Carti permis auto – carti de legislatie rutiera – la preturi exceptionale – 25% reducere pe librariadelfin.ro

Toate cartile de la Editura Teocora vor avea reducere 25%.
Carti pentru obtinerea permisului auto, carti de legislatie rutiera la preturi exceptionale!

Chestionare 13 din 15. Legislatie rutiera si intrebari pentru restituirea permisului de conducere – Marius Stanculescu

Chestionare 13 din 15. Legislatie rutiera si intrebari pentru restituirea permisului de conducere - Marius Stanculescu

Obtinerea permisului de conducere implica urmarea unor cursuri de specializare in urma carora fiecare elev este testat in baza unor examene teoretice si practice standard, diferite pentru fiecare categorie de permis in parte.

Cartea scrisa de Marius Stanculescu, „Chestionare 13 din 15 – Legislatie rutiera si intrebari pentru restituirea permisului de conducere”, cuprinde notiuni necesare fiecarui conducator auto. De-a lungul timpului, legislatia rutiera a fost modificata de mai multe ori, motiv pentru care conducatorii auto nu cunosc pe deplin toate schimbarile aparute. Prin cartea sa, autorul se adreseaza unui public larg, incluzand persoanele ce doresc sa-si reimprospateze cunostintele, cat si cele ce se axeaza pe aprofundarea informatiilor dobandite anterior. Chestionare 13 din 15 – Legislatie rutiera si intrebari pentru restituirea permisului de conducere este o carte ce se adreseaza tuturor posesorilor de carnet de conducere, nu doar celor ce au ca scop redobandirea acestuia. Autorul reuseste sa-si sintetizeze cunostintele, structurandu-le in carte sub forma unor capitole ce includ notiuni de baza, imagini in scop explicativ, iar la sfarsit sunt introduse chestionarele cu scopul evaluarii informatiilor acumulate anterior.

Mai mult de jumatate din numarul de canditati inscrisi pentru obtinerea permisului auto pica in fiecare an la proba teoretica, situatie ce l-a determinat pe Marius Stanculescu sa vina in ajutorul elevilor, selectand prevederile codului rutier ce se cer la examen. Stilul de scriere, modul de redactare, cat si explicatiile aferente vor veni in ajutorul cursantilor pentru a usura deprinderea informatiilor.

In anul 2020, multi elevi prefera sa completeze chestionarele online, fara a parcurge inainte partea teoretica, situatie prin care se autosaboteaza, avand o falsa idee de cunoastere. Fiecare persoana are obligatia de a se pregati temeinic pentru primirea permisului de conducere. Autorul pune un mare accent pe invatarea legislatiei rutiere si nu pe invatarea raspunsurilor, datorita greselilor ce pot aparea. Chestionare 13 din 15 – Legislatie rutiera si intrebari pentru restituirea permisului de conducere imbina teoria cu practica, ofera imagini explicative, iar la sfarsitul lecturii, elevul poate sa-si evalueze cunostintele prin completarea chestionarelor aferente.

Cartea este structurata in capitole ce cuprind: starea tehnica a vehiculelor, semnalele speciale de avertizare luminoasa si/sau sonora, semnalele politistului, semnalele luminoase, semnalele conducatorilor de vehicule, reguli de circulatie, depasirea, oprirea si stationarea, parcarea, intoarcerea si mersul inapoi, viteza si reducerea vitezei, trecerea pe langa vehiculele care circula din sens opus, prioritatea de trecere, trecerea la nivel cu calea ferata, zona rezidentiala si pietonala, circulatia pe autostrazi, obligatii si interziceri pentru conducatorii de autovehicule, obligatii in caz de accident, remorcarea.

Pe langa acestea, autorul abordeaza si subiecte precum: permisul de conducere, inmatricularea, radierea, infractiuni si pedepse, anularea permisului, sanctiuni contraventionale (retinerea permisului, suspendarea dreptului de a conduce, retinerea certificatului de inmatriculare, confiscarea bunurilor, imobilizarea vehicului), reducerea vitezei si interzicerea manevrelor, examenul teoretic, notiuni de prim ajutor, principalele contraventii (cu puncte de penalizari si amenzi), chestionare si raspunsuri.

Examenul auto consta in doua probe, una teoretica (desfasurata in format electronic), si una practica (in care examinatul conduce masina pe un teren stabilit de politistul de circulatie). Proba teoretica consta in rezolvarea unui chestionar de douazeci si sase de intrebari, intr-o perioada de treizeci de minute, unde examinatul nu are voie sa greseasca mai mult de patru intrebari si nici sa depaseasca timpul acordat. Pentru promovarea examenului teoretic sunt necesare douazeci si doua de raspunsuri corecte. Proba practica consta in conducerea pe un traseu ales dintre doua zone de pregatire cunoscute. Instructorii isi pot pregati cursantii in ambele zone.

