20% REDUCERE la selecția de produse Solaris fără conservanți și aditivi
20% REDUCERE la selecția de produse Solaris fără conservanți și aditivi.
Oferta este valabilă în perioada 16.02 (ora 00:00) – 28.02 (ora 23:59).
Povestea noastra… este fara de-nceput si fara de sfarsit… deoarece Natura a existat dintotdeauna.
Natura, Mama noastra, a fost creata sa ne daruiasca din belsug tot ceea ce noi, oamenii, avem nevoie pentru a trai in pace, iubire, armonie si prosperitate, iar hrana noastra sa ne fie leac si ajutor pentru a avea o sanatate perfecta.
Sa savuram cu intelepciune si bucurie aceste minunate daruri!
Condiment Belsug de Legume cu Verdeata si Sare Roz de Himalaya 100g SOLARIS
Un gust bogat de legume sănătoase!
Ingrediente: sare roz de himalaia grunjoasa 50%, legume deshidratate (Păstârnac, morcov, țelină, pătrunjel, ceapă, roșii, ardei, cartofi, ondiment (piper).
Conține sare fără adaos de iod, extrasă dintr-o zonă cuprinsă între Valea Indusului și Munții Himalaya din Pakistan.
Sarea roz de Himalaya cuprinde 84 de minerale care se regăsesc și în corpul uman (litiu, beriliu, bor, carbon, fluor, sodiu, magneziu, siliciu, fosfor, sulf, clor, calciu, scandiu, titaniu, vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, germaniu și multe altele).
Cum se consumă:
Poate fi folosit în ciorbe, tocănițe, pentru gustul veritabil al legumelor.
Produsul contine telina.
Produsul contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.
Țara de origine: România
100% NATURAL
FĂRĂ ADITIVI SAU CONSERVANȚI
Belsug de Legume 100gr SOLARIS
Se adauga pentru condimentarea mancarurilor in timpul fierberii si se mai poate aduga la finalul preparatelor pentru un gust suplimentar delicat si savuros.
Ingrediente:
legume deshidratate (morcov, telina, pastarnac, rosii, ceapa, ardei rosu, ardei verde, cartofi, patrunjel frunze). Ingredientele sunt maruntite in proportie variabila.
Baza gustoasa pentru mancaruri, fara adaos de sare. Poate fi folosit pentru supe, ciorbe, tocanite de legume si sosuri dulci, mai ales atunci cand nu dispunem de legume proaspete. Amestecul aduce o aroma deosebita tuturor mancarurilor, scurtand timpul de preparare a acestora.
Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina
A se pastra la loc uscat si racoros.
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
Tara de origine: Romania
Ulei de Masline Extra Virgin Kalamata 500ml SOLARIS
Ulei de măsline de categorie superioară, obținut direct din măsline Kalamata și exclusiv prin procedee mecanice. Este savuros, potrivit pentru salate, tartine cu legume sau pește, bogat în polifenoli și antioxidanți.
Acest ulei poarta numele orasului Kalamata situat in peninsula Peloponez.Uleiul de prima presa este obtinut dintr-o singura recolta si are o aciditate mica. Fermierii culeg manual maslinele su le preseaza cu grija, obtinand un ulei cu gust unic, cunoscut si apreciat in toata lumea.
Beneficii produs Hidratează pielea uscată Previne îmbătrânirea pielii Ce conține
- Ulei de măsline de categorie superioară, obținut direct din măsline Kalamata și exclusiv prin procedee mecanice.
- Acest ulei de măsline poartă cu mândrie numele orașului Kalamata, situat în peninsula Peloponez.
Mod de utilizare:
- Este savuros, potrivit pentru salate, tartine cu legume sau pește, bogat în polifenoli și antioxidanți.
Contraindicații
- A nu se lasă la îndemână copiilor.
Istoric
- Uleiul de primă presă este obținut dintr-o singură recoltă și are o aciditate mică. Fermierii culeg manual măslinele și le presează cu grijă, obținând un ulei cu gust unic, cunoscut și apreciat în toată lumea.
Tara de origine: Grecia
Ulei Masline Extra Virgin (Koroneiki) 500ml SOLARIS
Koroneiki este unul dintre cele mai vechi soiuri de masline, originar din insula Creta.
