe detalii


Joc de petrecere – Snakes and Bladdered

Joc de petrecere - Snakes and BladderedSnakes and Bladdered este un joc de societate pentru petrecere cu shoturi care va propune sa indepliniti provocarile jocului, pe masura ce parcurgeti tabla de joc!Jocul contine o tabla de joc cu porunci, 2 zaruri, 6 pahare de shoturi si instructiuni de joc in limba engleza.Regulile jocului sunt simple: umpleti paharele cu bauturi alcoolice sau non-alcoolice, aruncati zarurile, mutati paharele pe tabla de joc si indepliniti poruncile corespondente. Veti fi provocat fie sa beti un shot, fie sa jucati Adevar sau Provocare. Dar, daca sunteti cu adevarat norocosi, veti putea pasa pedeapsa altui jucator!Cine castiga? Cine ajunge primul pe spatiul Winner! al tablei de joc sau Cine ramane in picioare. Decizia va apartine, bineinteles!Alegeti acest Joc de petrecere cu shoturi – Snakes and Bladdered pentru a va distra copios impreuna cu prietenii!Dimensiuni tabla: 28.5 cm

Mai multe detalii


Joc – Jumpers, Paw Patrol

Joc - Jumpers, Paw PatrolAlaturi de Patrula Catelusilor, Jumpares, este un joc distractiv pentru intreaga familie si bun pentru a ne exersa abilitatile. Cine va fi cel mai bun shooter si va atinge centrul tintei? Concetreaza-te! Continutul pachetului 9 capace zburatoare, 3 platforme de lansare, 1 tabla, instructiuni. Distactie placuta!

Mai multe detalii


Colectie Noris 100 de jocuri

Colectie Noris 100 de jocuri100 de moduri de a te juca cu carti, zaruri, si diferite table de joc. Descopera jocurile clasice ale copilariei, moara, table, carti, Nu te supara frate, sah, domino, poker cu zaruri si alte jocuri ce se pot juca de toti membrii familiei!

Mai multe detalii


Puzzle 500 piese – Sloth Family Selfie

Puzzle 500 piese - Sloth Family SelfieUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle – Rosina Wachtmeister: The Sun, 1.000 piese

Puzzle - Rosina Wachtmeister: The Sun, 1.000 pieseBrand: HeyeCod: 1731Numar piese: 1.000 bucDimensiuni puzzle asamblat: 70 x 50 cmAutor: Rosina WachtmeisterEAN: 4001689291587

Mai multe detalii


Joc – Lords of Zanora

Joc - Lords of ZanoraDespre cum a luat nastere jocul Lords of ZanoraAceasta poveste incepe cu primul board game de care m-am bucurat, a fost dragoste la prima interactiune si o relatie care a ramas cu mine pana azi.Sa ma prezint, sunt Frantz si jocurile de tot felul ma amuza si ma intriga.Sunt fascinat de crearea mecanicii jocurilor. Imi place sa imi imaginez si sa creez jocuri noi.In incercarea mea personala de a-mi aduce ideile la viata, am intalnit o multime de oameni care se bucura de jocurile de societate (board game) suficient pentru a-mi testa jocurile si pentru a ma ajuta sa le perfectionez. Cu unii dintre ei m-am imprietenit si, datorita lor public ultima mea idee de joc: Lords of Zanora.Inspirat de cele cinci elemente ale filozofiei chineze (Apa, Foc, Metal, Pamant, Lemn),fiecare lord stapaneste cele cinci elemente si fiecare lord vrea sa aduca pace si armonie in tara. Toate elementele sunt interconectate si se pot afecta reciproc, dar modul in care ai ales sa folosesti acea putere va dicta cursul jocului.Descrierea joculuiIn acest joc de carti rapid, jucatorii vor deveni Lorzi din Zanora. Taramul Zanora este casa a cinci semintii, fiecare dintre ele avand abilitati unice. Lorzii incearca sa aduca pacea si prosperitatea in Zanora, dar nu va fi usor sa unifice factiunile dupa ani lungi de razboi.Jucatorul trebuie sa intreprinda 2 din 3 actiuni posibile: sa traga carti, sa joace carti pentru a forma una sau mai multe coloane / aliante sau sa atace alianta unui alt jucator. Cartea din varful unei coloane are o capacitate speciala. Utilizarea acestor abilitati nu costa nicio actiune. Primul jucator care formeaza o alianta cu toate cele 5 carti diferite este castigatorul jocului.Pe rand, fiecare jucator va trebui sa decida cand sa exindeta aliantele, cand sa blocheze adversarii si ce abilitati sa utilizeze pentru a indeplini obiectivul jocului: unificarea Zanorei.Vei ceda in fata razbunarii si a intrigilor sau vei fi Lordul care aduce speranta in Zanora?