Marius Stanculescu este profesor de legislatie rutiera si instructor auto pentru categoriile B si C. In anul 2006 a publicat prima editie a cartii ”Noul cod rutier pe intelesul tuturor”, devenind una dintre cele mai apreciate si utilizate carti din aceasta categorie. Marius Stanculescu are peste 500. 000 cursanti ce au obtinut permisul de conducere, elevii invatand notiunile elementare dupa cartile autorului. In prezent, cartile sunt folosite si de profesorii de legislatie rutiera si instructorii auto. Marius Stanculescu profeseaza in domeniul pregatirii elevilor, la nivel practic, fiind instructor pentru categoriile B si C, iar la nivel teoretic preda elevilor de liceu legislatia rutiera.

Pe langa Chestionare 13 din 15 – Legislatie rutiera si intrebari pentru restituirea permisului de conducere, Marius Stanculescu a mai publicat Noul Cod Rutier 2020 pe intelesul tuturor + CD, Chestionare tractor. Teorie + intrebari, Mopede si motociclete. Editia 2020.

Mai multe detalii


Pachet Legislatie rutiera 2021. Noul cod rutier 2021 cu Intrebari de examen explicate pentru categoriile A, B, BE + CD – Marius Stanculescu

Pachet Legislatie rutiera 2021. Noul cod rutier 2021 cu Intrebari de examen explicate pentru categoriile A, B, BE + CD - Marius Stanculescu
Pachet Legislatie rutiera 2021. Noul cod rutier 2021 cu Intrebari de examen explicate pentru categoriile A, B, BE + CD – Marius Stanculescu

Legislatie Rutiera 2021 – Categoriile A, B si BE

Volumul „Pachetul legislatie rutiera 2021. Noul cod rutier 2021 si intrebari explicate pentru categoriile A, B, BE, cu CD” contine 2 carti:

⦁ Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie (Contine un NOU set de intrebari)

⦁ Intrebari de examen explicate 2021. Obtinerea permisului auto pentru categoriile A, B, BE (Contine CD gratuit, teorie si 1500 de intrebari).

Despre autor

Autorul Marius Stanculescu este instructor auto cu multa experienta, iar cartea este rezultatul unei indelungate munci alaturi de elevi, pentru aprofundarea teoriei necesare examenului auto in 2021. Cele doua volume aparute in 2020 la editura Teocora sunt absolut necesare atunci cand incepi sa studiezi pentru sustinerea testelor auto la sala.

Aceasta este editia revizuita conform normelor de legislatie rutiera 2021 si este tot ce ai nevoie pentru a obtine permisul indifferent daca alegi categoria B, C sau oricare alta. Este o carte scrisa de un instructor auto care a lucrat cu foarte multi cursanti si stie cum sa se exprime pe intelesul tuturor pentru a face acele teste grele sa para simple.

Dupa o indelungata experienta, atat ca profesor de legislatie rutiera 2021 categoria b, cat si ca instructor auto pentru categoriile B si C, in urma cu 12 ani scris si publicat prima editie a cartii Noul cod rutier pe intelesul tuturor, cea mai concisa si mai explicita carte de pe piata. In cei 12 ani de la prima aparitie, mai mult de 500. 000 de cursanti au obtinut permisul de conducere invatand de pe aceasta carte (majoritatea pentru categoria B, dar si pentru categoriile C, D, D 1, CE, Tr sau A). Aceasta este folosita si de profesorii de legislatie rutiera, de instructorii si de conducatorii auto.

Cartea este cunoscuta si folosita in majoritatea judetelor din tara, la peste 600 de scoli de soferi. Ea a beneficiat de cea mai buna reclama existenta pe piata; reclama de la cursant la cursant; astfel, din ce in ce mai multi cursanti au folosit, folosesc si vor folosi acest manual. De-a lungul timpului si alte edituri au incercat sa reproduca modelul nostru de carte, dar, in general, elevii isi dau seama ca cel mai bun este originalul.

Cartea de legislatie rutiera – 2021

Legislatia rutiera este de obicei destul de greu de parcurs, iar volumul teoretic este structurat simplu si clar, pentru a limpezi orice neclaritate. Daca notiunile de baza ale normelor de legislatie rutiera categoria b 2021 sunt bine aprofundate, veti rezolva cu usurinta cele 1500 de teste ( inclusiv pe CD).