Maslinele sunt culese manual, presate la rece, uleiul de masline fiind obtinut dintr-o singura recolta.
Recomandare:
Uleiul de masline este recomandat in special pentru beneficiile sale in uz intern, insa este folosit cu succes si ca produs cosmetic.
Contine:
Uleiul de masline contine acizi grasi mononesaturati (omega9) 85%, luteina – antioxidant puternic, flavonoide-agenti antioxidanti, vitamina A-antioxidant puternic, vitamina E-antioxidant puternic, vitaminele: B1, B2, C, D, K.
Actiune:
Datorita continutului de polifenoli ajuta la mentinerea colesterolului la nivelul optim. Imbunatateste digestia. Protejeaza inima si celulele rosii din sange – un polifenol specific uleiului de masline este deosebit de eficient in protejarea celulelor rosii din sânge de oxidare. Previne imbatranirea pielii prin continutul bogat in vitamina E.
Mod de utilizare:
Uz extern: Este utilizat pentru ingrijirea corporala: hidrateaza pielea uscata, amelioreaza arsurile solare, poate fi folosit ca balsam pentru buze si pentru par.
Uz intern: poate fi folosit in salate, sosuri, la asezonarea branzei si a fripturii, alaturi de multe condimente. Are punctul de ardere la 190°C. Perfect pentru sosuri – se combina cu ierburi, condimente, usturoi sau sucuri de citrice pentru a crea sosuri gustoase si sanatoase. Inlocuieste cu succes untul – se poate folosi in majoritatea retetelor (chiar si produse de patiserie), dar nu se prajeste. Poate fi folosit si terapeutic – consuma 2 linguri/zi pentru asigura aportul zilnic necesar de vitamina E.
Cercetarile stiintifice au confirmat credinta populara din zona mediteraneana conform careia uleiul de masline ar fi o mancare-medicament extraordinara.Unul dintre cei mai puternici antioxidanti este Vitamina E, uleiul de masline continand din belsug aceasta forma alfa a vitaminei. De fapt, activitatea antioxidanta este in surplus, iar cantitati considerabile de ulei de masline de cea mai buna calitate pot fi consumate fara niciun risc. Se considera ca uleiul de masline are un efect protector impotriva bolilor in care sunt implicati radicalii liberi – printre acestia numarandu-se cancerul, artrita, imbatranirea prematura si maladiile cardiovasculare. Cercetarile recente au aratat faptul ca uleiul de masline ajuta la drenarea bilei intr-un mod mai intens si de durata mai lunga decat alte grasimi.
Astfel se explica de ce la o evaluare a digestibilitatii pe o scara de la 1 la 100 initiata de agentia americana Food and Drug Administration, uleiul de masline a obtinut punctaj maxim. Este de asemenea absorbit mult mai eficient, fiind asadar prietenul celor cu afectiuni ale ficatului, cu tulburari digestive si ulceroase.
Uleiul de masline este de asemenea perfect pentru tratamentele de reconditionare a parului uscat, casant si deteriorat.Aplicati uleiul pe parul ud sau umed, acoperiti-l cu o folie de polietilena, apoi cu un prosop, dupa aproximativ doua ore spalati-l cu sampon.
100% NATURAL – FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
Tara de origine: Grecia
Packing unit number
EL-40-001
Faina De In 150g SOLARIS
Inul este o samanta cu putere de vindecare cunoscuta inca din Antichitate. Florile de in sunt albastre sau albe, iar semintele sale au o nuanta maronie. Inul provine din zona Caucazului, a Mediteranei si a Asiei Mici. In timpurile actuale este cultivat in Europa Centrala, in Rusia, Egipt, Algeria, Belgia, Olanda si America de Nord.
Despre IN
Nume uzuale: in comun, in de cultura, in de fuior, in de samanta.
Partea intrebuintata: semintele coapte.
Proprietati medicinale: calmant, pectoral, maturational, mucilaginos, emolient.