Mai multe detalii


Extensie Joc – Azul, Mozaicul de cristal

Extensie Joc - Azul, Mozaicul de cristalExtensia Azul – Mozaicul de cristal imbunatateste experienta de joc prin oferirea unui aspect organizat, curat, pe plansele jucatorilor. Plansele cu doua fete, nou concepute, care se regasesc in cutia jocului, ofera provocariinteresante chiar si pentru cel mai impatimit fan Azul!

Mai multe detalii


Puzzle 1000 piese – Panorma – Cats in the Quay

Puzzle 1000 piese - Panorma - Cats in the QuayUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle 500 piese – Dragon Ball

Puzzle 500 piese - Dragon BallUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle 3000 piese – Venice Courship

Puzzle 3000 piese - Venice CourshipUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle 1000 piese – Midtown Manhattan, New York

Puzzle 1000 piese - Midtown Manhattan, New YorkUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle Dark Rose, 1000 piese

Puzzle Dark Rose, 1000 piesePuzzle Heye cu 1000 piese. Dimensiune puzzle asamblat: 70,0 x 50,0 cm.

Mai multe detalii


PUZZLE 1500 piese,Fairy Tales Prades

PUZZLE 1500 piese,Fairy Tales PradesUn minunat Puzzel Triunghiular pentru adulti.

Mai multe detalii


Puzzle 500 piese – Adorable Friends

Puzzle 500 piese - Adorable FriendsUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle 1000 piese – Tropical Parrots

Puzzle 1000 piese - Tropical ParrotsUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle – Stingray, 1000 piese

Puzzle - Stingray, 1000 piesePuzzle Heye cu 1000 piese. Dimensiune puzzle asamblat: 70,0 x 50,0 cm.

Mai multe detalii


Puzzle Heye – Map Wave, 2000 piese

Puzzle Heye - Map Wave, 2000 piesePuzzle Heye cu 2000 piese. Mod Portrait.Dimensiune puzzle asamblat: 68,8 x 96,6 cm.

Mai multe detalii


Puzzle Pets 9 Lives, 1.000 piese

Puzzle Pets 9 Lives, 1.000 pieseBrand: HeyeCod: 51838Numar piese: 1.000 bucDimensiuni puzzle asamblat: 50 x 70 cmAutor: Dean RussoEAN: 4001689297312Etichete: pisici

Mai multe detalii


Puzzle :Dreaming Black Kitty, 1.000 piese

Puzzle :Dreaming Black Kitty, 1.000 pieseBrand: HeyeCod: 49483Numar piese: 1.000 bucDimensiuni puzzle asamblat: 50 x 70 cmAutor: Jeremiah KetnerEAN: 4001689296872Etichete: arta, pisici

Mai multe detalii


Puzzle 2000 piese – The Garden of Earthly Delights

Puzzle 2000 piese - The Garden of Earthly DelightsUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle 500 piese – Pirate Skull

Puzzle 500 piese - Pirate SkullUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle Oesterle – Library, 1.500 piese

Puzzle Oesterle - Library, 1.500 pieseBrand: HeyeCod: 63224Numar piese: 1500 bucDimensiuni puzzle asamblat: 60 x 80 cmFormat cutie: triunghiularaEAN: 4001689298401Etichete: satira, umor si Wasgij

Mai multe detalii


Puzzle – Corsair, 1000 piese

Puzzle - Corsair, 1000 piesePuzzle Heye Corsair cu 1000 piese. Dimensiune puzzle asamblat: 70,0 x 50,0 cm.

Mai multe detalii


Puzzle – Photo, 1000 piese

Puzzle - Photo, 1000 piesePuzzle Heye cu 1000 piese. Dimensiune puzzle asamblat: 70,0 x 50,0 cm.

Mai multe detalii


Puzzle 1000 piese – Land of Dinosaurs

Puzzle 1000 piese - Land of DinosaursUn puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.

Mai multe detalii


Puzzle 1500 piese,Save the Ship

Puzzle 1500 piese,Save the ShipPuzzle 1500 piese,Save the Ship

Mai multe detalii


Puzzle 1000 Bike Art Freedom Deluxe

Puzzle 1000 Bike Art Freedom DeluxeBrand: HeyeCod: 40853Numar piese: 1.000 bucDimensiuni puzzle asamblat: 50 x 70 cmAutor: Taliah LempertEAN: 4001689295417Etichete: arta, decoratiuni si obiecte, sport

Mai multe detalii


Puzzle 1000 piese,The Swan

Puzzle 1000 piese,The SwanBrand: HeyeCod: 6087Numar piese: 1.000 bucDimensiuni puzzle asamblat: 50 x 70 cmAutor: Cris OrtegaEAN: 4001689293895

Mai multe detalii


Puzzle 1000 piese, Elephant

Puzzle 1000 piese, ElephantBrand: HeyeCod: 5070Numar piese: 1.000 bucDimensiuni puzzle asamblat: 32 x 94 cmFormat puzzle: panoramicAutor: Von Humboldt AlexanderEAN: 4001689292874

Mai multe detalii


Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button