Cuprins

Cap. I – NOUL COD RUTIER – pe intelesul tuturor

– Notiuni intalnite in legislatia rutiera. Notiuni despre drum

– Semnalizarea rutiera

– Indicatoare

– Marcaje

– Starea tehnica a vehiculelor

– Semnalele speciale de avertizare luminoasa si/sau sonora

– Semnalele politistului

– Semnalele luminoase

– Semnalele conducatorilor de autovehicule

– Reguli de circulatie

– Depasirea

– Oprirea si stationarea

– Parcarea

– Intoarcerea si mersul inapoi

– Viteza si reducerea vitezei

– Trecerea pe langa vehiculele care circula din sens opus

– Prioritate de trecere

– Trecerea la nivel cu calea ferata

– Zona rezidentiala si pietonala

– Circulatia pe autostrazi

– Obligatii si interziceri pentru conducatorii de autovehicule

– Obligatii in caz de accident

– Transporturi de marfuri si persoane

– Transportul marfurilor sau produselor periculoase

– Remorcarea

– Permisul de conducere

– Inmatricularea

– Radierea

– Infractiuni si pedepse

– Anularea permisului

– Sanctiuni contraventionale:

Retinerea permisului

Suspendarea dreptului de a conduce

Retinerea certificatului de inmatriculare

Confiscarea bunurilor

Imobilizarea vehiculului

Notiuni de mecanica si conducere preventiva

Cap. II – REDUCEREA VITEZEI SIN INTERZICEREA MANEVRELOR

Cap III – DESPRE EXAMENUL TEORETIC

Cap IV – NOTIUNI DE PRIM AJUTOR

Cap V – PRINCIPALELE CONTRAVENTII

INTREBARI

RASPUNSURI EXACTE

Fiecare intrebare explicata, acum inveti logic! Autorul a revizuit teoria si explicatiile referitoare la legislatia rutiera 2021, pentru a veni in intampinarea celor care vor sustine examenul teoretic la sala, pentru obtinerea permisului auto, categoriile A, B, BE.

Autorul afirma „Cu ceva timp in urma am scris cartea Noul cod rutier pe Intelesul tuturor, aceasta avand un succes deosebit in randul elevilor care invata pentru obtinerea permisului de conducere (la orice categorie). Majoritatea cursantilor, din toata tara, invata acum de pe aceasta carte, ea gasindu-se la majoritatea scolilor de soferi din Romania.”

Avand in vedere ca nu trebuie sa existe intrebari fara teorie, dar nici teorie fara intrebari, am scris si cartea de fata; din intrebarile de la examen le-am selectat pentru dvs. pe cele mai reprezentative, unele cu posibile capcane sau mai dificile.

Cum puteti folosi cartea de teorie cu Noul cod rutier si CD- ul cu chestionare

Modul cel mai simplu si rapid de a avea succes la examen: invatati cate un capitol sau doua din cartea de teorie, dupa care faceti toate intrebarile din capitolele respective – din aceasta carte. in cazul in care ati gresit unele intrebari – uitati-va la explicatiile de la sfarsit si la capitolul de teorie. Pentru a va familiariza cu examenul teoretic, puteti face cateva chestionare de pe CD.

Acesta are interfata exact ca la examen. Dupa ce raspuns la toate intrebarile din carte, nu este necesar sa parcurgeti toate intrebarile de pe CD (multe se repeta). Scopul invatarii legislatiei rutiere este atat obtinerea permisul de conducere, cat si aplicarea respectarea prevederilor legale in timpul conducerii autovehiculului, pentru reducerea numarului de accidente rutiere. In Romania inca au loc multe accidente grave. Din pacate, multe dintre accidente au ca victime participanti la trafic foarte tineri (conducatori de autovehicule sau mopede, fara experienta in conducere, copii care traverseaza neregulamentar etc).

CONDUCETI CU PRUDENTA! VIATA ARE PRIORITATE!

Intrebari de examen explicate 2021. Obtinerea permisului auto pentru categoriile A, B, BE

CD-ul atasat cuprinde 1500 de intrebari asemanatoare celor din chestionarele de la examenul auto, structurate pe teme diverse. Cele mai des intalnite intrebari fac referire la tematica de legislatie rutiera 2021 categoria b.

Cuprins:

CATEGORIA B

1. Indicatoare si marcaje rutiere

2. Semnalele politistului

3. Semnale luminoase

4. Semnalele conducatorilor de vehicule

5. Pozitia in timpul mersului

6. Prioritatea de trecere

7. Viteza si distanta dintre vehicule

8. Depasirea

9. Oprirea, stationarea si parcarea

10. Intoarcerea si mersul inapoi

11. Trecerea la nivel cu cale ferata

12. Circulatia pe autostrazi

13. Obligatiile conducatorilor auto

14. Sanctiuni si infractiuni

15. Masuri de prim ajutor

16. Conduita preventiva

17. Conducerea ecologica

18. Notiuni de mecanica

19. Categoria BE

Avantajele pachetului Legislatie rutiera 2021. Noul cod rutier 2021 cu Intrebari de examen explicate pentru categoriile A, B, BE + CD – de Marius Stanculescu

Toate intrebarile sunt explicate, usurand mult efortul elevilor si asigurand o invatare logica. Inainte de a trece la intrebari este absolut necesar sa invatati legislatia rutiera; in volumul „Noul cod rutier pe Intelesul tuturor” (acum si in varianta cu CD cu intrebari si simulare examen) totul este explicat clar si concis; astfel, la examen veti putea raspunde corect la orice intrebare.