Acesta este inul comun, cu care apropate toata lumea este familiarizata. Semintele macinate, in amestec cu apa clocolita, se transforma intr-un terci gros excelent pentru intrebuintarea in cadrul cataplasmelor. Se pot aduga: piperul baltii, scoarta de ulm, hameiul granulat, lumanarica sau oricare alta planta recomandata pentru cataplasme. Aceste plante, amestecate si folosite in prepararea cataplasmelorimpreuna cu semintele de in se numara printre celoe mai bune leacuri impotriva tuturor soiurilor de umflaturi, furuncule, carbuncule, inflamatii si tumori. Si mangalul este bun in amestec cu semintele de in.
Uleiul obtinut prin presarea semintelor de in fac bine impotriva tusei, a astmei si a pleurziei, iar in uz extern, ca aplicatii in cazul arsurilor, umflaturilor, aparelilor, etc.
Datorită mucilagiilor pe care le conţin, seminţele de in au acţiune laxativ purgativă (o linguriţă pînă la 2 linguri seminţe la un pahar apă). Acţiunea purgativă este de natură mecanică, ca urmare a inhibiţiei mucilagiilor cu lichide care, mărind bolul fecal, cresc peristaltismul intestinal şi favorizează eliminarea. Local sub formă de cataplasme; făina de in asociată cu cea de muştar este revulsivă. Ca atare, neasociată cu muştar, tot sub formă de cataplasme, are acţiune emolientă, antiinflamatorie. Uleiul de in a fost utilizat şi la prepararea linimentului oleocalcaros pentru arsuri. Uleiul de in este utilizat în unele ţări pentru proprietăţile de vitamina F, acţiune imprimată de prezenţa acizilor graşi nesaturaţi.
Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina
Tara de origine: Romania
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
Faina Integrala De Grau 500gr SOLARIS
Faina macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. S-a descoperit cultivarea acestei cereale in mileniul 8 i.e.n.
Recomandari:
Graul contine, in principal, fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal. Se stie ca, in general, o dieta bogata in fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare. Faina de grau contribuie semnificativ la aportul zilnic de antioxidanti, compusi care ne protejeaza celulele de actiunea negativa a radicalilor liberi.
Contine:
Contine vitamine: A, B, E, K, D, PP, complexul B: B1, B3, B5. Include o doza considerabila de minerale: seleniu, mangan, calciu, magneziu, sodiu, clor, sulf, siliciu, cobalt, cupru.
Actiune:
Faina integrala de grau are un indice glicemic cu 19% mai mic fata de faina alba. Este o importanta sursa de fibre alimentare.
Produsul contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina
Mod de preparare:
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoare nutritiva.
Dejunul Kollath – Profesorul Kollath a descoperit metoda de a face graul digerabil fara fierbere. Astfel faina devine asimilabila in intregime, iar prin adaugarea de fructe, se imbunatateste gustul si creste mult valoarea alimentara a dejunului.
Preparare:
Ingrediente pentru o portie obisnuita: 30-40g faina de grau, 2 linguri zeama de lamaie, 20 grame fructe uscate, 100g mere rase, sau orice alte fructe de sezon; 1 lingura de migdale, alune sau nuci pisate.
Se pune faina de grau intr-un vas si se adauga 5 linguri de apa. Se omogenizeaza si se lasa la temperatura camerei. Separat se pun fructele taiate la inmuiat. Dupa 6-8 ore continutul celor doua vase se amesteca, folosind si apa de la fructele uscate. Se adauga zeama de lamaie, merele rase, apoi se pudreaza cu fructe uscate.
Se poate adauga dupa dorinta fie frisca proaspata fie o lingura de miere.
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
Tara de origine: Romania
Faina de Hrisca Coapta 500gr SOLARIS
Macinat lent pe moara de pietre
Faina macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Hrisca este o cereala cu popularitate crescuta in Ucraina, Rusia, Bucovina.
Cu toate ca este unanim considerata cereala hrisca este de fapt o samanta, bogata in flavonoid-gligozidul cunoscut ca rutina.Acesta intareste si tonifiaza peretii celor mai mici vase de sange, capilarele, facand hrisca utila in caz de degeraturi si pentru fragilitatea capilarelor. De asemnea, terapeutii naturisti o recomanda pentru tratamentul venelor varicoase. Rutina este un ajutor excelent in tratamentul tensiunii arteriale mari si pentru intarirea arterelor.