Avantajele volumului Noul cod rutier 2021 si intrebari explicate pentru categoriile A, B, BE, cu CD sunt puse in evidenta de rezultatele cursantilor. In primul rand, invatarea e mult mai usoara, si nu necesita studiu indelungat. Materia este structurata comod, ideile se parcurg simplu si notiunile devin usor de memorat. Explicatiile autorului clarifica aspectele mai dificile, datorita experientei acestuia ca profesor de legislatie rutiera.

Testele in numar impresionant – 1500, au rolul de a verifica notiunile invatate teoretic, familiarizeaza cursantul cu atmosfera reala de examinare in sala si dau posibilitatea de a obtine un punctaj cat mai bun la examenul teoretic.

 

Mai multe detalii


Intrebari de examen explicate pentru categoriile A, B, BE – Marius Stanculescu. Conform ultimelor modificari ale legislatiei rutiere 2021. Contine CD cu teorie si 1500 de intrebari

Intrebari de examen explicate pentru categoriile A, B, BE - Marius Stanculescu. Conform ultimelor modificari ale legislatiei rutiere 2021. Contine CD cu teorie si 1500 de intrebari
Inveti logic, pentru obtinerea permisului de conducere auto – intrebari de examen explicate 2021

Fiecare intrebare explicata, acum inveti logic!

Cu ceva timp in urma am scris cartea „Noul cod rutier pe Intelesul tuturor”, aceasta avand un succes deosebit in randul elevilor care invata pentru obtinerea permisului de conducere (la orice categorie). Majoritatea cursantilor, din toata tara, invata acum de pe aceasta carte, ea gasindu-se la majoritatea scolilor de soferi din Romania.

Avand in vedere ca nu trebuie sa existe intrebari fara teorie, dar nici teorie fara intrebari, am scris si cartea de fata; din intrebarile de la examen le-am selectat pentru dvs. pe cele mai reprezentative, unele cu posibile capcane sau mai dificile. Toate intrebarile sunt explicate, usurand mult efortul elevilor si asigurand o invatare logica. Inainte de a trece la intrebari este absolut necesar sa invatati legislatia rutiera; in cartea mea „Noul cod rutier pe Intelesul tuturor” (acum si in varianta cu CD cu intrebari si simulare examen) totul este explicat clar si concis; astfel, la examen veti putea raspunde corect la orice intrebare.

Modul cel mai simplu si rapid de a avea succes la examen: invatati cate un capitol sau doua din cartea de teorie, dupa care faceti toate intrebarile din capitolele respective – din aceasta carte. in cazul in care ati gresit unele intrebari – uitati-va la explicatiile de la sfarsit si la capitolul de teorie. Pentru a va familiariza cu examenul teoretic, puteti face cateva chestionare de pe CD.

Acesta are interfata exact ca la examen. Dupa ce raspuns la toate intrebarile din carte, nu este necesar sa parcurgeti toate intrebarile depe CD (multe se repeta). Scopul invatarii legislatiei rutiere este atat obtinerea permisul de conducere, cat si aplicarea respectarea prevederilor legale in timpul conducerii autovehiculului, pentru reducerea numarului de accidente rutiere. In Romania inca au loc multe accidente grave. Din pacate, multe dintre accidente au ca victime participanti la trafic foarte tineri (conducatori de autovehicule sau mopede, fara experienta in conducere, copii care traverseaza neregulamentar etc).

CONDUCETI CU PRUDENTA! VIATA ARE PRIORITATE!

AUTORUL

Teorie si 1500 de intrebari.

Cuprins:

CATEGORIA B

1. Indicatoare si marcaje rutiere
2. Semnalele politistului
3. Semnale luminoase
4. Semnalele conducatorilor de vehicule
5. Pozitia in timpul mersului
6. Prioritatea de trecere
7. Viteza si distanta dintre vehicule
8. Depasirea
9. Oprirea, stationarea si parcarea
10. Intoarcerea si mersul inapoi
11. Trecerea la nivel cu cale ferata
12. Circulatia pe autostrazi
13. Obligatiile conducatorilor auto
14. Sanctiuni si infractiuni
15. Masuri de prim ajutor
16. Conduita preventiva
17. Conducerea ecologica
18. Notiuni de mecanica
19. Categoria BE

CATEGORIA A

Raspunsuri explicate – Categoria B
Raspunsuri explicate – Categoria A

 

Mai multe detalii


The New Traffic Code for everyone, for obtaining a drivers license in any category, also contains mechanical notions. Noul cod rutier pe intelesul tuturor in limba engleza – Marius Stanculescu

The New Traffic Code for everyone, for obtaining a drivers license in any category, also contains mechanical notions. Noul cod rutier pe intelesul tuturor in limba engleza - Marius Stanculescu
The book contains all the necessary theory for obtaining a driving permit in Romania (including firs aid, defensive driving, mechanical notions and ecological driing).

I wish you the best of luck on your exam and, especially, hundreds of thousands of driven kilometers without any major issues.

The author

Mai multe detalii


Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie. Contine si notiuni de mecanica conform ultimelor modificari ale legislatiei rutiere – Marius Stanculescu

Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie. Contine si notiuni de mecanica conform ultimelor modificari ale legislatiei rutiere - Marius Stanculescu

Carte noul cod rutier 2021

Scoala de soferi este un pas important in viata oricarui tanar. Fie ca suntem in liceu sau ne-am apucat de scoala de soferi putin mai târziu, trebuie sa ne rezervam o seriozitate maxima pentru acest subiect. Noul cod rutier din 2021 iti va oferi toata informatia necesara, atat pentru partea teoretica, cat și pentru proba practica. O vorba spune ca, daca ai carte ai parte. Noi iti spunem ca, daca faci scoala de soferi, trebuie sa ai si o carte de legislatie pentru a avea parte de cele mai cursive explicatii, cu privire la normele si regulile de circulatie rutiera.

“Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie” este ghidul de care ai nevoie pentru a obtine permisul de conducere simplu si rapid.

Ingloband toata materia necesara oricarei categorii de autovehicul, cartea poate ajunge in posesia ta printr-o comanda simpla, iar curierul va ajunge la tine cat de repede posibil, respectand limitele de viteza.

Deciziile importante precum sofatului trebuie tratate cu maxima seriozitate. Astfel, inaintea unui carnet de sofer trebuie sa ai parte de o carte de sofer. Iar cea mai buna carte de care ai putea avea parte este chiar cea pe care o vezi acum. Aici vei gasi legislatia actuala, semnele de circulatie, dar si semnalele politistului, plus celelalte elemente obligatorii.

Editia 2021 este revizuita conform legislatiei rutiere in vigoare si este recomandata tuturor celor care fac scoala de soferi, indiferent de categorie.

Dupa o experienta indelungata atat ca profesor de legislatie rutiera, cat si ca instructor auto pentru categoriile B si C, Marius Stanculescu a elaborat cel mai bine pus la punct ghid pentru cursantii scolilor de soferi, pentru a-i ajuta sa-si insuseasca notiunile de baza ale legislatiei si pentru a-i pregati pentru examenele finale.

Publicata pentru prima data in urma cu 12 ani, cartea Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor ajuta an de ani mii de cursanti sa obtina permisul de conducere, majoritatea pentru categoria B, dar si pentru categoriile C, D, D1, CE, Tr sau A.

De la aparitia primei editii pana in prezent, peste 500. 000 de cursanti au devenit soferi datorita acestei carti. Ea este folosita, de asemenea, si de profesorii de legislatie rutiera, de instructori si de conducatorii auto.

Fiind cel mai concis si explicit suport de curs din domeniu, Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor este cunoscut si folosit in majoritatea judetelor din tara, la peste 600 de scoli de soferi. Scopul invatarii legislatiei rutiere este atat obtinerea permisul de conducere, cat si aplicarea prevederilor legale in timpul conducerii autovehiculului, pentru reducerea numarului de accidente rutiere.

Noul cod rutier din 2021 cuprinde si exemple aplicate ale cazurilor in ordinea prioritatilor, comportamentul adecvat la intalnirea diferitelor semnale luminoase, dar și descrierea semnelor de circulatie si contextul in care acestea isi exercita puterea.

Daca mai ai nevoie de cateva motive pentru a alege acest cod rutier actualizat, putem sa iti spunem ca:

– informatia este expusa clar și concis, fiind astfel pe intelesul tuturor

– oridinea este una bine ierarhizata pentru a putea invata pas cu pas fiecare etapa

– contextele explicitate sunt in conformitate cu prevederile legale aplicate în 2021

Alaturi de Codul Rutier, prezentat cu toate modificarile la zi, lucrarea de fata contine si dispozitii de interes, dar si intrebari cu raspunsuri explicate clar si concis, pentru a facilita invatarea logica.

Cum legislatia se modifica constant, Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor se adreseaza si celor care au permis de conducere, pentru a-si reimprospata si actualiza cunostintele.

Fii un sofer de nota 2021!