Faina de hrisca face clatitele delicioase si hranitoare si este folosita intens in bucataria orientala. Insa, pentru un gust deosebit combinat cu substante nutritive nimic nu intrece clatitele traditionale rusesti cunoscute sub numele de blini, delicioase mai ales alaturi de un ceai de lamaie.
Ingrediente: 100% faina de hrisca macinata lent pe moara cu pietre
Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, medota intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contct cu partile metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o valoare nutritionala ridicata cu gust foarte placut.
Compozitie:
Principalii constituenti cunoscuri : proteine ( acizi aminatu pretiosi – histidina, arginina, lizina, cistina, triptofan) ; materii amilacee; materii grase; vitamina P; rutina, saruri minerale – (mai mult decat in grau), fosfor , magneziu
Proprietati:
– Energetic si nutritive
– Ocrotitor vascular (rutina)
Mod de preparare:
Ca adaos in supe, ciorbe, sosuri, chiftele, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.
Turte de hrisca:
Ingrediente: 200g faina hrisca, apa
Se amesteca faina cu apa si sare pana devine un terci subtire. Se acopera si se lasa 2 ore apoi se framanta bine aluatul rezultat, si se formeaza turte care se coc pe o tabla incinsa sau la cuptor. Se pot face aceleasi turte si in combinatie cu faina de grau, mei, orz, ovaz, orez.
Apa de hrisca:
Ingrediente: 100g hrisca, 300ml apa de izvor sau apa minerala plata
Se lasa la macerat faina de hrisca 6-8 ore in apa respectiva. Se consuma pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inaintea mesei. Combate oboseala si stresul, este laxativ, regenereaza, da prospetime si stralucire tenului.
Precautii: Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina
Conditii de pastrare: La loc uscat si racoros
Greutate neta: 500g
Tara de origine a materiei prime: Ucraina
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
Faina de Naut 500gr SOLARIS
Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, metoda intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contact cu parti metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o faina cu valoare nutritionala ridicata si un gust foarte placut.
Recomandari:
Pentru a furniza organismului energie si o parte din necesarul de fibre. Pentru sanatatea sistemului vascular si a colonului. In cazuri de densitate osoasa scazuta.
Contine:
Nautul contine proteine si fibre, fier, fosfor, magneziu, Vitamina B 9 (Folat).
Cum actioneaza:
Proteinele din naut se transforma in corp in aminoacizi, vitali pentru sanatatea tesuturilor din corp. Fibrele mentin colonul sanatos si reduc valorile colesterolului. Magneziul ajuta la mentinerea densitatii osoase.
Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina
Mod de preparare:
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.
Crema de naut:
Ingrediente: 200g faina de naut, apa
Faina de naut se lasa la inmuiat in 2 cani cu apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, adaugand apa atat cat sa aiba consistenta unei smantani. Se amesteca si de ia de pe foc dupa 10 minute. Se lasa sa se racoreasca si se adauga cateva linguri cu ulei presat la rece si condimente. Se serveste ca si garnitura la orez sau pe felii de paine coapta cu ceapa, marar sau patrunjel, usturoi.
Apa de naut
Ingrediente: 500g faina de naut, 100ml apa
Se macereaza faiana de naut in apa timp de 24-36 de ore la temperatura camerei. Lichidul se decanteaza si se bea pe stomacul gol. Este recomandata pentru revigorare, reantinerire (in special pentru barbati)
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
Tara de origine: Romania
Faina Integrala De Orez 500gr SOLARIS
Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, medota intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contct cu partile metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o valoare nutritionala ridicata cu gust foarte placut.
Recomandari:
Recomandam in stari anemice, de slabiciune. Este un produs lipsit de zaharurile (si glutenul) specifice fainei albe, benefic in mentinerea unui organism sanatos si a unui nivel de energie crescut.
Contine:
Orezul nu contine gluten, fiind un aliment versatil si de benefic. Faina de orez contine minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan), antioxidanti, fibre, complex de vitamina B.
Actiune:
Faina de orez ajuta la remineralizarea organismului. Seleniul micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace, manganul ajuta la buna functionare a creierului. Fibrele confera rapid senzatia de satietate si asigura o digestie corecta. Vitaminele B reduc riscul de anemie, iar antioxidantii formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu (radicalii liberi).
Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina
Mod de preparare:
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme, desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.
Budinca cu fructe:
Ingrediente: 100g faina de orez, o jumatate kg fructe de sezon, scortisoara, coaja de lamaie, miere sau zahar, 50g unt sau ulei.
Se amesteca faina de orez cu fructele taiate marunt sau rase. Se adauga scortisoara, coaja de lamaie, mierea sau zaharul, untul sau uleiul. Se pune toata compozitia intr-o forma tapetata cu faina de orez, se unge cu ulei sau cu unt si se baga in cuptorul cald, la foc potrivit pentru 40-50 minute.
Ciulama din faina de orez:
Ingrediente: faina de orez, 2 oua, ulei, zeama de lamaie, mar, patrunjel.
Se face un terci din faina de orez si apa la foc mic. Dupa ce se raceste, se adauga galbenusurile de oua, adaugand cate putin ulei si zeama de lamaie. Se amesteca pana se face o spuma. La sfarsit se adauga verdeata, ciuperci sau alte legume fierte.
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
Tara de origine: Romania
Faina De Orz 500gr SOLARIS
Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, medota intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contct cu partile metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o valoare nutritionala ridicata cu gust foarte placut.
Regiunea de origine a orzului este Orientul Apropiat, ca si zona balcanica de est. Marturiile istorice cele mai vechi despre orz dateaza din anii 10 500 i.e.n. Incepînd cu anii 8.000 i.Hr. in Egiptul Antic orzul apare ca orz salbatic (Hordeum vulgare), iar de prin anii 7.000 i.e.n. se face o cultivare selectiva a orzului in acelasi Egipt antic. De prin anii 5.000 (i.e.n.) se cultiva orzul si în Europa centrala (sursa: Wikipedia). Faina de orz este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.
Ingrediente: 100% faina de orz macinata lent pe moara cu pietre
Recomandari:
Recomandam faina de orz in stari de hipercolesterolomie si pentru sanatatea sistemului vascular. Este benefica pentru stomac si colon si confera un tonus bun celui care o consuma
Ce contine:
Contine 7 aminoacizi esentiali si vitamina B3. Este bogata in fibre, dar lipsita de zaharurile pe care le gasim in faina alba de grau.
Actiune:
Orzul este satios, benefic pentru digestie si confera energie pentru o zi solicitanta. In compozitie figureaza si ocotrienolul, un antioxidant care actioneaza asupra nivelului colesterolului si ajuta la restaurarea sanatatii sistemului cardiovascular. Dupa o masa care include orz, nivelul zaharului din sange nu inregistreaza o crestere. Previne aparitia de cheaguri.
Produsul contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina
Mod de preparare:
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoare nutritiva.
Kasha
Ingrediente: 100g faina de orz, 150ml apa, sare
Faina de orz se pune intr-un vas cu apa fierbinte si sarata. Se acopera si se lasa 30 minute. Se combina dupa gustul si fantezia fiecaruia cu iaurt, cascaval, sos de rosii, condimente, legume, etc.
Paine de orz si banane (2 portii)
Ingrediente: 750g faina de orz, o lingurita de sare, 3 lingurite si jumatate drojdie, 3 banane bine coapte, miere, 125ml ulei, 2 oua, o lingurita zeama de lamaie, o lingurita coaja de lamaie rasa.
Faina de orz se cerne , bananele se fac piure cu mierea si uleiul, apoi se adauga ouale, zeama si coaja de lamaie. Se amesteca bine dupa care se adauga faina de orz, drojdia si sarea. Aluatul se pune in tava bine unsa cu unt si pudrata cu faina, se introduce la cuptorul incalzit in prealabil, timp de 30-40 minute.
Paine integrala de orz
Ingrediente: 1.5kg faina de orz, o lingura sare, 25g drojdie, 900ml apa calda, 2 linguri de malt, 2 linguri ulei, o lingura seminte susan.
Se prepara similar cu painea din faina de grau.
Conditii de pastrare: La loc uscat si racoros
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
Tara de origine a materiei prime: Ucraina
Tara de origine a produsului: Romania