Carte scoala de soferi 2021

Curpins:

Cap. I – NOUL COD RUTIER – pe intelesul tuturor

– Notiuni intalnite in legislatia rutiera. Notiuni despre drum
– Semnalizarea rutiera
– Indicatoare
– Marcaje
– Starea tehnica a vehiculelor
– Semnalele speciale de avertizare luminoasa si/sau sonora
– Semnalele politistului
– Semnalele luminoase
– Semnalele conducatorilor de autovehicule
– Reguli de circulatie
– Depasirea
– Oprirea si stationarea
– Parcarea
– Intoarcerea si mersul inapoi
– Viteza si reducerea vitezei
– Trecerea pe langa vehiculele care circula din sens opus
– Prioritate de trecere
– Trecerea la nivel cu calea ferata
– Zona rezidentiala si pietonala
– Circulatia pe autostrazi
– Obligatii si interziceri pentru conducatorii de autovehicule
– Obligatii in caz de accident
– Transporturi de marfuri si persoane
– Transportul marfurilor sau produselor periculoase
– Remorcarea
– Permisul de conducere
– Inmatricularea
– Radierea
– Infractiuni si pedepse
– Anularea permisului
– Sanctiuni contraventionale:
Retinerea permisului
Suspendarea dreptului de a conduce
Retinerea certificatului de inmatriculare
Confiscarea bunurilor
Imobilizarea vehiculului

Cap. II – REDUCEREA VITEZEI SIN INTERZICEREA MANEVRELOR
Cap. III – DESPRE EXAMENUL TEORETIC
Cap. IV – NOTIUNI DE PRIM AJUTOR
Cap. V – PRINCIPALELE CONTRAVENTII

INTREBARI
RASPUNSURI EXACTE
Notiuni de mecanica si conducere preventiva

Mai multe detalii


Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie. Cea mai concisa carte cu cd care contine 1500 de intrebari – Marius Stanculescu

Noul cod rutier 2021 pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie. Cea mai concisa carte cu cd care contine 1500 de intrebari - Marius Stanculescu
Desi pe piata exista cateva carti si seturi de chestionare rezultatele la examen sunt sub asteptari. Mai mult de jumatate din numarul de candidati pentru obtinerea permisului „pica” in fiecare zi la proba teoretica.
Avand in vedere ca lucrez exact in domeniul pregatirii elevilor, atatpractica – sunt instructor pentru categoriile B si C, cat si teoretica – predau elevilor de liceu legislatie rutiera si cunoasterea automobilului, am scris aceasta carte care constituie o alternativa utila, fiind mai simpla si mai concisa. Am selectat din lege pentru dumneavoastra toate prevederile codului rutier care se cer la examen (cu explicatii).

Recomand tuturor candidatilor la examen sa invete foarte bine legislatia rutiera – din aceasta carte. Rezolvarea a sute sau mii de intrebari din chestionare, fara a cunoaste legislatia rutiera duce mai mult ca sigur la picarea examenului. Trebuie tinut cont defaptul ca multe intrebari din chestionare sau de pe internet sunt gresite (mai ales acum cand legislatia s-a schimbat).

Practic, prin modul de redactare (ingrosari, sublinieri) si prin explicatiile date in carte, cititorii pot gasi raspuns la orice intrebare de la examen. De exemplu, prin invatarea a doar trei pagini – din capitolul II („Reducerea vitezei si interzicerea manevrelor”) – veti putea raspunde corect la sute de intrebari din chestionarele de la
examen.

Lucrarea se adreseaza si celor care au permis de conducere, pentru reimprospatarea cunostintelor. Din pacate, exista foarte multi conducatori care nu. unosc toate schimbarile legislatiei rutiere, desi legislatia a fost modificata de mai multe ori in ultimii ani.

Pentru a-i ajuta si pe cei care au invatat legislatia veche, schimbarile aduse de noua lege sunt scrise in carte cu fond gri.

VA DORESC MULT SUCCES LA EXAMEN SI, MAI ALES, SUTE DE MII DE KILOMETRI PARCURSI FARA PROBLEME DEOSEBITE.

AUTORUL

Cuprins:

1. NOUL COD RUTIER – pe intelesul tuturor

– Notiuni intalnite in legislatia rutiera. Notiuni despre drum
– Semnalizarea rutiera
– Indicatoare
– Marcaje
– Starea tehnica a vehiculelor
– Semnalele speciale de avertizare luminoasa si/sau sonora
– Semnalele politistului
– Semnalele luminoase
– Semnalele conducatorilor de autovehicule
– Reguli de circulatie
– Depasirea
– Oprirea si stationarea
– Parcarea
– Intoarcerea si mersul inapoi
– Viteza si reducerea vitezei
– Trecerea pe langa vehiculele care circula din sens opus
– Prioritate de trecere
– Trecerea la nivel cu calea ferata
– Zona rezidentiala si pietonala
– Circulatia pe autostrazi
– Obligatii si interziceri pentru conducatorii de autovehicule
– Obligatii in caz de accident
– Transporturi de marfuri si persoane
– Transportul marfurilor sau produselor periculoase
– Remorcarea
– Permisul de conducere
– Inmatricularea
– Radierea
– Infractiuni si pedepse
– Anularea permisului
– Sanctiuni contraventionale:

Retinerea permisului
Suspendarea dreptului de a conduce
Retinerea certificatului de inmatriculare
Confiscarea bunurilor
Imobilizarea vehiculului

1. REDUCEREA VITEZEI SIN INTERZICEREA MANEVRELOR
2. DESPRE EXAMENUL TEORETIC
3. NOTIUNI DE PRIM AJUTOR
4. PRINCIPALELE CONTRAVENTII

INTREBARI

RASPUNSURI EXACTE

Notiuni de mecanica si conducere preventiva

CD-ul contine:

– cel maibun software pentru obtinerea permisului de conducere;
– Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei nr. 195/2006;
– Regulamentul de aplicare a Ordonantei;
– indicatoare si marcaje;
– curs de prim ajutor, conducere preventiva si ecologica;
– curs de mecanica ilustrat prin imagini si filme;
– 1. 500 de intrebari de examen explicate.

Mai multe detalii


Autobuze si Autocamioane 2021 (teorie+intrebari explicate+CD) – Categoriile C, CE, D, C1, D1

Autobuze si Autocamioane 2021 (teorie+intrebari explicate+CD) - Categoriile C, CE, D, C1, D1

Mapa cu chestionare auto pentru obtinerea permisului auto, categoriile C, CE, D, C1, D1, cuprinde intrebarile pentru examen explicate, teorie si un CD cu 750 de intrebari.

CD-ul abc auto v3 contine;

– Primul software din Romania pentru categoriile C, C1, CE, D, D1;
– Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 195/2006, actualizata;
– Regulamentul de aplicare a Ordonantei, amenzi, puncte de penalizare;
– Idicatoare si marcaje;
– Curs de legislatie rutiera, prim ajutor, mecanica, conducere preventiva;
– Prezentarea bordului unui autocamion si al unui autobuz
– Intrebari pe capitole, separat pt. categ. C, C1, categ. D, D1 si categ. CE;
– Simulare examen, separat pt. categ. C, C1, D, D1 si CE, in doua moduri:
– Modul „invatare”, la care puteti afla raspunsurile corecte;
– Modul „examinare”, exact ca si la examen.

Software pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile C1, C, D1, D, C1E, CE, D1E, DE.

Invatarea cu ajutorul acestui software, este cea mai usoara si sigura cale pentru obtinerea permisului de conducere, materialele prezentate in cadrul sau acopera absolut tot ceea ce are nevoie un cursant pentru a deveni un conducator profesionist.

Atentie!

Cd-ul poate fi utilizat pe un singur calculator; daca a fost instalat pe un calculator, el nu va mai putea fi rulat si pe altul. La activarea Cd-ului veti confirma ca sunteti de acord cu aceste conditii.

Dupa obtinerea codului de acces si instalare, la orice alta rulare a programului, nu va mai trebuie internet si nu vi se ma cere cod de acces, totul fiind foarte simplu (va functiona chiar si fara a avea CD-ul in calculator).

Mai multe detalii


Mopede si motociclete. Toata teoria + intrebari explicate. Editie 2021 – Marius Stanculescu

Mopede si motociclete. Toata teoria + intrebari explicate. Editie 2021 - Marius Stanculescu
Dupa cum stiti, incepand cu 19. 01. 2013, cei care doresc sa conduca mopede pe drumurile publice, trebuie sa posede permis de conducere categoria AM (sau orice alt permis de conducere valabil pt. alte categorii – de exemplu pt. categ. B sau A, etc.).

Din pacate, timp de cinci luni de zile, posesorii acestor autovehicule nu au mai avut voie sa le conduca, neputand obtine permisul de conducere. Abia acum, din luna iunie 2013, se poate sustine examenul pt. categ. AM. (examenul consta in doua probe: una teoretica, care este oarecum cea mai dificila, si una practica in poligon).

Pentru categoriile A, A 1 si A2 proba practica va consta in doua probe:

– indemanare in poligon;
– conducere pe traseu.

Am incercat sa vin in ajutorul celor care sustin examenul pt. categ. AM sau categ. A, A1 ori A2, tiparind aceasta carte, care contine atat toata teoria necesara, cat si intrebari specifice acestor categorii, similare cu cele de la examen.

Pentru a fi siguri de reusita la examenul teoretic, trebuie sa invatati f. bine toata teoria din aceasta carte; astfel veti putea raspunde corect la orice intrebare de la examen; cei care se bazeaza doar pe rezolvarea Intrebarilor (din aceasta carte sau din alte carti ori de pe internet), mai mult ca sigur vor pica la examen.

Scopul invatarii legislatiei rutiere este atat obtinerea permisului de conducere, cat si aplicarea si respectarea prevederilor legii in timpul conducerii autovehiculului, pentru reducerea numarului de accidente rutiere (care in Romania sunt inca f. multe).

Va recomand tuturor celor care conduceti motociclete sau mopede sa conduceti preventiv, safitif. atenti in trafic, sa va asigurati bine la depasire, schimbarea benzii sau a directiei. Este necesar sa conduceti astfel incat sa nu-i luati prin surprindere pe ceilalti conducatori auto prin schimbari bruste de directie, nesemnalizarea schimbarii directiei sau demaraje prea rapide. Nu va grabiti si nu va asumati riscuri inutile!

CONDUCETI CU PRUDENTA! VIATA ARE PRIORITATE!

Mai multe detalii


2018 Intrebari de examen explicate pentru categoriile A, B, BE. Contine CD (Marius Stanculescu)

2018 Intrebari de examen explicate pentru categoriile A, B, BE. Contine CD (Marius Stanculescu)
Inveti logic, pentru obtinerea permisului de conducere auto – intrebari de examen explicate 2018.

Fiecare intrebare explicata, acum inveti logic!

In urma cu 5 ani am scris cartea „Noul cod rutier pe Intelesul tuturor”, aceasta avand un succes deosebit in randul elevilor care invata pentru obtinerea permisului de conducere (la orice categorie). Majoritatea cursantilor, din toata tara, Invata acum de pe aceasta carte, ea gasindu-se la majoritatea scolilor de soferi din Romania.

Avand in vedere ca nu trebuie sa existe intrebari fara teorie, dar nici teorie fara intrebari, am scris si cartea de fata; din intrebarile de la examen le-am selectat pentru dvs. pe cele mai reprezentative, unele cu posibile capcane sau mai dificile. Toate intrebarile sunt explicate, usurand mult efortul elevilor si asigurand o invatare logica. Inainte de a trece la intrebari este absolut necesar sa invatati legislatia rutiera; in cartea mea „Noul cod rutier pe Intelesul tuturor” (acum si in varianta cu CD cu intrebari si simulare examen) totul este explicat clar si concis; astfel, la examen veti putea raspunde corect la orice intrebare.

Modul cel mai simplu si rapid de a avea succes la examen: invatati cate un capitol sau doua din cartea de teorie, dupa care faceti toate intrebarile din capitolele respective – din aceasta carte. in cazul in care ati gresit unele intrebari – uitati-va la explicatiile de la sfarsit si la capitolul de teorie. Pentru a va familiariza cu examenul teoretic, puteti face cateva chestionare de pe CD.

Acesta are interfata exact ca la examen. Dupa ce raspuns la toate intrebarile din carte, nu este necesar sa parcurgeti toate intrebarile depe CD (multe se repeta). Scopul invatarii legislatiei rutiere este atat obtinerea permisul de conducere, cat si aplicarea respectarea prevederilor legale in timpul conducerii autovehiculului, pentru reducerea numarului de accidente rutiere. In Romania inca au loc multe accidente grave. Din pacate, multe dintre accidente au ca victime participanti la trafic foarte tineri (conducatori de autovehicule sau mopede, fara experienta in conducere, copii care traverseaza neregulamentar etc).

CONDUCETI CU PRUDENTA! VIATA ARE PRIORITATE!

AUTORUL

Teorie si 1500 de intrebari.

Cuprins:

CATEGORIA B

1. Indicatoare si marcaje rutiere
2. Semnalele politistului
3. Semnale luminoase
4. Semnalele conducatorilor de vehicule
5. Pozitia in timpul mersului
6. Prioritatea de trecere
7. Viteza si distanta dintre vehicule
8. Depasirea
9. Oprirea, stationarea si parcarea
10. Intoarcerea si mersul inapoi
11. Trecerea la nivel cu cale ferata
12. Circulatia pe autostrazi
13. Obligatiile conducatorilor auto
14. Sanctiuni si infractiuni
15. Masuri de prim ajutor
16. Conduita preventiva
17. Conducerea ecologica
18. Notiuni de mecanica
19. Categoria BE

CATEGORIA A

Raspunsuri explicate – Categoria B
Raspunsuri explicate – Categoria A

Anul aparitiei: 2018
Nr. pagini: 222

Mai multe detalii


Pachet promotional Categoriile A, B, BE, A1, A2 si AM – Marius Stanculescu

Pachet promotional Categoriile A, B, BE, A1, A2 si AM - Marius Stanculescu
Pachet promotional Categoriile A, B, BE, A1, A2 si AM – Marius Stanculescu

Cea mai concisa carte pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie.

Pachetul contine 2 carti:
– Intrebari de examen explicate, pentru Categoriile A, B, BE, A1, A2 si AM – Marius Stanculescu; Teorie, 1500 de intrebari + CD
– Noul Cod Rutier 2016 pe intelesul tuturor – Marius Stanculescu -Contine si notiuni de mecanica.
Fragment din Pachetul promotional Categoriile A, B, BE, A1, A2 si AM de Marius Stanculescu

 

Mai multe detalii


Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button